gitlan

Medlem
 • Content count

  1,733
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gitlan

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/13/1973

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  virum
 1. Jeg havde også hvid (lang) brudekjole på, da jeg blev gift på rådhuset for lidt over 2 år siden.
 2. Min veninde holder bryllupsfest i Tisvildeleje lørdag den 7. august og leder efter en fotograf, der kan tage billeder hele dagen - kan I anbefale nogen?
 3. Esther havde en god pris på ca. 4000 kr. men hun er ved at flytte til Schweitz.
 4. Det med fed er jeg enig i. Jeg tror, det var en veninde, der agerede designer udenfor? Ud af et budget på 40.000 kr. var det rigtig mange penge, og jeg var sgu blevet sur hvis det var mig, der skulle betale for det (sådan som brudens mor endte med). Det havde jeg sgu nægtet!
 5. Kære Marie (og Morten), Stort tillykke med dagen idag. Jeg håber I får en pragtfuld dag, der bliver alt det du har drømt om og mere til. Tillykke!
 6. Min mand så sløret inden brylluppet.
 7. Enig - det eneste der manglede til mit bryllup var Lollers billeder.
 8. Her ses min make up, som jeg var supertilfreds med.
 9. Hej. Jeg har farvet mine sko selv, de er blevet fantastiske. Jeg har dog endnu ikke fåettaget mig sammen mht billeder. Skomageren der guidede mig sagde det bedste resultat er på helt glatte sko, med glatter mener han uden nogle perler osv. Min skomager havde kun farverne sort, grå og brun. Der vil være mulighed for at farven vil samle sig. Ved der er et firma på Sjælland der farver sko, det hedder Tåstrup sko http://www.taastrup-sko.dk/Brudesko.htm Håber det kan hjælpe dig i den rette retning Kh Rikke Tasstrup sko farvede mine sko lilla, de ramte nøjagtig den farve jeg ønskede og ydede rigtig god service . Mine sko var i øvrigt også fra Pink by Paradox.
 10. Jeg er enig med de andre - regn med 7000 - 8000 for Atelier Diagonal og fra 10.000 og opad for Pronovias.
 11. Nu var min kjole ikke oppe i Jesper Høvring prisklassen, da det ikke var ham, der lavede den, men jeg syntes den var pænt dyr, og ved du hvad? Jeg skænkede det sgu helt ærligt ikke en tanke på min bryllupsdag. Jeg følte mig som en prinsesse og havde det bare så godt. Min kjole var min drømmekjole.... og den kunne i princippet ligeså godt være købt på ebay eller andet - det er absolut ikke det det er pointen. Det der betyder noget er at det er DIN kjole Jeg elskede min kjole og bliver stadig varm om hjertet her et halvt år efter, når jeg kigger på den. Jeg kan huske du var/er meget forelsket i din Swan Lake? Den er vist heller ikke helt billig. Forestil dig at skulle gå med din drøm en hel dag. Ville du tænke på pengene, den havde kostet? Eller ville du vimse rundt og føle dig drøn hamrende lækker og møgforelsket i din mand? Et eller andet sted så betyder kjolen intet og alligevel betyder den alt. Det er helt op til dig, hvad du føler for. Glem hvad alle andre siger og mærk efter i dig selv. Kram loller - der rigtig gerne vil inviteres til fest hos dronningen, så jeg kan få min kjole på igen PS. Det er en skam at hverken Mette eller Miemaja er herinde længere. De fik jo syet de mest fantastiske kjoler hos Høvring og kunne sikkert fortælle dig en masse. Og så ville det da være en smule interessant at høre deres synspunkt, når nu så mange har skrevet om hvorfor de ikke vil gøre det Jeg er ret sikker på, at de synes det var pengene værd - begge så sådan ud på deres bryllupsdag!
 12. Hmmm, Jeg blander mig lige i snakken, selvom jeg "kun" har fået syet en festkjole hos Jesper Høvring. Jeg synes, det var en stor oplevelse at få syet en kjole efter mål og resultatet blev da også langt hen ad vejen rigtig godt. Jeg ved ikke om det følgende skyldes at kjolen blev syet af en af hans assistenter (men overvåget af Jesper Høvring), men i hvert fald oplevede jeg, at korsagen (den kjole jeg fik syet var to-delt), ikke sad helt perfekt. Det er sikkert nok kun mig selv, der kan mærke det, men den sidder ikke helt til lige under brystet. Og den kan ikke syes ind pga. stiverne i korsagen. Det betyder bl.a. at jeg skal have syet bh i korsagen (det er meningen, man skal kunne klare sig uden). Og så irriterer det mig, at den sidder lidt løst. Jesper er dyr, og til de 6800 kr. som min festkjole kostede forventede jeg perfektion. Jeg ved at mange elsker Jesper Høvring og de af hans kjoler, jeg har set til diverse glo-bryllupper har været meget smukke. Men jeg bliver ikke kunde der igen. Til sidst et billede af min kjole:
 13. Nu med billede:
 14. Jeg blev spray tannet dagen før mit bryllup med Saint Tropez (hos en kosmetolog) - det kostede ca. 300 kr. Inden da have jeg fået en prøve-omgang, som jeg bla. tog en løbetur med for at se om det smittede af (dagen efter jeg var blevet sprayet - for den første dag smitter det med sikkerhed af), jeg tog hvidt tøj på OG DER VAR INTET AT SE! Heller ikke til brylluppet var der noget afsmitning. Jeg har ikke lige et billede her, men kan finde et senere.
 15. Min kjole er en str. 38, ligesom jeg plejer at bruge str. 38 i kjoler.