kejzer

Medlem
 • Content count

  9,998
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About kejzer

 • Rank
  lykkelig gift
 • Birthday 12/17/1979

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  randers

Recent Profile Visitors

3,324 profile views
 1. 7 år i dag <3 2 piger og still going strong
 2. Ja tiden går stærkt Nu er trunte 2 jo ikke kommet endnu ;) meeeen det gør hun jo inden for nærmeste fremtid tænk 2 bryllupper (måske) jeg kan være med til at planlægge. Muhahaaa
 3. Jeg slipper ikke helt bk bare rolig ;) snuser herinde indimellem og mindes den dejlige planlægningstid Så jeg vil se frem til at læse om jeres kommende kobberbryllup 1000 tak for din store ros, det varmer helt vildt at læse efter 5 år ja 5 år puuha tiden den går stærkt ;) men det gør den jo når man har det godt Njaaa der bliver ikke en 3., så kommer det hvert fald i form af en bamsedreng mere For berner hvalpe er super skønne! Newton er et skønt navn krads ham lidt bag øret for mig ;)
 4. Hej søde tak for rosen Jeg er også super glad for TTD billederne og selvf bryllup+rejse+ring Hi ja man er vel ikke turist for ingenting på sådan én planlagt tur
 5. 5 år siden i dag vejret er næsten lige så godt, vi har det stadig pragtfuldt sammen, nyder livet vores datter Silke på lidt over 3 og venter spændt på lillesøster Chanels ankomst medio juli. Håber I nye brude herinde har haft/får en lige så pragtfuld dag som vi havde
 6. eeej hej søde Det var da en skøn hilsen lige at kigge ind til. Jeg har ikke været inde og snuse længe! Hatten af for at du har læst mine tråd!! Ja nu er det snart din store dag og jeg håber den blir lys og lykkelig!
 7. Jeg har engang serveret til noget lignende. De var så "bare" 300. Her var kvinder og mænd delt op. alle kvinder og piger, små drengebørn var i et lokale, alle mænd og større drenge var i et andet lokale (her måtte de drikke alkohol). I døren mellem de to lokaler sad så brudeparret. på hver sin "rigtige" side af lokalerne. Maden kom ind på store fade, skåle og blev stillet på bordene til fri afbenyttelse. Der var "lokal" musiker, der spillede folkemusik og der blev danset og sunget. Mener også jeg kan huske noget med ret store pengegaver fra gæsterne, masser af smykker til bruden.
 8. Jamen det var min morgengave til martin Regnede ikke med at vi liige kom et smut forbi vegas igen og jeg ville prøve det så det blev bare kort efter det rigtige bryllup martin vidste ikke noget før vi sad i limoen ;) Hvor er du sød!! go for it siger jeg bare!! for det er virkelig skægt!! Ej hvor vildt hvor er I altså bare søde tillykke!!!!
 9. Halløj Hvis du tjekker under bryllupsrejsedelen i min bryllupsberetning, blev vi genviet af Elvis i Las Vegas Og det var i 2008 Det var herre morsomt!
 10. Love nummer 2 og 4!