MarieMus

Medlem
 • Content count

  4,803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MarieMus

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/18/1986

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  02.05.2009
 • Type vielse
  Borgerlig med personligt twist
 • Lokation
  Nordsjælland

Recent Profile Visitors

2,472 profile views
 1. Jeg må altså lige spørge hvor din søsters brudepige kjole er fra? Er helt vild med den.
 2. Hvor er det fantastisk at min beretning stadig bliver læst her på vores ½ års bryllupsdag og 7 års kæreste dag.
 3. Skønne skønne Merete. Så blev det endelig jeres tur. Hvor har du ventet længe og set mange blive gift før det blev jeres tur, men jeg er sikker på at det har været værd at vente på! Jeg ønsker jer en fantastisk vidunderlig og fortryllende dag, den bedste i nogensinde har haft! Jeg har lige siddet og kigget vores bryllupsbilleder igennem og jeg får stadig gåsehud og lidt tårer i øjnene når jeg kigger på billederne og tænker tilbage på vores dag. Glæder mig rigtig meget til at se billeder og læse beretning om jeres store dag. Tusind gange tillykke fra Marie
 4. Uhhh hvor det nærmer sig!!! Lyder som om i er godt med og er ved at være klar. Det ser mere og mere lovende ud med vejret! Krydser fingre for at i kun får lidt regn - så i får rigdom i jeres ægteskab.
 5. Super flotte billeder! Har du virkelig taget dem selv?
 6. Det håber jeg også bare Men ja - ellers er vi vist med sådan nogenlunde DEJLIGT!!! Det er simpelthen Så skønt at det endelig er blevet din tur.
 7. Håber virkelig at serverings problemtikken bliver løst hurtigt. Er i ellers ved at være klar?
 8. I AM BACK!!!!! Ja så er jeg hjemme fra bryllupsrejse, og er klar til at følge din planlægning. Kan se at der er sket meget mens jeg har været væk, men du virker klar til brylluppet nu. Er virkelig ked af at din veninde har skuffet dig sådan lige op til brylluppet, men jeg ved af erfaring at bryllupper tit sorterer i vennerne. Jeg har "mistet" en moster ved brylluppet, og ved da også at der er en veninde jeg ikke skal se længere, men det er nok det bedste på den måde. Håber at i får løst jeres "venskabs problemer" så du rigtig kan nyde dit bryllup. Jeg lover at følge med den sidste tid og glæder mig allerede til beretning.
 9. I er sådan et smukt par!
 10. Kære Heidi og Morten I ønskes et stort og hjerteligt tillykke med jeres bryllup i dag. Mine tanker er hos jer hele dagen. Heidi det har været en fornøjelse at planlægge bryllup sammen med dig. Alle dine gode ideer, søde kommentarer og din hjælp har været helt fantastisk. Jeg håber at i har en lige så fantastisk dag som vi havde, i fortjener det!!! Jeg glæder mig til du vender nygift tilbage med billeder og beretning. Marie
 11. I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN I MORGEN
 12. Vi blev borgerligtviet 2. maj 2009, udenfor. Vi blev viet af en giftefoged fra kommunen, som svigermor har arbejdet sammen med, så hun var ikke helt fremmet for os. Vielsen forgik på et grønt areal udenfor vores gamle gymnasium hvor vi også holdt festen. I tilfælde af regn måtte vi trække indenfor, men vi var heldige og vejret var perfekt. "Indgangsmusikken" blev spillet på vores anlæg, som udstyret med forlængerledning, lige kunne nå udenfor og så blev der skruet godt op. Vi havde bedt gæsterne tage tæpper med til at sidde på, men det var meget forskelligt om folk sad eller stod og det gjorde det helt perfekt at folk gjorde som de havde mest lyst til! Du kan se masser af billeder fra vielsen i min bryllupsberetnings-tråd.
 13. WHAU ja... Shhhhsssss... Er liiiiige ved at få stress. Hurra for Morten, familien og vennerne! Kram Heidi Aiii søde ingen stress. Husk at skrive lister så er alt meget mere overskueligt!