Marc&Anja

Medlem
 • Content count

  204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marc&Anja

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday
 1. Kan det virkelig passe at ingen kan hjælpe mig???
 2. hey piger.. Er der nogen der kan hjælpe mig lidt her evt.. Jeg mangler en instrumental version af "you and me, med Lifehouse". Jeg har søgt alle vegne nu, og kan bare ikke finde det. det skal være en version som jeg kan gémme på computeren helst.. på forhånd tak Anja
 3. her er mine dejlige sølvsko, de er købt i "den grønne skobutik" til 200,- de er super dejlige at have på.. Men sikke dog nogle rigtige flotte sko i alle sammen har. Top nice!!
 4. Det var da en fin ting at give et når man ikke kender grunden. Det var skam en fælles beslutning at udsætte vores bryllup til ubestemt tid, men hvad vi er jo gift i forvejen så meget gør det nu ikke.. Men tak for omtanken.
 5. Nej nej overhovedet ikke ikke pga kvaliteten, han er yderst professionel. Vi skal bare ingen fest have så derfor har vi aflyst ham.. Vi skal hellere ikke betale ham, uanset hvad. det sagde han til os.Så hellere ingen ting der. Han er meget dygtig og meget professionel, kan kun anbefalde ham.
 6. vi står i en rigtig træls situation, som jeg ikke har lyst til at fortælle herinde. Sorry Men i bund og grund har vi været nød til at aflyse vores musik, Nemlig Finn Munkholm, så hvis nogen har lyst til at bruge hans musik osv.. ja så er han ledig den. 9/8-2008. Vi ville bare lige fortælle det herinde, da vi har det rigtig dårligt over at skulle aflyse ham... VH Anja og Marc
 7. min er købt i brudens butik i ved Vojens. Mærket er meng-int. og kostede 9000,- eks.tilretning. Jeg er også en stor pige, men synes selv, den sidder som en drøm.
 8. BBB// Ja det var også hvad dyrlægen troede det var, men da de åbnede ham, kunne de intet se at det tydede på en mavedrejning. Men her bagefter har de sagt at det kunne muligvis også have været en drejet milt, det gjorte udslaget... Men hovedsagen er at vores dejlige "lille" skat har det godt igen.. lille er han nu ikke 95 kg er meget,, GRINER.
 9. Vores Coda er sig selv igen!!!! Tak for jeres krydsede fingre og aftenbønner... Jeg er jer evig taknemlig.
 10. Nu spørger jeg nok meget dumt men hvad er et sildeben???
 11. til århuspigen; Ja de har tjekket ham for alt muligt, da de har haft hans mave åbnet. De har set i hans mavesæk, og i tarmene, og det var ren og skær mad fra i foregårs der lå i sækken. Han har en slem maveinfektion/betændelse, som gør at han nu skal være på antibiotikakur i 10 dage, samt stært smertestillende i 5 dage pga. De har haft skåret ham op. og kigget det hele igennem, og der ingenting. Men han er tømt i maven, det gjorte dyrelægerne, og ja i dag er han så startet på ris og kylling, i meget små potioner. Sådan maven kan lige så stille komme igang igen. Så nu håber vi bare at han kan holde det i sig, de næste 24 timer. for hvis han kan det, så er det vist gode tegn. Mange tak for jeres søde ord og opløftende ord. knus Anja
 12. tak søde piger, vi har hårdt brug for det..
 13. Vi er på grådens rand hjemme i vores husholdning. Vi havde vores "lille" hund til dyrlægen i går aftes. Det startede med at Coda lige havde spist hans mad og han havde været ude, kom han ind i stuen. Så begyndte der at komme fråde ud fra hans mund, med bobler i. Han strakte sig meget, og det var tydeligt at noget gjorte ondt på ham. Vi ringede til dyrlægen, og vi skulle komme ind med ham med det samme. der var kl. 21. Da vi kom derind, blev han lagt i narkose, så scannede de ham, og til sidst blev der taget et røtgen. Men der var intet at se. Så han blev vækket igen, og vi fik noget med hjem til ham, som han skulle have næste dag. Så her i nat begyndte han at pive meget og han meget ondt i maven, det blev ved lige indtil kl. 9 her i morges. Dyrlægen kom så ud til os, hun gav ham lidt smerte stillende, og han faldt til ro igen. Men dog kun en halv time. Så startede piveriet igen, og ja så begyndte han at kaste op. Så ringede vi igen til dyrlægen og hun ville så lige snakke med en kollega om hvad det så kunne være. der går så max 15 min så ringer hun, og fortæller at han skal opereres da der er tale om en mavedrejning... Vi må så endnu engang afsted med ham, og de bedøver ham igen. Vi aftaler så at de skal ringe når de er færdige, og så kommer vi derned. 2,5 timer senere ringer de og fortæller at de er færdige med ham, og vi godt kan komme. Da vi kommer derned, fortæller hun at han er vågen, men mangler sin mor og far. Da vi ser ham, er han bare så glad. Hun fortæller så videre at de fandt absolut intet galt i hans mave, kun at den var propfuld med mad. Men at hans milt dog var stor. Farven og facon var normalt, men størrelsen var de ikke så sikker på, så der er blevet mailet et billede til en ekspert. De sagde så foruden at de troede at han havde havde mavebetændelse, så de næste 2 dage var meget kritisk for ham, for det han skal spise, skal helst blive i maven, og han må ikke kaste op. Så men hvis det er noget med hans milt, eller hvis han ikke kan holde maden i sig de næste par dage, så skal han aflives... Så kære tøser tag ham lige med i jeres i aften bøn her de næste par dage. Ved egentlig ikke havd jeg vil med det her indlæg, jeg skal vel bare lige af med lidt frustration. Vi håber vores lille hund klare sig... det er sct.bernharden der er vores lille baby..
 14. TILKNYTTER MIG DE ANDRE, SØLV OG BORDEAUX ER SUPER SAMMEN!!
 15. JAAAA her kan jeg være med.. Vi skal ikke have limo kørsel eller fin bil kørsel. Nej nej min mand er tosset med en bestemt slags traktor, så den skal vi køre i... Selvom jeg har sagt, at hvis vi skal det, så vil jeg køre.