SensommerSne

Medlem
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SensommerSne

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday
 1. Mit problem er hvordan jeg får det ind i Word, får tilføjet navne eller numre, og får det puslet på plads. Er det din planche? Og i så fald, hvordan har du får det op i så stort format?
 2. Jeg har fundet en enkelt herinde, men jeg kan se der er flere af jer der har lavet et bordhæfte med bordplan og alle gæsterne listet deri, velkomstsang el -digt, menu osv osv osv. Velkomst, menu osv skal jeg nok selv kunne pusle mig frem til, men jeg er SÅ meget på den mht bordplan-delen! Derfor - SKULLE der, pretty please, være nogen der ligger inde med deres, der evt vil sende den til mig så jeg kan bruge den som skabelon? Årh, det ville bare hjælpe mig SÅ meget!
 3. Vi skal have lavet et hæfte der skal ligge ved hver kuvert, og trods det at manden min er it-mand, så ved vi simpelthen ikke hvor vi skal starte mht en bordplan i hvert hæfte, med tal rundt om, der så skal referere til hver person, med en beskrivelse på næste side. Ala: 1 - Bruden 2 - Gommen 3 - Brudens mor Osv. Nogen der har en skabelon til den slags?
 4. Endelig, endelig, endelig ved jeg hvordan jeg skal have mit hår! Jeg har nappet det her billede fra collagetråden, og det er sq da bare sådan her, det skal være! Blødt, men stilfuldt. Jæs! Nå, men er der nogen der ved hvor der kan findes flere billeder af frisuren? Ved ikke om det er en brud herindefra? Eller har nogen billeder af hår i samme stil?
 5. YEEEEEES! Dér var endelig den frisure, jeg vil have til mit bryllup! Jeg har fandeme været helt småstresset. fordi jeg ikke har kunnet finde ud af præcis hvad jeg ville. Det skal være opsat, men blødt, med højde ovenpå og en knold i nakken - jeg vidste hvad jeg mente, men ikke hvordan det ville se ud i virkeligheden. Er siiiindsygt glad for, at jeg har set din collage! :D Opretter lige en seperat tråd, med efterlysning af flere billeder. ;)
 6. Jeg snakkede med min gamle negledame, der har spraytannet tidligere, og hun sagde at hun havde oplevet flere gange, hvor det havde smittet af på hendes eget tøj, når hun har været i byen og danset og dermed svedt, og at det ikke altid var lige nemt at få af. Men hun havde lavet det på masser af brude, og havde aldrig fået klager.
 7. Tusind tak - det var netop sådan en jeg søgte!
 8. Nu er der efterhånden små 3 måneder til mit bryllup, og planlægningen går ind i den sidste fase. Derfor vil jeg gerne have et lidt bedre overblik over præcis hvad vi mangler. Derfor; Er der nogen der har den helt store, guldrandede huskeliste liggende ifm planlægning af bryllup? I det mindste kan jeg vinge bryllupskagen af; Har netop bestilt en firkantet kage med flødeovertræk, dekoration af et hjerte i bær, lyse bunde med vanille og mandler, fyld af hvid chokoladecreme med citron og basilikum, hakket mørk chokolade og hindbær. Mmm...! :D
 9. Aloe Vera gele! Fåes ved Matas. Reddede mig, da jeg engang skulle stryge håndleddet på min skjorte. MENS jeg havde den på. Hvor dum er man så? ;)
 10. Og sådan kan du alligevel købe et par høje hæle, uden at være en krøbling næste dag: www.footpetals.com DE er bare rigtig, rigtig gode!
 11. Det er rigtig, rigtig flot til dig - enkelt og ... ja, hvad skal jeg kalde det? I mangel af bedre ord; Selvstændigt. Jeg er så ødelagt i hovedet, jeg ikke lige kan finde det rigtige ord ... ;) Det jeg mener er, at hvis du havde fået en eller anden typisk krøller-oven-på-hovedet-frisure ville det ligne så mange andre. Det her er mere uformelt, og du ligner en brud der - uden at kende dig - er tro mod den du er, og ikke vil presses ned i en cookiecutter-form af en brud. Hold kæft, det var meget jeg fik ud af det billede, hva'? :D
 12. Jeg har jo været frem og tilbage med de åndssvage sko, vil den opmærksomme debattør sikkert kunne huske. ;) I går faldte jeg over et par, som jeg har købt. Cremefarvede, rå og anderledes - og så ser de skyhøje ud, men det snyder lidt fordi den har plateau. 400 smæk - det er da til at have med at gøre! Og så køber jeg de røde også, til aftenfesten, tror jeg.
 13. Man kan SAGTENS få blokket skoen ud, som en anden nævner! Og hvis de skulle blive lidt for brede, så smid en foot petal i. Eller, endnu bedre, gå efter at få lavet sådan at der er god plads, og smid så sådan en i. Dine fødder vil takke dig. ;)
 14. Hey, vi skal giftes samme dag! GLEM bordkortene, hæfterne, æskerne osv. ... Eller, ja, det vil sige - laver du dem selv? I så fald forstår jeg godt du stresser. ;) Jeg køber mig fra den slags. Jeg bliver vanvittig af pillearbejde, og gider det simpelthen ikke. Men kjolen og skoene kan jeg godt forstå du stresser over. Har du været ud og kigge? Vi har ikke styr på nogen af de ting du skriver, udover kjolen, men det når vi (som i dig og mig, ikke min kæreste og jeg) sq da snildt.
 15. Ægteskabserklæring? A-hvaffer-en? Hvornår skal man det?? SÅ blev jeg ellers stresset!