jokkepigen

Medlem
 • Content count

  538
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jokkepigen

 1. Hej kære læser. Hvor er jeg glad for at du vil sætte dig og bruge tid på at blive en del af vores store dag. Jeg vil prøve så godt jeg kan at få det hele med...uden at hoppe alt for meget rundt. Dagen du nu skel læse om var d. 25 august 2007 Det var dagen hvor jeg fik min Martin..den lykkeligste dag i mit liv!!! God fornøgelse!!!
 2. Tænk at der stadig er liv i den e gamle gamle tråd...er da vidst liiidt for tydeligt at jeg er blevet en hel del ældre når jeg kigger på billederne. Tak for de søde kommentarer. Og hvor var det fedt at kigge tråden igennem igen. Er glad for at jeg brugte tiden på at skrive den for dom årene går glemmer man altså noget. Tak tak tak.
 3. Da vi fik sat æresport op skulle de jo også ind til noget...men det var til aftensmad så min mor havde en lækker gryderet klar men pasta til!! Og traditionen på fyn siger (har jeg hørt) at når den så skal pilles ned igen skal de alle ind og spise æggekage. Da min mor og far havde sølvbryllup skulle min lille mor lave æggekage til 10-15 mennesker...det var første gang...men nøj hvor var den god!! ;-)
 4. Rigtig flot invitation...og sikke en lækker farve!! Kunne det måske være en ide, på en aller anden måde gøre opmærksom på at det er ønskesedlen er hænger i båndet....nu er der jo, tro det eller lad være, nogen som ikke ville forstå det (det er dem der ikke selv har planlagt bryllup endnu...de forståe sig ikke på fine detaljer ;) ) Bare så onkel Ole ikke kommer med noget I bare IKKE vil ha´stående!! ;)
 5. Hej! Lyder som om du er min sjælefælde....jeg er igang med at tabe mig...vil gerne smide 10-15 kg. inden vi kigger på projekt baby...og ved ikke helt hvordan men jeg er bare blevet SUPER stædig...som i HELT VILDT STÆDIG! En anden "gulerod" for mit vedkommende er også at der er faktisk penge at spare (du var studerrende ik??) Ud med alt slik og chips fra hjemmet...måske behold en enkelt pose af noget der ikke er yngligsslik....bare så det ikke er forbudt med slik!! Og så start med at spise et æble når lækker-sulten trænger sig på!!! Og så sørg for at spise lidt men ofte....skrallede gulerøder i en skål med vand i køleskabet er bare godt!!! Held og lykke!!!
 6. Jeg har "kun" købt et sæt, et af de sæt hvor der er 4 i i 4 forskellige bredter!! Jeg syntes det er mere end rigeligt....da de godt kan være MEGET varme at ha´ på når du ikke er vand til langt hår....havde mine på i søndags til en fødselsdag og vi var ikke andet end kommet ind af døren her hjemme før de bare skulle af...men der var også bare RIGTIG varmt til den førdselsdag!!! Tror måske også det bliver for tungt med mere end et sæt!!! :fløjt:
 7. Lige et mere....lidt fra siden!!
 8. Pas på med ikke at få sløret for højt op på hovedet....det kan godt være rigtig trels og tungt at ha´ på en hel dag!!! Jeg sætter lige et par billeder ind fra vores store dag....jeg tror det er det du mener!!! Det blæser lidt...men det sad altså lige!!!
 9. SKAL da helt sikkert se finalen i morgen.....men det bliver nok alene for manden vil ikke se det....han vil heller buge tiden foran computeren...også bedre at han sidder der end at sidder sammen med mig og ser vmd og brokker sig!!!! Men ved ikke helt hvem jeg holder med....jeg er også en af dem der for en gangs skyld vil syntes der er ratfærdigt uanset hvem der vinder!!!
 10. ...men den ser i hvert fald flot ud! Og når den tillige smagte godt, så var den jo i vinkel Fik ikke så meget af den selv...men min "stakkels" fætter fik 3 stykker og først der efter måtte han give op, men han sagde at den smagte helt fantastisk!!! Rigtig fin kage. Hvem lavede den? Knus Nathasia Vi bestilte den ved en bager i Odense, men ved at det er en af Odense macipans kager..det var også dem der lavede den!! De har nogen forskellige at vælge imellem...pinligt men kan faktisk ikke huske hvilken kage vi valgte til at være smagen...men der var friske jordbær i...super lækker kage!!
 11. ...men den ser i hvert fald flot ud! Og når den tillige smagte godt, så var den jo i vinkel Fik ikke så meget af den selv...men min "stakkels" fætter fik 3 stykker og først der efter måtte han give op, men han sagde at den smagte helt fantastisk!!!
 12. Hej søde. Tak for linket. Jeg skal i kjolen igen i morgen, glæder mig som et lille barn. Knus Det kan jeg godt forstå du glæder dig til...bare det var mig. Jeg ville helt klart prøve at ringe til ham (krissim)....prøv bare at spørge hvad han vil ha´ for at fotografere jer...du bliver nok helt glad for prisen..det blev vi!!
 13. Slut prut....jeg lover det....det var det billede vi havde på bagsiden af takkekortet...vi løber fra risene ved kirken!!
 14. Det næst sidste...det lover jeg!
 15. .....lige et til...
 16. Et til...skal nok stoppe....lige om lidt!!
 17. Et mere af de gode!
 18. Uhhh....det er svært at vælge....men her kommer et par af dem vi er helt vilde med!! Det er det vi brugte til forsiden af takkekortet!
 19. Vores lækre kage skal da også med..ikke en masse hokos pokus...bare en flot og enkel kage der samgte SUPER!!!
 20. jeg ville ikke for alle penge i verden unvære vores billeder fra fotografen. Vi faldt er SUPER dygtig gut tjek: www.krissim.dk han har taget alle vores billeder...du kan jo prøver at ringe og snakke med ham! han er ikke prof....men vil gerne være det....og derfor heller ikke super dyr!
 21. Sad også og ventede på at din smukkekjole kom med!!! Den er bare super fantastisk til dig!!!
 22. Et MEGET forfinket tillykke med den store dag... til mig for at jeg ikke har været her forbi før. Hvor er det nogle fantastiske billeder I har fået...og hvor ser I bare glade ud!!!
 23. Der er kommet en helt ny søgemmaskine der samler alle priger og lister dem efter den billigste (sådan har jeg forstået det): www.momondo.dk Håber det kan bruges!!!
 24. Lai og Mie er da også bedre...men har lidt svært ved at klare Lai....kan bare ikke lide ham sorry tøser men han er bare ikke mig....men det må da være Rikke og Mads der ryger næste gang...hun er da slet ikke på højde men dem der er tilbage nu.