nouamani

Medlem
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nouamani

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 10/23/1956

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://
 1. Hej og et tillykke med dagen. Prøv at tage en tur i IKEA .- de har rigtig mange ting - pas på for man bliver fristet. Mange hilsner Marianne Thorvaldsen ( før Nouamani)
 2. rigtig flot arbejde. Tak for en dejlig " brugaanvisning" man kan finde ud af !! endnu engang tak.
 3. Et stort tillykke med jeres brylluup. Til vores takkekort, var et billed af os ( brudepar) og så havde vi vedlagt et billed af vedkommende som der blev taget til festen af vores fotograf. Hun tog billed af hver enkel og det var perfekt. Teksten havde jeg skrevet til hver enkel, hvor vi takkede netop for den gave som de havde givet. Derved syntes vi det blev mest personlig så gæsterne vidste at vi vidste hvad de havde givet. Det blev modtaget meget positivt. Held og lykke. Mange hilsner Nouamani ( nu Thorvaldsen )
 4. Jeg forsøger mig lige: Hvis I vælger selv til festen at køre, og et glas vin eller flere vil røre. Der kan I et værelse for natten reservere, for vi vil morgenen efter, for jer brunch servere. Håber her er lidt inspiration. Et stort tillykke når dagen kommer. Nouamani ( nu Thorvaldsen)
 5. de er rigtig flotte. Stilrene, og meget rafineret. Godt gået og et stort tillykke med dagen ( når den kommer) Mange hilsner Nouamani ( nu Thorvaldsen)
 6. I TIGER har de gæstebøger/ scrapbøger der er aflange i de mål du søger til 20,- Held og lykke. Nouamani ( nu Thorvaldsen )
 7. Først et stort tillykke med jeres bryllup. Glæd dig for det er den bedste dag i dit liv ( forhåbentlig) Jeg er nok lidt " negativ" med hensyn til " gavepiger". For mig signalere det at man ikke er interesseret i at se hvad hver enkelt har givet, men på den anden side, giver det lidt tid til gæsterne. Jeg syntes man skal planlægge det sådan at man måske kunne blive viet et par timer før, og så lave en slags reception, hvor I pakker gaver ud, det gjorde vi - med stor succes. Jeg syntes også det virker forkert ( har været til sådan en fest, med " gavepiger" ) at bruudeparret takker for gaverne - de har jo ikke set dem - endnu. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig med et digt, men håber I får en uforglemmelig dag. Nouamani ( nu Thorvaldsen )
 8. Hej . Jeg har skrevet dem herinde da vi blev gift sidste år. De ( kurvene ) gjorde stor lykke blandt vores gæster. Prøv at kigge i kreativ forum fra omkring side 45 og fremefter. Håber du finder det. Mange hilsner Nouamani ( nu Thorvaldsen )
 9. Hej og et STORT TILLYKKE med dagen. Håber I nød det lige så meget som vi gjorde sidste år i maj. Jeg er stadig herinde for det kan man jo ikke slippe !!! - jeg syntes at billed nr. 8 eller 9 er meget smukke og utraditionelle, men ikke for meget. Held og lykke fremover. Nouamani ( nu Thorvaldsen )
 10. Hvor er de smukke. Godt gået. Held og lykke og nyd dagen, den går så hurtig. Mange hilsner Nouamani ( nu Thorvaldsen )
 11. Hej kommende brud. Ja, jeg blev gift i maj sidste år. En fantastisk fest og dag, så glæd dig. I vores kurve kom jeg " dagligdags ting " i, såsom : bind, neglefil, talkum ( til sko der er nye ) lidt tyggegummi, mintpasteller, nåle og forskellige farver af sytråd, kondomer, anders and blad, illustrerede videnskab ( dejligt margasin), kam, hårlak, og mere, men kan ikke lige komme på det. Tro mig - de bringer lykke og et stort smil frem hos alle gæsterne, og det der ikke bliver brugt, kan du jo selv bruge eller en af gæsterne. Hos os gjorde det stor lykke, og min bonusdatter skal giftes til maj i år, og hun har taget ideen til sig. Håber du får en rigtig god dag, og god fornøjelse. Nouamani ( nuu Thorvaldsen )
 12. De er rigtig fine. Godt arbejde, som I kan glæde jer over i mange år frem. Held og lykke og et stort tillykke med i morgen. Marianne
 13. Her er et lille forslag: Ris betyder lykke, så derfor lad os smykke. Så brug dem når vi fra festen haster, og vores gæster dem efter os kaster.
 14. Et lille forsigtigt forslag: Når I på sengen ender - lidt sødt - til jeres tænder - og i morgen, hvis hovedet ikke kan - så er her piller - og lidt vand. De bedste hilsner nouamani ( nu thorvaldsen)
 15. De er utrolig flotte jeres kager. Et stort tillykke med i morgen og held og lykke i fremtiden. Imponerende stykke arbejde. Det kan du godt være stolt af. Nouamani ( nu Thorvaldsen)