trine123

Medlem
 • Content count

  196
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by trine123

 1. Hejsa Jeps prinsesse historie uden tvivl - det følte jeg mig også som den dag - lige som ønsket! Glæder mig til jeres dronninglundslotsberetning krammer Hej mie Ville jo egentlig havde lavet den bryllups beretning......."prinsesse-fortælling". Men det der med at ligge billeder ind - ja jeg kan altså ikke......så hvis du skal se lidt fra mit prinsesse-bryllup må du gå på vores hjemmeside og se www.trineogchr.mono.net (se under fotoalbum). Knus Trine
 2. HJÆLP..............hjælp. hjælp........mangler stadig et med plads til 11 personer + hvordan man skriver navne på.
 3. Vil helt klart anbefale Dronninglundslot lidt nord for Ålborg.....vi skal holde bryllup der om 12 dage. De har det hele(....samt en meget smuk kirke lige ved siden af). De her brylluper både fredag og løredag hele året rundt, man kan feste hele natten, der er plads til overnattende gæster.osv osv
 4. ...prøv at "centrer" din skrift og så lav den i sort........tror jeg vil være mere elegant!
 5. .......synes, at du skal vælge om du vil bruge hjerter eller snefnug........ikke begge dele, blot min mening!
 6. Er meget enig, ville også vælge det lidt mere enkelt og evt. kun med en slags pynt - især når det papir du bruger er "en slags pynt" fordi det glimmer/skinner.
 7. Så smukke i er............et STORT tillykke. Trine
 8. Tyl

  Har købt vores i STOF2000 til ca 12 kr pr meter -super fin kvalitet som kan bruges til div. pynt mm Kan evt bestilles via deres hjemmeside
 9. .......ser også med her......
 10. har set flere herinde selv lave ligende.......men hvordan !!!!
 11. Fandt lige dette..............er der andre ting man bør tænke over!!!!
 12. Hej Gitte, Naturligvis må du ha' mig i tankerne, når i skal ha' lavet bordplan - Send mig evt. en PM, der er jeg nemmere at fange Mht. navne kan det evt. gøres som vi gjorde på vores bordplan: Hvem kan det her ? Synes, at det ser så godt ud!
 13. Fantastisk idé med bolsher! Vil du fortælle, hvad det koster? Og skal man bestille mange? Hej jeg har forespurgt på prisen på bolcher og hvis det er med egen tekst i er det 159kr pr kg men så skal man også købe alle 12-15kg der bliver lavet. Bryllup 2008 vil de sende min 3kg af gangen til 179,50 kr kg. Britta Har lige købt nogle i Skagen for 1 kr pr. stk.
 14. Som overskriften siger............ja, så mangler jeg en god velkomst tekst i vores bordhæfte. Noget med velkommen til som gæster, glade for at se alle, benyttelse af engangskameraer på bordene, musikken i aften er...., toastmaster er.....OSV Vi skal ikke synge en velkom-sang, men synes, at det ville være fint med indledning i vores bordhæfte. Hvad har I skrevt ? Vil SÅ GERNE se nogle eksempler...........
 15. Ved jeg godt.......men synes, at det ville være godt at det også stod "sort på hvidt". Kan huske, at jeg har læste herinde et vers, som var flettet sammen som en velkomsthilsen og noget praktisk....har forsøgt at søge på "bordhæfte+velkomst" men ikke fundet det!
 16. Hvem kan lave et med plads til 11 personer....... Hvordan gør i det med at få navne på ?
 17. evt sy dem på din symaskinem. guldtråd
 18. Mine bordkorthæfter blev lavet i et format, der var 1/3 af en A4. Altså ca 10 cm x 21 (den korte led af A4 arket). I alle siderne blev der klippet et hul med en hultang i øverste venstre hjørne og så blev alle siderne samlet med en bookring. Det er en metalring, som kan åbnes. Den er lavet til scrapbooking og går også under navnet scrappers rings. De kan også ses i Kvickly, hvor de er brugt til de små samlehæfter til opskrifter, som man pt kan tage med hjem. Men det går nok ikke at snuppe til et helt bryllup. Det eneste sted jeg ved om at man kan købe ringene er på denne webshop: Hobbyboden Her er direkte link til ringene i sølvfarvet: Book rings mmmhhhh.....aldrig hørt om det før...........men lyder som noget jeg skal se nærmere på - Tak !
 19. Super flot! Vil gerne høre til hvordan du har hæftet/sat dine bordhæfter sammen med så mange sider............ Takker hvis du har tid!
 20. Hejsa Synes faktisk, at det ser ud til at passe SUPER sammen......han kan jo købe en vest + kravat til under jakken, i en lidt mørker brun farve, og så er der jo endnu større forskel på jeres farver ik´! Synes heit sikkert, at det ser ud til at passe GODT sammen. Knus
 21. Går for tiden og ser på tøj til "dagen efter", vi skal sove på vores feststed sammen med de fleste gæster........ og så tænkte jeg, at man da også skulle finde noget smart til ens "anden-dag" ik´! Hvad har I købt ?
 22. Tænker også bare, at det er en godt lejlighed til at få købt sig et lækkert sæt tøj........fnis.
 23. Som overskriften siger......ja så er jeg igang med at få lavet nye omslag til vores engangskamarer. Problemet er, at jeg nok ikke helt ved hvilket program jeg skal lave det i! Hvis jeg laver det i word, hvordan for jeg så noget af teksten(altså den en del ) til at "stå på hoved" ......er der en som har en god vejledning til dette? Håber at der er en eller flere, som vil hjælpe mig!
 24. iiiihhh TAK Vil lige "rode" min computer igennem og se hvad jeg kan finde udad.......... Måske skriver jeg en PM til dig om hjælp...............Tak for hjælpen.