SilleS

Medlem
 • Content count

  921
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SilleS

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/10/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2670

Recent Profile Visitors

1,429 profile views
 1. Gå ud og prøv den. Så kan du enten blive fri for den eller vide hvad du sigter efter med kiloene og HEJ
 2. SEX

  Nu er det ligesom overstået men.... 1. Nej jeg forventede det ikke, men ville gerne. 2. Helt sikkert han forventede det. 3. Vi tog fra festen ca. kl 3. Jeg faldt i søvn efter at have fået kjolen af mens manden var på toilet, men han vækkede mig da bare. Det var et must for ham at vi skulle have sex og da jeg først var vækket, fik vi da også sat gang i det helt store. Tror det hjalp på det, at en veninde havde foræret mig et Honeymoon kit som skulle afprøves. 4. Jeg havde røde trusser og sort bh under min hvide kjole og det var det jeg beholdt på. Eller altså... Noget af tiden i hvert fald.
 3. Jeg mener at huske, jeg endte med at give 15.000 for kjole, slør og tilretning. Det hele lavet i HoB, som jeg dog på ingen måde vil anbefale til nogen. Lidt blandede billeder Da jeg prøver kjolen Slæbet Her kan man se hvor meget fluf der er i skørtet Kjolen er til salg, hvis nogen fatter interesse
 4. Og så er jeg enig med Frk. Toftgaard, tror godt gæsterne kan underholde sig selv.
 5. Jeg regne med I skrider ca. 15 min mellem kirken og velkomstdrink, bare for en sikkerhedskyld. Det giver så 2,5 time til at byde velkommen, få taget billeder og pakke gaver op. Jeg er sikker på i nok skal nå de to første, men jeg er ikke sikker på det med gaverne. Fordi... Vores tidsplan så ud lidt alla jeres, vielse kl 13, middag kl 17.30, billeder indimellem og så bare med reception i stedet for gaveoppakning. Og alt vores foregik på den samme adresse. Billederne tog lidt længere tid end forventet, men det var okay. Vi spiste bare først kl 18. Vi pakkede gaver op dagen efter, fordi jeg simpelthen ikke kunne få plads til det i tidsplanen, ikke den tid jeg gerne ville bruge på det. Vi havde så inviteret den nærmeste familie til at være med der. Og jeg synes det tog rigtig lang tid. Som i tror nok det tog i hvert fald 3 timer. Jo vi tog os også god tid, fordi vi havde det, men havde ikke selv lyst til at gøre det hurtigere. Jeg tænker at det der kan spille ind er a) hvor mange gæster og dermed gaver har i? b) hvor lang tid vil I gerne bruge på der, altså skal gaverne "bare" pakkes op eller vil I også gerne se på dem undervejs? Det er bare mine tanker og erfaringer omkring det, ikke fordi jeg siger du skal ændre i planen. Det er vel det man har forumet til?
 6. Jeg blev gift maj 08 og købte kjolen juli 07. Det var første sted jeg prøvede kjoler og 12. kjole jeg fik på. Jeg stillede mig foran spejlet og begndte at tude. Så var den vist afgjort Senere blev der en masse rod med forkert kjole der blev bestilt hjem og senere en forkert størrelse. Alt i alt en masse dårlige oplevelser, som faktisk gav mig lyst til at sætte kjolen til salg, allerede inden den var brygt. Men nu hvor jeg ser på billederne og tænker på kjolen, så er det stadig min kjole. Jeg ville ønske jeg havde kigget noget mere, inden jeg købte den. Ikke fordi jeg tror det var en forkert kjole, men fordi jeg et elelr andet sted, godt tror jeg kunne have fundet en anden der også kunne have fået mig til at have det sådan. Det lyder måske lidt nederen, men jeg har det men kjoler som med mænd. Jeg tror ikke på DEN ENESTE ENE. Jeg tror det er den man vælger og så må man holde op med at lede efter andre. Knus Sille
 7. Jeg skrev en liste over alle kvinder der var inviteret til brylluppet, deres alder og relation til mig. Så satte jeg et lille kryds ud for dem som jeg selv gerne ville have med og bad min veninde holde den hemligt. Derefter var det så helt op til hende. Veninden valgte at deltagerne blev: veninder søstre kusiner mor+svigermor tanter mors veninder (som er nogen jeg har kendt hele mit liv)
 8. Jeg havde bare hverdagsunderøtj (hvidt) på, da jeg var ude og prøve. Skulle jo også gå i det resten af dagen. Så valgte jeg så sort BH og røde trusser som selve bryllupsundertøjet. Jeg havde det sådan, at fordi jeg kunne, så skulle det også være!
 9. Jeg sagde allerede i velkomsttalen til vores bryllup at "Dette festtelt er på over 40kvm og al rygning er derfor forbudt". Så blev det lidt sjovere end bare at sige der ikke måtte ryges. Desuden var jeg dermed også sikker på at ingen tændte op, inden maden kom på bordet. Helt personligt synes jeg røg i maden er noget af det mest ulækkre jeg ved. Vores toastmaster gentog så i sine praktiske oplysninger at rygning ikke var tilladt i teltet. Vi havde ikke rygepauser, men folk gik ud, når de selv synes de havde brug for det. Det kan godt være de var ude mere end 5 minutter, men det generede ikke os. Vi følte os ikke forladt eller noget, heller ikke selvom min far som sad lige ved siden af mig også var ude og ryge. Tværtimod betød det bare at der så kom nogle andre over og sludrede med mig. Når der var indslag hentede vores toastmaster ganske simpelt gæsterne ind, inden han præsenterede indslaget. Det fungerede helt perfekt. Jeg har kun hørt en enkelt brokke sig efterfølgende, fordi hun havde troet man måtte ryge i teltet og derfor havde fået våde tær når hun var ude og ryge og efterfølgende blev syg. Men jeg synes stadig ikke det er noget der betyder at vi skulle have besluttet anderledes omkring noget. Knus Sille
 10. Jeg havde 2 af det hele Gammelt: Min mormors perlekæde og mandens mormors armbånd Nyt: Ørenringe og hår dimmer (plus kjole, slør, undertøj, sko osv...) Lånt: Mormors perlekæde som nu er min mors og mandens mormors armbånd Blåt: Strømpebånd og et lille smukke sat ind i snørreryggen. Og så havde jeg røde trusser, det er der også nogen der går op i ;)
 11. Jeg sad med den i kirken og det var faktisk overraskende svært. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af hvordan jeg kunne hvile den nogle steder, uden at den enten blev mast eller plettede på kjolen. Så jeg blev lidt træt i hånden til sidst, fordi den var relativt tung. Under selve vielsen sad min maid of honor med den. Til receptionene og festen stod den i en vase på henholdsvis buffet bordet og klaveret nede ved maden. På den måde kunne alle få mulighed for at beundre den. Det var egentlig ikke decideret planlagt, jeg gav den bare videre da jeg skulle kramme på alle gæsterne og så var der en der fandt en vase til den. Efter middagen var jeg nede og lægge den på min mormors grav, kirkegården lå lige ved siden af hvor vi holdt fest.
 12. Hej Smukke! Glæder mig så meget til at se dig imorgen!
 13. Vi fik en skrivelse fra kirken ca 3 måneder før brylluppet om at vi havde bestilt den. Heri stod at vi skulle indhente ægteskaberklring, hvis vi ikke havde det, nummeret til ham vi skulle snakke om blomster i kirken med, samt at de havde modtaget papirene om navneændring.