Pernille Dalsager

Medlem
  • Antal besvarelser

    29
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Pernille Dalsager

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Profile Information

  • Køn
    Kvinde
  1. Tror Louise har helt ret i det med det sorte bånd og lyserøde blomst. Jeg synes bestemt ikke du skal tænke på M. Han vil synes du er smuk den dag lige meget hvad. Det er følelserne der styre det den dag. Gå efter din mavefornemmelse, det er som regel den rigtige Er altså lidt i et dilemma med dit kjolevalg, for jeg vil rigtig gerne følge med i din beslutning og du ved hvor nysgerrig jeg er, men samtidig vil jeg også gerne overraskes ;) Du kan nok se at mit dilemma er jo meget større end dit
  2. Jaaaamen de billeder har jeg ventet på Hvor er du altså smuk og jeg glææææder mig til at se dig på din bryllupsdag. Synes kjole nr. 1 og 5 klæder dig helt utrolig flot m. halterneck
  3. Hvor er det dejligt for dig
  4. Hej Lærke. Ved godt det er lidt specielt, men min svigerinde har sorte tulipaner i sin have og de er simpelthen så fantastiske. Farven ville passe til temaet...
  5. Hvor er de altså super flotte Alt for sejt, Lærke
  6. HVOR ER DET EN DEJLIG TRÅD, SVESKE Hvor er det dejligt at kunne følge dig og Lærke herinde (man er vel nysgerrig )
  7. Så fin en tråd, søde Lærke Har ikke været herinde i laaaang tid, men nu kommer jeg nok til at bruge lidt tid herinde, så jeg kan følge dig :carrot:
  8. Jeg blev gift sidste sommer og jeg kom så til at kigge på mine brudesko i dag. Men jeg kommer ikke til at bruge dem når de har den farve. Så jeg tænkte om man kunne farve dem?? Nogle erfaringer? Og må man overhovedet farve sine brudesko?? Held og lykke til alle kommende brudepar. Jeg ville ønske det var min tur igen. Mange kram fra Pernille
  9. Mange tak. Det er virkelig en flot make-up på (efter) billedet...
  10. min make-up skal være meget naturlig, men da dele på min kjole er guld, synes jeg lige at en guld øjenskygge skal benyttes. Nogle som kan hjælpe??
  11. Jeg har været heldig mht. min brudekjole. Mine forældres nabo syer den, og jeg har købt thaisilke til hele kjolen for 500 kr. Min kjole (udensko, hårpynt mm) ender med at koste ca. 1000 kr.
  12. Jeg skal heller ikke have slør på. Det er slet ikke mig, og dernæst tror jeg ikke jeg kan finde et som passer til kjolen. Den bliver nemlig syet og er i to farver, så jeg er bange for det vil virke forkert. Jeg har derimod købt et hårsmykke fra Lilly.
  13. For et stykke tid siden blev der oprettet en tråd om nogle indlæg til bh'en for sølle 50 kr. Jeg har så været i diverse lingeri forretninger, og jeg kan simpelthen ikke finde dem. Jeg har en meget lille barm, så jeg er næsten desperat Er der nogle der kan fortælle mig mærket på dem? Eller måske endda en venlig sjæl som vil købe et par og så sende dem til mig, så kan jeg overføre pengene (eller er det for krævende?) Mange hilsner fra den kommende brud, med små bryster ;)
  14. Min kommende mand har set billeder af min. Men min skal også syes, og jeg har valgt et skørt fra én kjole og en top fra en anden kjole, så han har måske også lidt svært ved at se den færdige kjole. Men jeg går heller ikke så meget op i det, og noget helt andet er, at jeg er MEGET dårlig til at holde sådan noget hemmeligt.
  15. Jeg ringede til nogle forskellige frisører, for lige at snuse til priserne. Jeg fortalte lidt om hvad jeg ville, (sagde dog at jeg var bruden), priserne lå fra 550 kr - 1250 kr. Jeg fortalte så, at jeg ikke skulle bære slør, så er der f... en af de sakse-piger der spørger meget forundret "Jamen er du da ikke bruden", det havde jeg så lige fortalt og så lagde jeg det rør på. :bask: Synes sgu det var flabet! Man er åbenbart kun en "rigtig" brud hvis man bære slør. Men jeg tror, at hvis man ikke nævner bryllup eller brud, så kan det gøres billigere mange steder.