gitlan

Medlem
 • Content count

  1,733
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gitlan

 1. Jeg havde også hvid (lang) brudekjole på, da jeg blev gift på rådhuset for lidt over 2 år siden.
 2. Min veninde holder bryllupsfest i Tisvildeleje lørdag den 7. august og leder efter en fotograf, der kan tage billeder hele dagen - kan I anbefale nogen?
 3. Esther havde en god pris på ca. 4000 kr. men hun er ved at flytte til Schweitz.
 4. Det med fed er jeg enig i. Jeg tror, det var en veninde, der agerede designer udenfor? Ud af et budget på 40.000 kr. var det rigtig mange penge, og jeg var sgu blevet sur hvis det var mig, der skulle betale for det (sådan som brudens mor endte med). Det havde jeg sgu nægtet!
 5. Min mand så sløret inden brylluppet.
 6. Enig - det eneste der manglede til mit bryllup var Lollers billeder.
 7. Her ses min make up, som jeg var supertilfreds med.
 8. Hej. Jeg har farvet mine sko selv, de er blevet fantastiske. Jeg har dog endnu ikke fåettaget mig sammen mht billeder. Skomageren der guidede mig sagde det bedste resultat er på helt glatte sko, med glatter mener han uden nogle perler osv. Min skomager havde kun farverne sort, grå og brun. Der vil være mulighed for at farven vil samle sig. Ved der er et firma på Sjælland der farver sko, det hedder Tåstrup sko http://www.taastrup-sko.dk/Brudesko.htm Håber det kan hjælpe dig i den rette retning Kh Rikke Tasstrup sko farvede mine sko lilla, de ramte nøjagtig den farve jeg ønskede og ydede rigtig god service . Mine sko var i øvrigt også fra Pink by Paradox.
 9. Jeg er enig med de andre - regn med 7000 - 8000 for Atelier Diagonal og fra 10.000 og opad for Pronovias.
 10. Nu var min kjole ikke oppe i Jesper Høvring prisklassen, da det ikke var ham, der lavede den, men jeg syntes den var pænt dyr, og ved du hvad? Jeg skænkede det sgu helt ærligt ikke en tanke på min bryllupsdag. Jeg følte mig som en prinsesse og havde det bare så godt. Min kjole var min drømmekjole.... og den kunne i princippet ligeså godt være købt på ebay eller andet - det er absolut ikke det det er pointen. Det der betyder noget er at det er DIN kjole Jeg elskede min kjole og bliver stadig varm om hjertet her et halvt år efter, når jeg kigger på den. Jeg kan huske du var/er meget forelsket i din Swan Lake? Den er vist heller ikke helt billig. Forestil dig at skulle gå med din drøm en hel dag. Ville du tænke på pengene, den havde kostet? Eller ville du vimse rundt og føle dig drøn hamrende lækker og møgforelsket i din mand? Et eller andet sted så betyder kjolen intet og alligevel betyder den alt. Det er helt op til dig, hvad du føler for. Glem hvad alle andre siger og mærk efter i dig selv. Kram loller - der rigtig gerne vil inviteres til fest hos dronningen, så jeg kan få min kjole på igen PS. Det er en skam at hverken Mette eller Miemaja er herinde længere. De fik jo syet de mest fantastiske kjoler hos Høvring og kunne sikkert fortælle dig en masse. Og så ville det da være en smule interessant at høre deres synspunkt, når nu så mange har skrevet om hvorfor de ikke vil gøre det Jeg er ret sikker på, at de synes det var pengene værd - begge så sådan ud på deres bryllupsdag!
 11. Hmmm, Jeg blander mig lige i snakken, selvom jeg "kun" har fået syet en festkjole hos Jesper Høvring. Jeg synes, det var en stor oplevelse at få syet en kjole efter mål og resultatet blev da også langt hen ad vejen rigtig godt. Jeg ved ikke om det følgende skyldes at kjolen blev syet af en af hans assistenter (men overvåget af Jesper Høvring), men i hvert fald oplevede jeg, at korsagen (den kjole jeg fik syet var to-delt), ikke sad helt perfekt. Det er sikkert nok kun mig selv, der kan mærke det, men den sidder ikke helt til lige under brystet. Og den kan ikke syes ind pga. stiverne i korsagen. Det betyder bl.a. at jeg skal have syet bh i korsagen (det er meningen, man skal kunne klare sig uden). Og så irriterer det mig, at den sidder lidt løst. Jesper er dyr, og til de 6800 kr. som min festkjole kostede forventede jeg perfektion. Jeg ved at mange elsker Jesper Høvring og de af hans kjoler, jeg har set til diverse glo-bryllupper har været meget smukke. Men jeg bliver ikke kunde der igen. Til sidst et billede af min kjole:
