princess_sunshine

Medlem
 • Content count

  846
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About princess_sunshine

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/29/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vestjylland

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. Jeg var ude at prøve en masse forskellige, men endte med den fra brudekjolebutikken - den var simpelthen den bedste! Og bestemt ikke den dyreste jeg prøvede. Den jeg købte var ligsom lidt længere end mange af de andre, og det passede bedst til mine "små" hofter
 2. Jeg fik det råd, som jeg fulgte, at kjolen ville sidde/glide bedre hvis jeg havde en corsage på under den... Og det fortrød jeg ikke, jeg var kun lige ud at blive pakket ud af kjole mv. for at få 'lidt luft' en gang i løbet af hele dagen... Så selvom om kjolen sagtens kan sidde super godt med BH, så tror jeg at det bliver bare lige en smule bedre med en corsage, for så har man ikke kjolen direkte ind mod huden - hvis der skulle blive varmt. Uden at skulle kloge alt for meget i hvordan andre har det, så vil jeg sige at frækt skifteundertøj til natten, ville have været fuldstændig spildt for os (jeg havde heller ikke købt noget) . Vi var begge så trætte, at jeg helt sikkert ikke ville have orket at skifte, og min dejlige mand ville helt ærligt ikke have værdsat det... Så vi hyggede med det som jeg havde haft købt til hele dagen - corsagen og så et bare lyseblå hipsters, for jeg turde ikke satse på g-streng.
 3. :ditto:
 4. Min kjole var fra Divina Sposa og kostede 6300 (så'en ca.) Jeg købte den i Dybvad i nordjylland, hvor de havde taget en del kjoler fra det mærke ind for at have et billigere, men stadig rigtig lækkert alternativ. Ved ikke hvor de ellers forhandles?? Held og lykke med både baby og kjoleindkøb.
 5. Jeg fik syet en lille løkke på slæbet af min kjole, så det kunne løftes op og løkken sættes fast omkring en af de nederste knapper på kjolen. Det fungerede rigtig godt!
 6. Jeg kan anbefale Bridehouse i Århus, der har vi fået super god service de gange vi har handlet der índe (dog ikkebrudekjole, men sko og festtøj). Hende der har det er rigtig sød... Men jeg ved ikke om de har noget specielt til gravide brude, men det var da værd at høre dem ad!
 7. Jeg mener at der er plads til at de fleste brudekjoler kan lægges 2 størrelser ud - og ind, uden det går ud over kjolens "look", så en 3-4 mdrs mave bør kunne puttes ned i de fleste kjoler. Ellers så kunne man jo købe den en str. for stor, hvis der en en "risiko" for graviditet, og så få den syet ind, hvis der alligevel bliver behov for det...
 8. Da jeg prøvede kjoler derude, var der en mand der skulle hente - og betale - for hans kommende bruds brudekjole. Han fik den med i en dragtpose! Lidt en sjov opgavefordeling egentlig Tror også at det er det mest normale, man kan jo ikke bare smide den ind på bagsædet af bilen...
 9. Deeejlig beretning Og hvor er din kjole bare fantastisk smuk, jeg er helt vild med den!!!! Og du har helt ret i det med vejret, det ser helt billedeskønt ud, omgivelserne kunne sikkert ikke have vist sig fra en flottere side i 25 grader og høj sol.
 10. Jeg har også rigtig gode erfaringer med Kennedys De er bare så søde derude - har dog ikke været i deres nye butik, men det er næppe blevet dårligere... Jeg købte godt nok ikke min kjole derude, selvom jeg faktisk rigtig gerne ville... Den der passede mig bedst kunne jeg kun få et andet sted. Men jeg endte med at være derude 3 gange, og det sagde de ikke noget som helst til, de var lige søde og professionelle alle gangene. Så det gavekort skal du bare OVERLYKKELIG for!!!
 11. Vi havde Helene Blum (fra fyn) til at synge i kirken til vores bryllup. Hun sang fantastisk!!!! Se her
 12. Flot invitation! Jeg ville dog gøre teksten lidt mindre synlig, hvis det var mig. Enten mindre skriftstype eller så en lysere skrift (mørkegrå f.eks.)... Det er bare mit forslag.
 13. Vi havde to kager, og derfor to topstykker. Men vores kage bestod af rigtig meget mouse og ikke så meget kage, så den kan ikke holde sig 1 år. Så vi spiste det første stykke på vores 1. mdrs. bryllupsdag, og det andet stykke skal vi have her i weekenden, da jeg ikke er hjemme på vores 6 mdrs. bryllupsdag i næste uge... Jeg er dog lidt spændt på hvordan det smager?!?!
 14. De fleste steder jeg prøvede kjoler, der prøvede jeg også undertøj...altså jeg passede kjolerne med det, som de foreslog i butikken. Det var lidt forskelligt hvad de syntes der var bedst, men jeg endte med at købe en corsage sammen med kjolen, og det var jeg rigtig glad for. Den var dejlig at have på hele dagen (og gjorde underværker for figuren)... Så hvis I ikke har bestemt jer for en bestemt model på forhånd, så er det da også en mulighed.
 15. Hvilken en?? der er jo 4 forskellige på tilbud UPS ja :P Den til 39.95 Så vil jeg bare lige forsvare den, og sige at vi syntes den smagte fantastisk!! Det var den asti vi brugte til vores bryllup, og selvom den blev serveret med meget chokoladeholdig bryllupskage, så var der ingen der snakkede om at den var for sød... Mange sagde faktisk at de syntes den var rigtig god - netop fordi den ikke var "sur" (tør)...