lei

Medlem
 • Content count

  452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About lei

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 06/06/1976

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  02.08.2008
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  broager
 1. Her er min skønne kjole og selv om det snart er 4 år siden - bliver jeg stadig helt varm inden i når jeg ser den. Det er en str. 58 og den er købt gennem Tines kjoler og Alex Hanson.
 2. LEI: Jeg tror, at du er et meget kærligt og humoristisk menneske, der hviler i dig selv på mange måder. Du er, den du er! Jeg forestiller mig, at du arbejder med mennesker, hvor du gør en forskel for dem - måske med ældre eller syge? Jeg tror, at du er en rigtig god veninde, søster og datter - og så tror jeg, at du enten er eller bliver en rigtig god mor. Stilmæssigt er du nok mere traditionel end nymoderne, men jeg tror bestemt at dit hjem bærer præg af lidt af det hele! Dejligt billede af jer - I ser bare SÅ lykkelige ud Hilsen Louise Der er godt nok nogle stykker her der er godfe til denne leg! Jeg er folkeskolelærer - og holder meget af de store elever ( også dem der er lidt bøvlede) Mit hjem er meget sammensat - jeg har alt! moderne kunst og gamle arvestykker.
 3. Wow! der er ret godt "spottet" - jeg er absolut optimist! og kan rigtig god li' traditioner.
 4. Nu vil jeg også prøve - har kommenteret et par stykker ... her er jeg i kjolen..hvem er jeg så?
 5. Jeg var vildt upolitisk - korrekt. MIn mand fik et cigeret-itui og en ligther i "sølv"og nogle bryllups manchet knapper. Han fik det dagen før - selv om det jo ikke er det rigtige tidspunkt, men jeg synes det ville være fjollet at give efter festen , for det var jo her det hele skulle bruges. Han bruger både ligther og itui flittigt. Han synes det er blærest til en fest istedt for en krøllet pakke cigaretter. For mig var der også budskabet, at jeg elsker han - trods fej. Synes nogle gange vi kvinder skal tænke mere på hvad der vil gøre ham glad end på hvad andre siger.
 6. Jeg tror du er en traditonsbundet kvinde, der holder af traditionerne og holder ved dem for din egen skyld ikke for andres. Jeg tror du bor i et meget blandet hjem, hvor der er moderne møbler og hvide vægge- men også med arve stykker og nips. Frem for alt der der hygge! Dit job har jeg lidt sværer ved at byde på men jeg tror det er et service job, med meget menneske kontakt.
 7. Jeg havde bare ben - i en lukket sko med 4,5 cm hæl....og jeg ville ikke gøre det anderledes i dag! Det var ret varmt og jeg havdee ikke problemer med vabler. Jeg går så vidt muligt altid i bare tær ( og gerne ben) så det ville være en pest for mig at skulle have strømper på, på min bryllupsdag. Ang. strømpebånd og bare ben - jeg havde slet ikke noget strømpebånd på! Mine veninder spurgte om jeg havde og svaret var næ - så de ville ikke se det
 8. Hold da op hvor ser du godt ud! Og sikke et skønt vejr...glæder os til at se flere billeder.
 9. Jeg er selv blevet gift for næsten 2 år siden , men elsker at følge med i jer andres forberedelser,men men men - der er ikke kommet en eneste beretning i 2010!!!! Kan det passe at der slet ikke er nogen der har lyst til at skrive om selve festen?? venlig hilsen Den meget nysgerrige
 10. Jeg er selv en str. 54 - jeg købte min kjole hos tines kjoler. Den er fra firmaet Alex Hanson og blev syet efter mål. Den kom til at koste 4800,- og så 400 for at få den rettet til i DK. Prøv først at tag ud og prøv kjoler, de fleste butikker har også i store størrelser. Held og lykke - vi glæder os til at se dig i den helt rigtige kjole
 11. Wow hvor ser I glade ud. Du er super flot i kjolen. Rigtig mange gange til lykke
 12. Så er det vist på tide at få denne side frem igen ..
 13. Jeg kan varmt anbefale coop danmarks hjemmeside i stedet - den er meget nem at bruge og den er billiger end mange andre. Kommer her : fotobog
 14. Jeg elsker min kjole - så den blev solgt med det samme...næsten. JEg havde den hængende i mit soveværelse i 4 måneder - så blev den sat til salg og jeg ved den sakl i brug igen på lørdag...håber at se billeder herinde af den. Jeg ville aldrig få taget den ud af en æske og så kan en anden lige så godt få glæde af den. Jeg har jo en masse billeder og vil aldrig glemme fornemmelsen af at have den på.
 15. Vi boede i Monastir - mellem monastirby og sousse - hotellet fejlede bestemt ikke noget, det er bare ikke et lande jeg har lyst til at besøge igen.