bassemus

Medlem
 • Content count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bassemus

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 07/26/1983

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus C.
 1. Vi var i Japan i tre uger på bryllupsrejse - det var HELT fantastisk, så I kan godt begynde at glæde jer. Vi tog dog afsted mandagen efter brylluppet (lørdag) og synes det var helt perfekt
 2. Voi er 2. person flertal eller høflig tiltale af ældre dato = det bruges ikke så meget mere og er blevet overtaget af Lei... Anyway - nu har du jo allerede bestilt, men ellers kunne en anden sød sætning have været "tua per sempre" = din for altid. Det har vi nemlig fået indgraveret i vores vielsesringe - "tua per sempre" i Marcos og "tuo per sempre" i min
 3. Nr. 1!!!! Helt klart! Den er utroligt flot og sidder virkelig godt på dig. Utroligt flot faktisk!
 4. Jeg havde kun tre smykke på på vores bryllupsdag: - min forlovelsesring som er i hvidguld med ægte diamant - min vielsesring som er i 18 karat guld med ægte diamant (der matcher diamanten i forlovelsesringen, når nu ikke guldet er af samme art) - ørenringe: ferskvandsperler med diamanter - jeg fik dem af min far om morgenen på bryllupsdagen. Som det måske fremgår er jeg klart til den ægte vare. Lidt men godt.
 5. Ej hvor er de sko fede? Hvor khar du købe dem? Må man spørge hvad du gav for dem? Ja, det må man da gerne Jeg fandt dem på internettet - de er lavet af en amerikansk designer, der hedder James Ciccotti. Han har butik i Chicago, men skoene bliver lavet i Italien, hvorfra jeg også fik dem sendt, så jeg kunne undgå evt. toldopkrævning. Han var virkelig utroligt sød og hjælpsom hele processen igennem, så jeg var ikke nervøs over ikke at have prøvet dem på, inden jeg købte dem. Jeg mener jeg gav ca. 2500 kr for dem. Men så var de også virkeligt behagelige at have på hele dagen, til trods for at de ikke var gået til og at der var over 30 grader på vores bryllupsdag. Desuden kan han lave dem med forskellig hælhøjde, hvilket var nødvendigt for mig, eftersom hælen maks måtte være 4 cm, da min mand og jeg er lige høje :thumbsupsmileyanim:/ Sætter lige et link ind: http://www.jamesciccotti.com/index.aspx Knus Maj
 6. Vi blev gift kl. 13, og mens vi blev fotograferet, blev der serveret forskellige snack (bruschetta og lignende) for gæsterne. Da vi ankom til feststedet, skar vi kagen for og der blev derefter serveret bryllupskage. Middagen bestod af en 5-retters menu, og til natmad kom der en pølsevogn. Meget mad ja...men vores gæster var der jo også i 16-17 timer
 7. Nu skriver du godt nok, at du ikke er så vild med meget spidse sko, hvorfor de stilletter jeg blev gift i, nok ikke er noget for dig. Jeg havde dog den samme taske som dig, dog bare ikke champagnefarvet, og jeg synes det var lidt fedt, at "stenene" gik igen i skoene, da både kjole, hår og makeup var klassisk og enkelt. Jeg sørgede ydermere for at købe nogle sko i silke, så de efterfølgende kunne farves i en anden - og ikke helt så bryllupsagtig - farve. Held og lykke med jagten!
 8. Og et mere fra siden
 9. Jamen så kan jeg da komme med et billede af den sidste kjole in action ) Den var fantastisk at have på
 10. Ægteskabsundervisning er helt almindeligt indenfor den katolske kirke. Er selv gift med en italiener, og skulle vi have været gift i Italien, var det blevet i en katolsk kirke, hvorfor vi så skulle have gået til undervisning (som nok nærmere er en række samtaler.) Men eftersom vi bor i DK, blev vi gift i vores protestantiske sognekirke.
