askepot

Medlem
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About askepot

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Vi har holdt mange fester der i familien og alle har været super vellykkede. Der går du aldrig galt i byen, for man får jo oftest hvad man betaler for og det er jo ikke billigt. Så jeg kan varmt anbefale det. Vi holdt dog vores bryllup på Marienlyst i Helsingør, da de fleste af vores 75 gæster skulle overnatte. Det kan også varmt anbefales.
 2. Jeg gav min mand en FC Barcelona-trøje, en Barcelona rejseguide og en billet til en Barcelona-kamp. Så må han "selv" financiere rejsen og hotelophold og vi har så bestemt at tage en weekend til Barcelona sammen og så shopper jeg mens han ser fodbold :-)
 3. Du kan jo kigge her - der er lidt forskelligt om bryllup på deres vingårde
 4. Sådan her så vores ud. Der sad dog også 2 sorte sommerfugle på, men de faldt af i løbet af aftenen og jeg har ikke andre billeder end dette...
 5. Jeg ledte med lys og lygte efter en halterneck bh da jeg skulle giftes og endte med at finde en i H&M. Har du kigget der?
 6. Ej hvor er det sjovt. Den video så jeg på facebook efter jeres bryllup, fordi Mathilde var blevet tagget i den tror jeg. Vidste ikke det var dit bryllup hihi. Sjov idé!
 7. Ih hvor dejligt at du endelig kom igang med den :-) Hvor er brudepigerne fine, hvor er du smuk og sikke en flot buket!!!!!! Glæder mig til at læse mere.
 8. Næ jeg ville nok spørge Lone, om 3 ord der beskriver hendes kæreste. Det gjorde vi med dem vi ikke kendte.
 9. Tak, hvor er du sød. Mit slør har jeg købt i Bride Fashion i Virum til den nette pris af 2500 kr!!!! GISP jeg synes selv det var meget for et slør.... men det satte bare prikken over i et, synes jeg.
 10. Ej hvor sjovt. Ja det er da rigtigt, jeg ved godt de var til globryllup ugen før vores bryllup i Hørsholm Kirke. Hvor kender du dem fra? Jeg er gammel veninde med Mathilde. Fra den gang vi gik til dans. Ja det var Kirsten, der viede os. Hun har også konfirmeret mig og hendes børn har jeg undervist i dans på den lokale danseskole. Hvem er du egentlig? Mon jeg kender dig? Glo-bryllup og globryllup.. Så vidt jeg husker var de nogen af dem der skulle smides ud, da vi lukkede og slukkede kl. 03.30.. ;-) Jeg er ikke fra Hørsholm selv, men min Mand Carsten er, og er også konfirmeret af Kirsten i Kirken. (jeg synes hun er helt fantastisk... Og han har haft samme venskabskreds som Mads i mange mange år. De er sådan en klike på en 10 drenge (mænd...) Vi skulle også ha været med til Havebryllup i August, men min mand er desværre på arbejde, så vi går glip af deres festivitas. Håber dog stadig at arbejdet bliver aflyst... Jeg må lave en beretning, så kan det være du ser nogen du kender, udover Mads og Mathilde.. ;-) Hihi nå ok så var det brylluppet før jer som var globryllup. Kan bare huske de skulle til et globryllup i Hørsholm Kirke hihi. Ja jeg er ret spændt på om jeg kender Carsten så for jeg er vist samme årgang som Mads mener jeg. Ja vi glæder os også til deres bryllup til august. Håber arbejdet bliver aflyst så I kan komme. Ja se at komme igang med din beretning... ;-)
 11. Jeg kan anbefale www.fotograferne.com - dem brugte vi og vi er meget tilfredse. Jeg har lavet en beretning med mange flere fotografbilleder, hvis du vil se. Vedhæfter lige et billede
 12. Ej hvor sjovt. Ja det er da rigtigt, jeg ved godt de var til globryllup ugen før vores bryllup i Hørsholm Kirke. Hvor kender du dem fra? Jeg er gammel veninde med Mathilde. Fra den gang vi gik til dans. Ja det var Kirsten, der viede os. Hun har også konfirmeret mig og hendes børn har jeg undervist i dans på den lokale danseskole. Hvem er du egentlig? Mon jeg kender dig?
 13. Tusind tak. Jeg tror ikke vi er så smukke som I allesammen siger i virkeligheden. Der er vi nok helt normale :-) Men den dag strålede vi nok allesammen.
 14. Hihihihi! Ej, han var da blevet din mand på dette tidspunkt :grin2: Nå ja hihi det er også rigtigt
 15. I skal da også vide, hvad vi fik i morgengave.. Jeg fik diamantørestikker eller hvad sådan nogle hedder. De hænger ikke, men sidder på øreflippen. De passer til min vielsesring. Jeg gav først min mand en fodboldtrøje fra Barcelona FC, derefter en lommeguide til Barcelona og tilsidst en fodboldbillet til Barcelona-Real Madrid på Camp Nou i Barcelona. Han åbnede dem en ad gangen. Han blev totalt overlykkelig og spugte om vi ikke skulle tage derned sammen og kombinere det med en forlænget weekend :-)