Kicha

Medlem
 • Content count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kicha

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday
 1. Hvor længe inden brylluppet fik I jeres kjole hjem? Og hvor er den købt (skriv meget gerne hvis den er købt i Panayotis)
 2. Tusind tak til jer allesammen:-) Ja den er skøn men slet ikke hvad jeg havde regnet med jeg skulle have men da den kom på var den bare perfekt..Kriller i maven og det hele:-)
 3. og lige et sidste.. Nu går jeg bare og venter på den kommer hjem
 4. og fra en anden vinkel
 5. Ja her er den så syns jo selv den er fantastisk:-)
 6. Vores farver er er sølv og hvid..Tanken er at det skal være elegant og enkelt
 7. super flot hvordan er det med billedet blevet lavet??
 8. Ja jeg syns bare det er rigtig svært at komme i gang med invitationerne.. Aner ikke hvor jeg skal starte og slutte for har ingen ide om hvordan de skal se ud:-) Kender i nogen gode inspirationssider eller kunne i tænke jer at vise jeres egne frem??
 9. Jeg er blevet bedt m at skrive en liste til min pa så der ikke er nogen der bliver glemt(hvilket jeg syns er en god ide). Men syns altså det er lidt svært.. Min egne veninder og søstre skal jo selvfølgelig med men nu er jeg i tvivl om jeg også skal skrive min kærestes kusiner og min kærestes venners kærester på?? Hvordan har det været hos jer?? Hvem har i haft med??
 10. Jeg havde 3 veninder med som jeg ved fortæller præcis hvad de mener så de har været et fantastisk team
 11. Fantastisk dag i har valgt (ja vi har valgt samme dag). Men indtil videre har vi booket feststed og kirken. Vi har bestilt fotograf og musik. Der er sendt Save the day kort ud. Jeg er begyndt at kigge på kjole og skulle meget gerne bestille snart. Ja det er vist det vi har nået indtil nu.. Er begyndt at tænke i invitationer men kan slet ikke beslutte mig men det når jeg nok:-)
 12. Her bliver vi 45 om aften og til reception vil jeg skyde på ca 100 msk. Budgettet er 100.000 Feststed ca 40000 Fotograf 10000 Musik 5600 Ringe(vi bruger forlovelsesringere så der skal bare laves lidt ændringer) 3500 Bryllupskage(Får lavet den af noegn vi kender) 1500 Tøj til kæretsen: 6000 Tøj osv til mig 10000(kjolen er fundet og var billgere end forventet) Reception 5-8000 Kørsel 2000 Tøj til forloveren 3000 Diverse 8000
 13. Måske et dum spørgsmål men hvilken telte bruger I??? Vil helst gerne undgå at bruge vildt mange penge forde få timer
 14. Har lige nogle spørgsmål ang invitationer:-) Sender I en slags invitationer tildem som skal med hele dagen også en anden til dem som "kun" skal i kirke og til reception?? Og går ud fra der ikke skal stå så meget til dem som "kun" er til reception??? Og invitationen til festen skriver i en ønskeliste deri eller bare nummer til gavekoordinator??? Og jer som ikke åbner gaver på dagen skriver i det så folk ved det og ikke bliver skuffet?? Folk til receptionen skal vel ikke have gaveliste??Det var lige lidt håber i vil dele jeres erfaringer:-)
 15. Hvad gør alle i som skal holde reception udenfor? Nu tænker jeg i forhold til vejret??Vi skal giftes i maj og vejret i Danmark er jo ikke helt til at regne med:-) Men lejer i telte osv. Og hvad med borde og stole..Har i så alle kan sidde ned??