skjoldemose

Medlem
  • Antal besvarelser

    56
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About skjoldemose

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag 01/10/1974

Profile Information

  • Lokation
    Odense
  1. Kom da lige til at se at det da vist er samme dag vi skal giftes
  2. Hejsa og velkommen til. Jeg glæder mig til at følge med idin planlægning
  3. Så er der sparet penge sammen til indskud og lejligheden er søgt. Den ligger heldigvis tættere på mit arbejde, så jeg kan cykle i stedet for at tage bussen og på den måde spare jeg 1/2 time
  4. ja ja ja hvis os bilederne
  5. Det var sommer, året var 2001. Jeg havde været singel i mere end 2 år og torben endnu længere. Min veninde Hanne sagde gang på gang til mig om jeg ikke snart skulle finde mig en kæreste, jeg slog det hen, for jeg havde det egentlig godt som det var. En dag ringer hun og siger (pas på det er lidt forvirrende) at hendes svigermors ven har en kammerat der osse er alene. Hun spørger så om han ikke må se et billede af mig fra den foregående nytårsaften, jo siger jeg efter et stykke tid og jeg får så hans tlf nr. Kort efter ringer Hanne og siger at han godt kan lide mig på billedet. Et par dage senere skriver jeg til ham på mobilen, han skriver så tilbage at han ikke kan skrive ud, så han skriver fra hans kammerarts mobil. Vi skriver lidt sammen og pludselig skriver han at jeg bare kan kigge ud til ham. Jeg skriver tilbage at jeg jo ikke ved hvor han bor og får så en besked tilbage hvor der står, "hvor svært kan det være, bare kig ud" Blev simpelthen så sur at jeg lagde telefonen væk. Skal lige siges at dette skete om formiddagen. Først på aftenen ringer min mobil så, det er torben som jeg havde skrevet med om formiddagen. Han fortæller så at det er hans kammerart der har skrevet den sidste besked og at han ikke vidste noget om det. Han spørger om jeg ikke har lyst til at kigge ud til ham, jeg overgiver mig og siger ja. Det var en lørdag aften og jeg havde fået et par øl hjemmefra, da jeg vidste at han osse sad og fik et par stykker. Vi noget humle og enden på det hele blev at jeg sov hos ham, der skal dog lige siges at vi kun SOV sammen og ikke andet. Om onsdagen var der landskamp i tv, vi aftalte at jeg skulle komme op til ham og se den. Om onsdagen så vi så fodbold og hygge, vi snakkede rigtig godt sammen og igen blev jeg og sov hos ham og igen uden at lave noget. Nu har vi så snart sovet sammen i 7 år og er begyndt at lave det frække
  6. Det var sommer, året var 2001. Jeg havde været singel i mere end 2 år og torben endnu længere. Min veninde Hanne sagde gang på gang til mig om jeg ikke snart skulle finde mig en kæreste, jeg slog det hen, for jeg havde det egentlig godt som det var. En dag ringer hun og siger (pas på det er lidt forvirrende) at hendes svigermors ven har en kammerat der osse er alene. Hun spørger så om han ikke må se et billede af mig fra den foregående nytårsaften, jo siger jeg efter et stykke tid og jeg får så hans tlf nr. Kort efter ringer Hanne og siger at han godt kan lide mig på billedet. Et par dage senere skriver jeg til ham på mobilen, han skriver så tilbage at han ikke kan skrive ud, så han skriver fra hans kammerarts mobil. Vi skriver lidt sammen og pludselig skriver han at jeg bare kan kigge ud til ham. Jeg skriver tilbage at jeg jo ikke ved hvor han bor og får så en besked tilbage hvor der står, "hvor svært kan det være, bare kig ud" Blev simpelthen så sur at jeg lagde telefonen væk. Skal lige siges at dette skete om formiddagen. Først på aftenen ringer min mobil så, det er torben som jeg havde skrevet med om formiddagen. Han fortæller så at det er hans kammerart der har skrevet den sidste besked og at han ikke vidste noget om det. Han spørger om jeg ikke har lyst til at kigge ud til ham, jeg overgiver mig og siger ja. Det var en lørdag aften og jeg havde fået et par øl hjemmefra, da jeg vidste at han osse sad og fik et par stykker. Vi noget humle og enden på det hele blev at jeg sov hos ham, der skal dog lige siges at vi kun SOV sammen og ikke andet. Om onsdagen var der landskamp i tv, vi aftalte at jeg skulle komme op til ham og se den. Om onsdagen så vi så fodbold og hygge, vi snakkede rigtig godt sammen og igen blev jeg og sov hos ham og igen uden at lave noget. Nu har vi så snart sovet sammen i 7 år og er begyndt at lave det frække ;)
  7. Også et forsinket tillykke herfra. Hvor er det en super beretning, tak fordi at jeg måtte se med.
  8. Jeg har ikke været gift før, men torben har. Jeg har sagt at hvis jeg skal giftes, vil jeg ha hele baduljen med og det får jeg. Hvid brud i kirke og med hestevogn og det hele.
  9. Vi har været sammen i snart 7 år og nej vi er ingenlunde jomfruer, har desværre ikke bevis på det.....endnu :fløjt:
  10. Vi har snakket om at flytte, vores lejlighed er lille og meget ræls. Torben mener dog at vi skal giftes først Vi har nemlig ikke råd til begge dele på en gang.
  11. er der ingen der vil hjælpe mig
  12. vi har valgt at holde voeres bryllup uden børn. Vi inviterer 25 og ved allerede nu at der er to der ikke kommer.
  13. hvor er du bare flot, super smuk kjole
  14. uha uha fandt lige ud af at der er under 400 dage til
  15. Min stedfar (papa) skal følge mig op da jeg ikke har snakket med min far i snart 20 år.