V.A.

Medlem
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About V.A.

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Netop denne sang sang Maria Louise Holm Søby for min mand i kirken, og hun sang den helt fantastisk. Hun annoncerer også herinde. Hun er virkelig pengene værd. Mvh. V.A.
 2. Ja det kan MEGET varmt anbefales. Jeg havde Maria Louise Holm Søby, som også reklamerer herinde til at synge "How do I live". Det var simpelthen så smukt, og min mand var rørt til tårer. Alle pengene værd. Mvh. V.A.
 3. Jeg havde tapet en 2-øre fra 1935 fast i skoen lige under svangen. Jeg mærkede slet ikke noget til den, så det er ikke noget problem at have den inde i skoen (med mindre man selvfølgelig er platfodet ;) ) Mvh. V.A.
 4. Tak for det hurtige svar. Det var dejligt. Det vil jeg få en til... Og jo jeg er meget spændt og lidt stresset... Mvh. VA
 5. Ja som der står i overskriften er vi blevet lidt i tvivl om, hvornår gæsterne skal have sat tyl på bilantennerne? Er det mens man er i kirke, inden de forlader festen eller hvornår? Mit andet spørgsmål er om, det er noget folk selv kan gøre, hvis de får noget tyl af os, eller skal vi sørge for det, mens de er væk fra bilerne? Håber at der er nogen, som kan komme med en hurtigt svar. Som I kan se er der ikke længe til :-) Mvh. VA
 6. Hvad har politiet gjort dig ???? Det er dem, som er der, når du har brug for hjælp ??? Jeg er så træt af at høre på folk, som brokker sig over politiet...
 7. Hej. Ja jeg er meget nysgerrig efter at høre, om I har købt ringe hos Milas? Hvis ja - hvor meget har I så givet, og ved du, om der er mulighed for at få et afslag i prisen? Jeg vil da selvfølgelig også meget gerne se et billede, hvis det er muligt Vi har været inde og fået lavet en voksring, men jeg synes bare, at det blev lidt dyrere end regnet med, men de bliver selvfølgelig også håndlavede, så det kan man vel forvente. Mvh. V.A.
 8. Hej.. Vi har lejet en lejrskole med plads til 65 overnattende til 5050 kr + el for en hel weekend. Det er selvfølgelig ikke det samme som et slot, men synes stadig, at det er billigt. Mvh. V.A.
 9. Mere mere mere
 10. Hej. Som overskriften lyder, er jeg meget nysgerrig efter at høre, hvilket fyld I brugte eller skal bruge. Jeg er meget i tvivl. Jeg er ikke selv den store kagespiser, men elsker chokoladekage. Kan bare ikke rigtig se det for mig ;) , men vil jo bare så gerne kunne spise lidt af vores egen bryllupskage. Havde nogen af jer chokoladekage ? Hvilket fyld brugte I så ? Venlige hilsner fra V.A.
 11. Jeg var lidt i tvivl om, om jeg havde bestilt tid for sent til frisør. Men det kan jeg da se på jeres tider, at jeg ikke har Jeg skal til frisør kl. 10, og i kirken kl. 14. Jeg har en veninde til at lægge min makeup efter frisøren.
 12. Jeg er også et par cm højere end min kæreste, så har fundet et par helt flade alm. sommersko i Bianco. De har virkelig mange forskellige flade sko. Jeg har desværre ikke prøvet dem med kjolen endnu, så håber at farven matcher. Jeg ville egentlig helst have haft et par med en lille bitte hæl, men nu har jeg været i en million (føles det som) skobutikker, og har endnu ikke fundet nogen. Har præcis de sko, som jeg ville ønske, de er desværre bare sorte Hilsen V.A.
 13. Vi valgte fra starten, at festen skulle holdes på en lejrskole, hvor der er plads til alle overnattende og uden at gæsterne skal betale. Vi har venner og familie fra HELE landet, så det var ikke noget svært valg. Hvis vi havde holdt det på kro, hotel eller lign, så tror jeg heller ikke, at vi havde råd til at betale for alle gæsterne, derfor var vores valg mest indlysende for os, da vi gerne vil have at folk fester igennem :smolf:
 14. Vi ligger i den lidt billigere ende med lakseforret, hovedret med oksemørbrad og natmad efter frit valg til 180-190 kr. Vi har smagt kokkens mad, og det er helt fantastisk. Hun laver det fra bunden og med anretning. Vi holder festen på en lejrskole, så skal selv ordne det hele, og vi har heldigvis været heldige at finde mad og drikke til rigtig billige penge. Hvorfor jeg derfor stadig undrer mig over, at budgettet er så højt, men synes bare det er umuligt at holde nede Hilsner fra V.A.
 15. Hej Dejligt at høre, at vi er et par mere Jeg glæder mig til at høre mere om, hvor langt, at I er kommet, men det må vente til om 2,5 uge, da vi tager til Thailand om 1 time. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ned og slappe lidt af. Ha en god december måned. :jul13: Knus