TeddyPigen

Medlem
 • Content count

  544
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About TeddyPigen

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 06/30/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  06.08.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Frederikshavn
 1. Velkommen til Stort tillykke med forlovelsen og det kommende bryllup. Glæder mig til at følge din planlægning og gøre på vej mod jeres bryllup.
 2. Her er det H2B som tager sig af ringene. Vores præst at ønske, at vi lægger ringene i den lille rende på "knælebænken" her er de nemlig lette at komme til når de skal bruges.
 3. Vi skal giftes på lørdag, og vi har bestilt en heldags-fotografering hos Photo4u. Prisen for sådan ligger på 15.000,- Så ik just i den billige ende. Men vi er sikker på, at det for os er pengene værd. Men hvad har du tænkt dig? Heldags? Eller fotoserie? Eller...???
 4. Ej, hvor er de søde. Skal desværre ik selv have en kat, da vi har en skøn hund. Men håber, at du finder gode hjem til dem, og skulle jeg hører om nogle som kunne være interesseret, så lader jeg gerne min viden om disse små pus gå videre.
 5. Stort tillykke til dagens brudepar. Tænk at der nu kun er 1 uge til at det er vores tur.

 6. Kender ik selv så meget til det, men har ladet mig fortælle, at nogle stedet tager de et beløb for hver falske der trækkes op som selv er medbragt. Og andre stedet tager de bare et beløb pr. kuvert. Har ik ville sætte mig ind i det, da vi får vin igemmen stedet vi skal feste, og derved er serveringen jo med i flaskeprisen. Dog får vi bryllupskage udefra, og det skal vi betale for at de kører frem og ligger service til. Vi skal give 30,- pr. kuvert for denne ting.
 7. Ih, hvor herligt. Synes også at ris lidt hører til sådan en dag. I vores kirke må der også kastet ris, dog frabeder de sig at det bliver kastet inden for, men uden for er helt iorden med dem. Men det er også til at forstå.
 8. - Så er der 1 måned til at jeg bliver til Fru. Ihh..

 9. Jeg ville nok vælge sorte til ham. Sort kan gå til næsten alt.
 10. Jeg købte et slør som passede til min kjole, da jeg var ude og vælge den. Nu venter jeg bare på at skulle hente det om godt 14 dage. Jeg har planer om at skulle have mit slør på hele dagen. Og først tage det af, når jeg skal af kjolen også. Mit slør går kun ned til min røv, så der er ik så meget jeg skal tænke på. Jeg prøvede også et langt slør, men det klædt ik kjolen. Billeder af det kan ses i min planlægningstråd. Prisen jeg måtte af med var 1295,- men de fås i alle prisklasser.
 11. Jeg købte et slør som passede til min kjole, da jeg var ude og vælge den. Nu venter jeg bare på at skulle hente det om godt 14 dage. Jeg har planer om at skulle have mit slør på hele dagen. Og først tage det af, når jeg skal af kjolen også. Mit slør går kun ned til min røv, så der er ik så meget jeg skal tænke på. Jeg prøvede også et langt slør, men det klædt ik kjolen. Billeder af det kan ses i min planlægningstråd. Prisen jeg måtte af med var 1295,- men de fås i alle prisklasser.
 12. Jeg har også købt en lilly kjole, og har også læst med herinde. Jeg vil dog ik panikke. I betrægtningen til hvor mange lilly klæder på hvert år, så tror jeg at chancen for at kjolen går i stykker er lige så stor, som hvis man har købt kjolen et helt andet sted. Jeg kender flere som er blevet gift i en lilly kjole, og hos dem er der intet sket.
 13. Jeg er til par nr. 4
 14. Jeg har købt stropløs bh og en fin trusse som jeg skal have på. Det kan ses i min planlægningstråd.
 15. Sådan noget mega øv... Håber at du finder en anden.