MarieMus

Medlem
 • Content count

  4,803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MarieMus

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/18/1986

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  02.05.2009
 • Type vielse
  Borgerlig med personligt twist
 • Lokation
  Nordsjælland

Recent Profile Visitors

2,054 profile views
 1. Jeg må altså lige spørge hvor din søsters brudepige kjole er fra? Er helt vild med den.
 2. Hvor er det fantastisk at min beretning stadig bliver læst her på vores ½ års bryllupsdag og 7 års kæreste dag.
 3. Vi blev borgerligtviet 2. maj 2009, udenfor. Vi blev viet af en giftefoged fra kommunen, som svigermor har arbejdet sammen med, så hun var ikke helt fremmet for os. Vielsen forgik på et grønt areal udenfor vores gamle gymnasium hvor vi også holdt festen. I tilfælde af regn måtte vi trække indenfor, men vi var heldige og vejret var perfekt. "Indgangsmusikken" blev spillet på vores anlæg, som udstyret med forlængerledning, lige kunne nå udenfor og så blev der skruet godt op. Vi havde bedt gæsterne tage tæpper med til at sidde på, men det var meget forskelligt om folk sad eller stod og det gjorde det helt perfekt at folk gjorde som de havde mest lyst til! Du kan se masser af billeder fra vielsen i min bryllupsberetnings-tråd.
 4. Det gjorde vi og vi synes det var fint!
 5. Dejligt at høre at du har nydt at følge mig, både i min planlægning og min beretning. Jeg behøver jo ikke fortælle dig hvordan det føles og hvor glad man bliver for søde kommentarer og beskeder, for du står selv midt i det. Håber i nyder jeres tur til Lalandia. mange tak søde. ja vi er blevet hel nyforelsket igen hehe. efter vi blev gift. hvor er det bsre romantisk hehe. jo tak søde det er jeg sikker på ( Fru Marie ) hhe hvornår skulle i afsted på noget søde ? Vi skal afsted i sommerferien, 2 uger til Grækenland. Det er ikke muligt at komme afsted nu, når jeg har giftet mig med en studerende. oki hehe. ej det bliver da dejligt og komme afsted i sommerferien søde . Ja det bliver rigtig godt. Vi glæder os rigtig meget. Nu er der jo heller ikke så længe til.
 6. Dejligt at høre at du har nydt at følge mig, både i min planlægning og min beretning. Jeg behøver jo ikke fortælle dig hvordan det føles og hvor glad man bliver for søde kommentarer og beskeder, for du står selv midt i det. Håber i nyder jeres tur til Lalandia. mange tak søde. ja vi er blevet hel nyforelsket igen hehe. efter vi blev gift. hvor er det bsre romantisk hehe. jo tak søde det er jeg sikker på ( Fru Marie ) hhe hvornår skulle i afsted på noget søde ? Vi skal afsted i sommerferien, 2 uger til Grækenland. Det er ikke muligt at komme afsted nu, når jeg har giftet mig med en studerende.
 7. Tak for den dejlig besked! Det er vidunderligt at være Fru! Glæd dig. Selvom planlægningen har været sjov og hyggelig er det nu skønt med fritid og ikke hele tiden at have dårlig samvittighed over noget man ikke har nået. Tak for de dejlige konmmentarer til vores billeder, vi er så glade for at så mange gæster har brugt deres kameraer hele dagen. Kjolen var vidunderlig at have på og jeg fik så mange komplimenter. Det er trist at man ikke skal havde den på igen...
 8. Dejligt at høre at du har nydt at følge mig, både i min planlægning og min beretning. Jeg behøver jo ikke fortælle dig hvordan det føles og hvor glad man bliver for søde kommentarer og beskeder, for du står selv midt i det. Håber i nyder jeres tur til Lalandia.
 9. Hvor er det dejligt at høre at du har nydt beretningen. Det er også skønt at skrive den og genopleve hele dagen.
 10. Årh hvor er du sød. Tag gerne turen igen, det vil jeg også selv gøre og måske tilføje lidt tekst. Det var bare svært at finde de rette ord, da iveren for at vise billeder meldte sig.
 11. Tak Ane. Hvis min beretning bare udstråler halvdelen af den glæde og lykke vi følte på dagen, så er jeg tilfreds. Du ved det jo selv, det er en vidunderlig fantastisk dag! Tak for fødselsdagstillykket.
 12. Årh tak Ann. Du skal glæde dig rigtig meget, det er alt hvad man forestiller sig og mere til.