 12. Nu med billede:
 13. Jeg blev spray tannet dagen før mit bryllup med Saint Tropez (hos en kosmetolog) - det kostede ca. 300 kr. Inden da have jeg fået en prøve-omgang, som jeg bla. tog en løbetur med for at se om det smittede af (dagen efter jeg var blevet sprayet - for den første dag smitter det med sikkerhed af), jeg tog hvidt tøj på OG DER VAR INTET AT SE! Heller ikke til brylluppet var der noget afsmitning. Jeg har ikke lige et billede her, men kan finde et senere.
 14. Min kjole er en str. 38, ligesom jeg plejer at bruge str. 38 i kjoler.
 15. Iiiihhh, det skulle jeg saft'susme også have gjort ;) Men uha ja, sådan sad den også på mig fortil - den sad bare perfekt!! Og så det fantastiske slør man kunne have på til, da kjolen var så enkel ;) Det er da ikke for sent at få taget nogle billeder - tricket er, at man ikke bestiller tid, men siger at man bare lige vil prøve netop denne kjole en gang til - som regel har ekspedienten så travlt med en anden kunde, og man har rig lejlighed til at hive kameraet frem - bare husk at slå blitzen fra!
 16. Jeg blev gift på rådhuset og valgte derfor at få slæbet syet fast således:
 17. Jeg har selv prøvet nr. 2 og synes det er en smuk kjole med en fantastisk pasform. Slankende og meget behagelig at have på. Og så tror jeg, at den koster ca. halvdelen af nr 1. Men når alt dette er sagt, så tror jeg egentlig at jeg stemmer på nr. 1. Synes den er mere eksklusiv og luksuriøs end nr. 2. Jeg ved godt, at man HoB og Nikolaj ikke vil have at man tager billeder, men jeg ville være fræk og gøre det alligevel (det gjorde jeg faktisk med nr. 2) for at have et sammenligningsgrundlag, der går ud over din fornemmelse og venindes råd. Mit "i smug billede" af nr. 2: Fantasisk kjole, men som sagt tror jeg at nr. 1 er endnu mere fantastisk!
 18. Vi blev gift på Lyngby Rådhus og jeg fulgte de fleste traditioner: Noget blåt og noget lånt: Et strømpebånd, noget nyt: Min kjole, noget gammelt: En halskæde jeg fik, da jeg blev døbt. Vi sov dog sammen natten op til brylluppet, men Jonas så først min kjole, da vi mødtes på rådhuset. Og så var det iøvrigt en fantastisk dag!
 19. Er det fotografen, der har behandlet billederne?
 20. Jeg tror, at problemet med HoB kan være deres horribelt høje priser på tilretning. En oplægning og løkke til slæb kan let komme op i 3000 kr. Og er langt billigere end steder - fx kan Esther fra Esthers skrædderi på Østerbro gøre det for omkring 1/10 af prisen. SÅ MIT RÅD ER, AT HVIS DU KØBER KJOLEN HOS HoB SÅ FÅ DEN TILRETTET ET ANDET STED!
 21. Sejt! Glæder mig til fortsættelsen!
 22. Kære Malene, Jeg håber snart du får computeren til at virke, så du kan fortsætte din beretning. Og tak for en medrivende, detaljemættet og romantisk beretning so far! Dejligt at resten af brylluppet (altså ud over den del, jeg var med til) gik så godt. Det startede i hvert fald godt i kirken; det var virkelig en gåsehudsfremkaldende vielse! Så smukt og rørende. Morgengaven du fik er meget smuk og lige din stil - det har han ramt godt! Hver gang du i beretningen nævner eller viser billeder af maden/kagerne fra den første bryllupsrejse løber tænderne i vand. Damn det lyder og ser ud som god mad. Savle, savle, savle. Jeg håber snart, der er bid i babyfremstillings-afdelingen - og glæder mig til at se dig igen!
 23. Tak for en fin beretning fra både bryllup og bryllupsrejse. Ihh, jeg har en hel del , jeg gerne vil kommentere, prøver at huske det hele. Hvor er det bare nogle flotte kreative ting, du har lavet! Var gæsterne ikke imponerede, eller er de vant til din kreativitet? Og buketten - har Jørgen selv valgt den, eller fik han lidt hjælp? Den er meget smuk! Hvad er det, du har gjort med kjolen, der fungerer som ærmer noget af tiden? Det ser rigtig fint ud. Kagen, kagen, kagen.... Nammenam! Jeg synes også det er helt vildt hvor meget det betyder, at du fik farvet bryn og vipper - danm, det er flot! Og så synes, jeg altså, at det her billede, er helt vildt godt: glad, afslappet og på bryllupsrejse i Paris...