 11. Nej, vi var i selve Turbinehallen. Maden var rigtig god - især tjernerne er virkelig dygtige!!! Det fremragende er, at de ikke har noget menukort. Vi tilrettelagde selv hele menuen sammen med køkkenchefen. Vi havde nogle specielle ønsker, og de blev til fulde opfyldt. Og så er de altså utroligt dygtige til at skabe den rette stemning - vi var 100 til festen, og alligevel var der bare den mest romantiske og intime stemning nogensinde. Det var virkelig en helt fantastisk oplevelse.
 12. Har lige skrevet til dig i din tråd ang. Turbinehallen i Århus Som en lile information kan jeg da lige oplyse, at der koster det 10.000 kr. i lokaleleje - udover kuvertprisen. Så der er nogle feststeder, der tager lejepris udover kuvertprisen. Tror dog det afvger lidt fra normen.
 13. Vi holdte vores byllup der. Lejen af lokalerne er 10.000 kr, og derudover betalte vi knap 1000 kr per person.
 14. Jeps....Panayotis i Vejle er virkelig et hit. Der koebte jeg ogsaa min kjole.
 15. Jeg kan fortælle, hvad vi ønskede os, og så hvad vi rent faktisk fik. Det vi fik er fremhævet m sort: Penge (ca. 50.000) Kitchenaid: - Espressomaskine (sort) - Kaffekværn (sort) - Blender (rød) - Foodprocessor (rød) - Brødrister (rød) Tolomeo gulvlampe - længde 4 meter - fra Artemide Missoni: - Sengetæppe - Plaid - Plaid Alessi: - Citruspresser - Sukker- og flødekandesæt (det der passer til vores elkeddel) - Rivejern "Todo" Sony videokamera Blitz til vores canon spejlrefleks Turkis kvadratisk marokanerpude fra "A Mano" Bryllupsfotograf + bryllupsalbum med 120 efterbehandlede billeder i 20x30 cm format (ikke noget vi havde ønsket os, men VILDT fedt) Nintendo Wii + tilbehør Kartell avis-/bladholder i sølv Leonardo Da Vinci's samlede værker - Taschen's 25års jubilæumsudgave Megamusel (1. sortering): - Termokopper 9 cl - Termokopper 25 cl x 9 - Kande 1700 cl - Pastatallerken - Fiskefad - Stor tekande - Tærtefad- - Ovnfaste fade Blå kander fra Ursula (Royal Copenhagen) Antikke hyacint-glas i alskens farver Dækkeservietter i sort læder med mønster fra Victoria Interiør i Østergade Vase fra Bülow Duus: lav og buttet i mørkt glas for neden og gennemsigtigt, ”stribet” glas for oven. Champagneglas fra Bülow Duus Flotte gamle lysestager ”Ællingen” – æggebægre fra Trine Bach Jacobsen Suppeskåle fra Trine Bach Jacobsen Le Creuset: - Gryde nr. 32¨ - Bean-pot - Fondue-sæt Global Knive: (lidt til samlingen) - Tomatkniv GS9 - Fiskekniv G28 Trip Trap: - Skærebræt 56 x 35 x 4,2 - Fionia bakke 36 x 52, mørk - Ølkasse x 2 Holmegaard: - Karen Blixen vase hvid – stor eller mellem - Urtepotteskjulere - Stor glasskål fra serien Simplicity i farven smoke - Det danske ølglas x 6 Vipp: - Vipp 51 i sort - Vipp 13 i hvid - Vipp 11 i hvid Georg Jensen: - Bernadotte kaffekande - Arne Jacobsen: - Salatsæt - Serveringssæt - Caffé latte-skeer - Vivianna (blank) - spisebestik - frokostbestik - teskeer - Serveringssæt - Stor sovseske Dug fra Georg Jensen (160 x 260) Sengetøj fra Georg Jensen - 200 x 200 cm. Evt. Arne Jacobsen i sort. Sengetøj fra Home (forhandles i Magasin) – 200 x 200 cm. I rødlige eller lilla nuancer. Håndklæder fra Home. Jamie Oliver granit-morder Drinksmikser Dab-radio i teaktræ ”Svanen” i sort læder :0) ”Ægget” i sort læder :0) Kro-ophold Oplevelser x mange Aktie i vinslot Gavekort - vi fik simpelthen SÅ mange Louis Poulsen bordlampe - lille Louis Poulsen ”Kogle” Ø 48 cm Cremefarvet Fiat 500 (den fik jeg dog af min mand ) Undskyld listen er så lang, men vi fik simpelthen så mange og meget overvældende gaver, at det næsten var helt pinligt at tage imod. Håber dog det kan bruges som inspiration.