JaneDuedal

Medlem
 • Content count

  228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JaneDuedal

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 12/23/1980

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Midt og vest jylland
 1. Rigtig fin prototype du har fået lavet.
 2. Hej tøser, Skal til at lave takkekort og mangler stickers med teksten Tak eller tak for opmærksomheden i cremefarvet. Jeg kan ikke opdrive dem nogen steder er der nogle af jer der er stødt på sådan nogle ????????????????????
 3. Vi gav 675 pr couvert excl drikkevarer. Dette var incl blomesterdekorationer samt brudesuite. Vi kom af med ca 58000 for 56 personer. Det var en gammel herregård vi holdte det på kaldet Skarrildhus. Det kan varmt anbefales.
 4. Hej tøser, Hvor lang tid efter brylluppet sendte I takkekort ud ?????
 5. Vil lige følge op på denne tråd som jeg selv har startet. Jeg manglede indtil jeg var til prøveopsætning for 4 uger siden noget lånt og gammelt. Det blev så hurtigt lige klaret. Det lånte blev 2 hårextentions som jeg lånte af frisøren, da jeg ikke havde langt nok hår til min opsætning. Det gamle sagde min mor hun have styr på. Jeg blev i gift i lørdags og fik i fredags at vide hve mit gamle skulle være. Det var et sølvhjerte som min mor gav min moster, da hun blev 18. Min moster døede desværre allerede som 20 årig pga en hjertefejl og min mor fik hjertet igen. Hjertet blev syet i min kjole så min moster var på en måde også med på vores store dag. Det var rigtig rørende. Jeg aldrig har vidst noget om dette hjerte men det betød rigtig meget for mig at "hun også var med".
 6. Ja så er vi alle gifte kvinder. Vi have en fantastisk dag og vejret var med os fra kirken og natten med. Mærkeligt det hele er overstået nu men fortryder intet og kan kun se tilbage på en fantastisk dag jeg aldrig vil glemme.
 7. Jeg gav ca 675 for det, men det var heller ikke en hel rose. Blot hovedet. er super glad for det IIIH hvor er den fiin. Fik du det gjort ved en lokal gulsmed eller en kæde og hvilken ???
 8. Hej Jeg har gerne villet få forsølvet en rose i min brudebuket som et minde om den i stedet for at tørre buketten som jeg ikke lige er til. Jeg var oppe hos den lokale guldsmed igår. Jeg fik en ca pris på 1900. Jeg synes det er enormt dyrt. Så ville høre om nogle af jer andre har prøvet dette og hvad prisen for det var ???
 9. Wauw hvor er den flot og den ser LÆKKER ud man bliver jo helt lækersulten MUMS!!!!
 10. Hej Jeg fik fortalt min veninde det igår inden vi skulle til en anden venindes bryllup. Hun blev bare så glad og blev ved med at sige tak . Vi når også at møde "giraffen" inden da vedkommende kommer og besøgermin veninde et par dage i den næste uge.
 11. Hej Har nu en update til denne tråd. Vi blev igår enige om at veninden må tage kæresten med. Det betyder meget for hende og det er den første gang hun skal have kæreste med til noget. Da hun har været gennem rigtig meget det sidste par år vil jeg gerne have hun er glad og da især den dag, så pyt være med at vi aldrig har mødt hendes kæreste. Vi skal til et andet bryllup i omgangskredsen imorgen hvor jeg fortæller hende det. Vi har først snakket om det nu indbyrdes da vi har haft en masse problemer i min kommendes familie.
 12. Hej De har været sammen siden januar. Men har kun set hinanden i weekender mm da de bor i hver sin ende af landet og kæresten har 2 børn. Derfor har det heller ikke været nemt at kunne møde vedkommende idet de mest er hos kæresten da denne har jo har børn.
 13. Hej tøser, Vi skal giftes den 6/9 og vi havde su på vores bryllup den 1/8. I torsdags spurgte min veninde om hun må tage sin kæreste med. Her kommer mit dilemma så. 1. Vi havde su 14 dage forinden, hvorfor har hun først nævnt noget nu??? 2. Vi har aldrig mødt vedkommende. Han har været inviteret om til os men den ene gang kom vedkommende ikke hjem til min veninde som planlagt. Den anden gang nåede de aldrig at komme inden vedkommende tog hjem igen. Min veninde ved godt vores krav fra start har været vi godt lige ville møde ham et par gange. Han har desuden heller ikke mødt nogen af de andre i vennekredsen. 3. Som før nævnt har vedkommende før "brændt" min veninde af når de har haft aftaler vil denne gøre det til vores bryllup også??? 4. Min veninde har det svært i tiden og det vil sikkert være rart for hende at have en med selvom hun kender stort set alle til festen rigtig godt. 4. Andre personer har spurgt om de måtte få deres kæreste med hvor vi har sagt nej. For det første fordi kæresten måske ikke har været "fast" og let kunne have været skiftet ud inden den 6/9 og fordi vi ikke har mødt vedkommende. Min kæreste er klart af den opfattelse at det må blive et nej. Han har det underligt ved at have en med til festen han aldrig har mødt. Jeg har det egentlig på samme måde men kan godt forstå venindens ønske. Vi skal jo være ennige om beslutningen. Veninden har endda tilbudt at betale hans kuvert hvilket jeg sagde nej til. Jeg har meldt ud til veninden at der fra feststedets side har været et krav om at deltagerantal skulle lægge fast en måned før men jeg ville undersøge det og at jeg først skal drøfte det med kæresten. Hvad gør jeg lige????? Jeg er jo bange for at såre veninden men jeg er samtidig nødt til at være enig med min kommende mand om hvad vi gør.
 14. JA det er jo så nu. ka du så komme igang med at berette. Iøvrigt så tak for en kanon beretning so far, sluger det hele råt som en ægte zilla vel gør
 15. Det ser godt ud den "røde tråd" er bestemt at finde her