Dronningen af Amager

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dronningen af Amager

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/07/1979

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Amager, København
 1. Det er Bettys... Den har stået i køleskabet hele natten, men da jeg fjernede udstikkerringen væltede det ud med væske... Det nederste og øverste lag er fine...
 2. Jeg står midt i at lave bryllupskagen til på lørdag, men det løber ud med væske af den midterste kage... Jeg har forsøgt at stoppe det med flormelis, men det hjælper kun kortvarigt! Jeg tør ikke lægge marcipan og sugarpaste på, før jeg har fået det stoppet... HJÆLP!!!! Kom med alle de gode ideer I har...
 3. Man kan også købe det her... www.isenkram-online.dk Men hvorfor er det man skal have et stykke papir imellem...?
 4. Hejsa! Jeg kan ikke lige finde ud af det der med kagepapir... Er det normalt at lægge et stykke papir mellem fadet og kagen? Og hvad er grunden til, at man gør det?
 5. Jo, jeg blev klogere. Tak for det...
 6. Så har vi fået ringene tilbage - nu med ens skrifttype og uden ekstra drengenavn! Vi er nu kun to i vores ægteskab! Tak for det piger.
 7. Jep! Det er det jeg mener!
 8. Da jeg var ude og købe brudekjole, sagde de i butikken at det var vigtigt, at gommens skjorte var mørkere end kjolen... Det har vist sig at være lidt problematisk, så nu er det at jeg bliver nødt til at spørge jer til råds... Skal skjorten virkelig være en mørkere hvid og hvad er begrundelsen...??? Er det noget I har rettet jer efter? Min kjole er elfenbensfarvet...
 9. Jeg bor på Amager og skal have sat hår og lagt make-up i en salon på Amagerbrogade, der hedder Je'anti. Hun er sød, dygtig, grundig, personlig engageret og helt nede på jorden - og så kan hun få en til at føle sig som en prinsesse. :carrot: Jeg ved faktisk ikke hvad det koster, men generelt er hendes priser meget rimelige.
 10. Tak for opbakningen piger. Jeg gik ned med ringene igår med alle jeres gode råd i tankerne, og efter at jeg havde været lidt skrap, sagde de at de ville lave graveringerne om igen. De kunne godt se at det var lidt uheldigt at have "Keld" stående i min ring også... Efterfølgende sagde de at jeg ikke er den første der har været og brokke mig over det... Hvorfor skrifttypen var forskellig kunne de ikke komme med nogen god begrundelse for, men nu laver de skrifttypen om og der kommer kun til at stå min kærestes navn i min! Tre i et ægteskab er altså en for mange! Tak for hjælpen.
 11. Det lyder som om jeg skal et smut forbi guldsmeden! Tak for det... Og nej, jeg hedder ikke Katja!
 12. Min kæreste hentede vores vielsesringe hos guldsmeden igår. Da han kom hjem, fandt vi ud af skrifttypen ikke er den samme i de to ringe og at indgraveringen er skrevet med kursiv i min kærestes ring. Derudover har de også indgraveret guldsmedens navn, som er et drengenavn... Så nu har jo to mænds navne indgraveret i min vielsesring! Er det normalt at guldsmeden skriver sit firmanavn i vielsesringen???? Og kun i den ene? Og er der andre der har forskellige skrifttyper i deres ringe??? Kan vi ikke godt tillade os at kræve at få dem lavet om??? :ban:
 13. Jeg har købt min kjole i denne uge i ABC Brudekjoler i Næstved, og jeg har kun ros... Ved godt at det er Ribe, du spørger til, men mon ikke forretningerne er forholdsvis ens...? Betjeningen var respektfuld, humoristisk, helt nede på jorden og alt andet end candyfloss-agtigt! Perfekt for sådan en som mig, som ikke helt kan vænne mig til at jeg skal have brudekjole på... ;-) Tror jeg var løbet skrigende bort, hvis det havde været for sukkersødt. :-) Derudover er det også sindsygt billigt. Jeg betalte lidt over 5000 for alt undtaget undertøj!
 14. Hejsa! Bor i København, men har besluttet mig for at købe min kjole i Næstved, da jeg efter et hurtigt kig i et par brudebutikker herinde, fik fnidder af ekspedienterne!!! Så nu bliver det nede syd på, hvor jeg håber at det hele er lidt mere nede på jorden.... Jeg har hørt at kjoler fra Abc brudekjoler, skulle være rigtig billige og enkle, men kunne godt tænke mig at lave endnu en aftale den samme dag et andet sted i Næstved, i tilfælde af at jeg ikke er heldig det første sted.... Er der nogen der har erfaringer fra Næstved???
 15. Vi har regnet på ti forskellige steder i København. Og vi er havnet på 700 kr pr person i otte timer med alt inkl, dog ikke spiritus. Det er på en restaurant, hvor vi har valgt at tage selskabsmenuen istedet for bryllupsmenuen (en besparelse på ca. 14.000)... Vi regnede ud at vi kun ville spare 10.000 kr. ved at være et sted, hvor vi selv skulle stå for at dække bord, indkøbe alkohol, blomster, snacks osv. Vi måtte først få lokalet på selve dagen, så vi blev enige om at det ikke var det værd. For 80 mennesker inkl. fest til kl. 5, jukeboks og bryllupskage regner vi med at det alt i alt koster os 74.380 kr!