hyrzkov

Medlem
 • Content count

  815
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hyrzkov

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/13/1978

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  københavn
 1. Vi måtte slippe 15.000kr (og det var endda med familierabat ) - men så er det også designet af min kusine, altså ikke en masseproduceret ring, og så koster de jo mere.
 2. Hejsa. Vores ringe er designet og lavet af min kusine. Og de er lavet i hvidguld, men er ikke efter behandlet, så det er den rene farve af hvidguld. Jeg kan læse mig til, at flere herinde skriver, at det så har en lidt guldlig farve, men det kan jeg nu ikke se i vores. Det er en mere mat farve, og den rå farve er den, vi er faldet for. Når man vælger dem ubehandlet, så kan man nogle gange se samlingen af ringen, som selvfølgelig kan være en ulempe. Denne forsvinder jo ved en rhondinering (eller rettere sagt, bliver skjult). En anden mulighed for at undgå dette er, hvis man drejer ringene ud af et stykke. Vores ser således ud.
 3. Jeg ville nok ikke sætte min lid til, at optikeren ligger inde med noget make-up! Er selv optiker, og vi havde det for lang tid siden, men valgte det fra pga Hvis jeg var dig, ville jeg gå i en rigtig make-up forretning/matas og bede om hjælp. Forklare dit problem og lad dem hjælpe. Personligt (er selv linsebærer) bruger jeg kun produkter fra Origins, da disse ikke giver mig problemer mht linserne. Og for gud skyld sæt linserne i før du lægger make-up, ellers tværer du bare det hele ud igen, når du sætte linser i, samt der er stor chance for, at der kommer noget make-up med ind under linsen, hvis make-uppen allerede er lagt inden indsætning (og så løber øjnene i vand)!
 4. Det er jo helt uvirkeligt!!!! Glæder mig for vildt, men er bange for dagen går alt for stærkt. Vi har nogenlunde styr på alle detajlerne - har i hvert fadl ikke fået stress endnu, men det kommer sikkert.
 5. KLIK Susanne Tusind tak Susanne - du er en engel
 6. Er der nogen, som ligger inde med teksten på denne sang? Er helt vild med den, og synes det er den ultimative love-song. Så er ved at arrangere at få en til at synge den for mig kommende mand på vores bryllupsdag. Jeg selv synger piv falsk, så jeg skal ikke nyde noget af selv at gøre det!
 7. Vores budget har været meget flydende undervejs. Det nuværende er landet på 130.000kr incl bryllupsrejse - og vi bliver lige omkring de 50 stykker.
 8. Puha det er et meget svært spørgsmål, da det jo afhænger af, hvor mange taler og sange, der evt kommer. Sidst vi var til bryllup, satte vi os til bords kl 18, og vi nåede lige at rejse os inden kl 24 til brudevals - så det tog 6 timer. I gennemsnit må jeg nok erkende, at de brylupper jeg har været til, har vi typisk siddet 5-6 timer med maden, men så har der også været en del taler. Tror nok I skal regne med 4,5-5timer!
 9. Vi har var hjemme ved min kusine i sidste weekend, hvor vi fik vores fingre målt, da hun skal laves vores ringe. Jeg har vist en ganske gennemsnits fingerringstørrelse på 54 ( min ring bliver meget stor og kraftig derfor er den 54, og ikke 53, som jeg normalt bruger). Men kæreste måtte op i 65, men han har også ret kraftige fingre - typisk håndværker!
 10. HVor sjovt, min kæreste spurgte om nøjagtigt det samme! Han ville ikke ligne et fjols på dansgulvet, og da han slet ikke kan danse, synes jeg det var et meget fedt intiativt (siger pigen som selv har gået til dans i over ti år, men stoppede for nogle år siden). Vi skal i danseskole d. 26/5 og vi skal give 500kr pr time, så må sige, at det Merkur foreslog er billigt. Vi har valgt en danseskole lidt tættere på, hvor vi bor i Brøndby. Men ved desværre ikke, om hun er dygtig endnu
 11. Hej Jeg ved, at min mor er blevet spurgt, om hun vil med, men har takket nej. For hun kan ikke rigtig deltage i så mange af aktiviteterne, da hun lider af knogleskørhed, og derudover tror jeg også, at hun synes, at det skal være en dag for "de unge". Det har jeg det ok med, for tror egentligt hun ville føle sig lidt til overs. Min svigermor, ja den er nem at svare på, for da Bjørn ikke snakker med sin mor, og hun ikke skal med til bryllup, så skal hun da heller ikke med til polterabend.
 12. Jeg synes da, det er helt ok, at du giver ham det før brylluppet. Der er jo også mange piger, som får deres morgengave før. F.eks hvis gommen har købt et smykker, han synes skal bæres på dagen, så bliver det jo også givet før. Og i dit tilfælde hvor ring og manchetkanpper passer så godt sammen, så vil jeg mene, at det SKAL du.
 13. Puha sikke noget lige i sidste øjeblik. Først en masse kram til dig Det er svær beslutnig I står over for. Det virkelig synd for jer, og føler med jer. Ved snart ikke, hvad jeg skal skrive af kloge ord, for uanset hvad så bliver det jo ikke helt det bryllup du havde regnet med. Hvis din far virkelig inderligt mener, at I ikke skal aflyse, så synes jeg ikke, at i skal gøre det, for så får han bare dårlig samvittighed over det. Håber, at han får udgang fra hospitalet, så han kan føre dig op. Ellers kan din mor ikke gøre det så? Eller har du en bror, som kan overtage? Hospitalerne plejer i sådanne tilfælde at være ret gode til, at man i kortere periode må forlade sygesengen, hvis man lover ikke at overdrive, så krydser fingre for, ar der forbedring nok til i eftermiddag, så I kan få en afklaring på jeres triste situation.
 14. Vi har valgt dem her: www.2-much.dk. De er vildt flinke og ret gode. De spiller ikke sådan suppe/steg/is-orgel musik, men kan både de gamle og de nye sange, så der skulle være chance for at der er lidt for alles smag.
 15. Vi har svarfrist idag, og status er: 62 er inviteret 47 har svaret ja 4 har svaret nej 11 mangler at svare Tre af dem, som mangler at svare, er nogle af min tidligere arbejdskollegaer, og regner ikke med at de kommer. Resten tilhører Bjørns familie. Bliver edder sur, når jeg tænker for meget over det, så prøver at lade være, men jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor folk ikke kan svare til tiden! Enten så kommer man eller også gør man ikke. Hvor svært kan det være at svare på det? Det andet her for mig til at føle mig lidt andenrangs, som om de venter på et bedre tilbud. Vi har besluttet, at hvis folk ikke svare til tiden, så sender vi en besked rundt til dem, om at vi ikke har modtaget deres svar, og hvis dette er en forglemmelse bedes de svare nu, ellers tager vi det som et afbud!