bangbaby

Medlem
 • Content count

  438
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About bangbaby

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. Det er en god idé, men kunne godt tænke mig at give dem "en ting".. Andre ideer?
 2. En af mine bedste veninder skal giftes i november.. Men hun er canadier og bor derfor også derovre. Jeg kan desværre ikke komme derover til brylluppet Så jeg vil sende en fin gave derover.. Men jeg er helt tom for ideer. Det ikke være noget, der er stort eller tungt, fordi det skal sendes. Ideer modtages med kyshånd!! ;)
 3. Jeg må sige.. at Marie var slet ikke det jeg regnede med... Hun var virkelig utrolig smuk!!! Helt utrolig! Jeg er helt tosset med hendes kjole, slør... det hele!! Jeg er helt uenig med, at den minder om Marys kjole.. Det synes jeg ikke. Især brystpartiet, er meget meget anerledes og kjolens snit er også anderledes.. Hmm.. Man får helt lyst til at blive gift igen.. Selvfølgelig bare med den samme dejlige mand
 4. Hvor er det en ulykkelig historie. Håber I tager jer god tid til at sorge og komme over det chok og tab. Jeg er glad for, at I har fundet en ny dato, som I kan se frem til!
 5. Tak for hjælpen piger!
 6. Jeg har ikke tænkt mig at gøre mere ved det.. For mit vedkommende var det tilbage i oktober - og jeg mistede "kun" et par hundrede kroner på det. (det var en taske fra mit bryllup, jeg solgte) Jeg har bare lært en lærestreg - hvis man kan sige det sådan - altså ikke være for godtroende og sikre sig at man får pengene. Det eneste jeg er rigtig ked af i dag er, at jeg ikke gjorde noget før så andre ikke skulle løbe i samme fælde. Brugeren skrev tilbage, at hendes barn var kommet på sygehuset, og det var derfor, at hun ikke var kommet videre med at tjekke op på banken. Det er jo lidt svært at argumentere i mod sådan noget? Så jeg stoppede med at skrive løs til hende.. Og til sidst blev det bare lidt meget.
 7. Hej ! Det er først nu jeg opdager denne tråd, fordi jeg ikke har været aktiv i lang tid.. MEN Jeg er også blev godt røvrendt af samme person som Sibilla. Jeg solgte tilbage i efteråret min brudetaske til vedkommende, men har aldrig fået pengene. Samme historie... Hun siger hun har overført pengene og at banken har lavet en fejl.. Og nu har hun ikke svaret på mine mange pm'er sidste par måneder.. Så jeg har brændt fingrerne!
 8. JA! Sælg ikke noget til denne person.. Man får aldrig sine penge!!

 9. Jeg skal holde to gange fødselsdagsfester. Først for familien til en omkring frokost og kaffe. Og så en maasssse veninder til hygge en fredag aften.... Og jeg kunne VIRKELIG godt bruge nogle mad ideer til alle tre ting.. Især til frokosten.. Og hyggen fredag aften (der skal jo være noget kage men også snack noget....tapas..agtigt.. ) Ideer modtages med glæde! :carrot: :carrot:
 10. I can warmly recommend www.raisfoto.dk
 11. Jeg var på bryllupsmessen i Århus sidste år (da jeg selv skulle giftes) og så igår sammen med min veninde der skulle giftes.. Puha.. Det var godt nok spild af 60 kr - plus at messen også var dalet i kvalitet fra det ene år til det andet. Modeshowet: Helt enig - hvad skete der lige for musikken? PLUS det var helt ufattelig uprofessionelt, og mange af modeller følte sig tydeligvis meget ubekvemte på scenen. Kjolerne generelt på messen var virkelig grimme.. Jeg var dybt skuffet. De var virkelig mærkelige mange af dem... Der mange nogle blomsterbutikker-stande med brudebuketter - det var der sidste år... Ja, vi var meget skuffede..
 12. Hej! Min veninde skal giftes i januar.. Og er begyndt at tænke i portrætbilleder på dagen. Hun har tænkt sig bare at gå ind i et studie og få taget nogle billeder på en hvid baggrund, fordi hun ikke tror, at udendørsbilleder i januar vil blive gode.. Nu vil jeg ha bevist det modsatte, for jeg tror hun kommer til at fortryde det andet. Har I ikke nogle gode bryllups-vinter-billeder? Pleaase :cheerleader3: :jul10:
 13. Det lyder som en mega fedt polterabend!!! Hold da fast..
 14. Tillykke Sæt lige et billede ind, når du får det