miafalck

Medlem
 • Content count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About miafalck

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 05/12/1983

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  kbh
 1. kig her ;) de har mange af den slags ;) http://www.cutesygirl.com/productsfilter.aspx?category=Shoes&Size=10
 2. MEN helt seriøst tror i mon at manden nogle sinde ville glemme ens bryllups dag :grin2: nej vel... og helt seriøst så ville jeg ikke lade det stoppe mig fra at få mit bryllup i den årstid jeg ville have. det er hvad man gør det til.
 3. det lyder fint nok 250kr. hvad skal i have ???????????? men vil da håbe det ikke kun er hender der servere og anretter for så for i da kold mad.
 4. hvis det er den der er pakker i et kg. man kan få i hvad rød eller sort er den det samme som man har kunne få i panduro de har den dog kun i hvid(hvis de stadig har den). den hedder vist backelse. (hæng mig ikke op på det. der er 100 år siden jeg har brugt det.) bruger den fra kage butikken. og syntes der er stor smags forskel. den fra kage butikken er bedst. kunne du bruge det til noget???
 5. det er for nu når man er gift så er man en stor familie. og for at ens forældre kan lære hinanden bedre at kende derfor man gør det ;)
 6. vi er begge skilsmisse "børn" og vi brugte den "normale". man kan jo altid bygge den vidre ud så "de nye forældre kommer med altså bare som en forsættelse...
 7. tænk på i usa der køber bruden kjolerne. og de har bare at hoppe i de kjoler ellers er de ikke brude piger. så hvis hun ikke selv skal betale noget som helst så ville jeg finde den kjole jeg syntes om ville passe til mit bryllups og så vise hende at det er den kjole det er. og når hun ikke sender link eller noget som helst. så hjælper hun jo heller med at gøre noget for i kan finde en kjole... tror ikke rigtigt hun ved hvad hun vil og ikke vil og siger bare nej, for hun skal være død sexede men hun skal jo ikke score. det er vel en "familie" fest. og man er pænt og anstændig klædt på. ;) (prøv at printe alle de "grimme" kjoler ud en anden bruger havede fundet. og hvis hende dem hihiihih så mit svar.. find en kjole og sig her vi skal have taget målene for det er denne kjole du skal have på ;)
 8. tror ikke denne kage ville vøre god at fruse bla. på grund af jorbærne. og hvis de står ud i en del tid og så på frost og så tø op og så spises igen =en dålig mave. og det er ikke mange ting det kan holde 12mdr på frost en alm kage ville holde maks 6 mdr. og en kage med fyld ville holde ca 3 mdr. og husk hvis i vil have noget kage på frost. at det ikke er alle fyld der kan fryses.
 9. tror ikke der kan være 20 personer på den kage. ville højst sige 15. men villeder kan jo snyde--- men hvor bestiller i dem???? så kan i jo bare sige der skal være til 50 personer- det kommer jo and. på målet af kagen. de laves jo i forskellige str. og othello kager laves jo også i forskelige str. fra sted til sted.
 10. læste lige i hendes anden tråd at den er købt i h og m til 129 eller var det 179kr (har nemlig selv købt en til dattern hun havede på juleaften.
 11. syntes de kjoler du har findet er vildt flotte. og hun er lidt for meget når hun slet ikke samarbejder. prøv at ring til hende og bede om de links ellers så vælger du en til hende ;) men ja evt en tøse tur. og så kig på sko til det kan være det hjælper. hihi... men ellers havede jeg måtte beklage og sige så måtte hun være alm gæst. for jeg havede ikke taget en mini dress med op at kirke gulvet
 12. vores brude pige kiggede og på kjoler der gik til over knæet og jeg syntes de skulle gå til under knæét. og hun betalte selv, så kunne ikke kræve vildt meget jo. men det endte med at hun skulle have en lang "galla gjole på fra lilly i lilla. de havede kjoler til 500kr i okt. så det kan være i måske kan købe en brugt ???? til ingen penge. jeg frygtede dog en af vores gæster hvad hun dukkede op i for hun gå kun i de rigtige korte kjoler der går lige til under ballen (og det kom hun selvfølgelig også i ) og det syntes jeg bare ikke høre til, til et bryllup. det er for mig mangle på respekt at komme i sådanne noget tøj. det er ikke pænt. det høre til om lørdag på et diskotek. men hvorfor ikke prøve og være ærlig at sig. at du ikke syntes det høre til. eller er prænt måske ibyen men ikke til brylluppet. sådanne er det jo at være brude pige det handler ikke om en selv men bruden. og hvis man vil være brude pige må man jo være åben for det bruden vil have. jeg er glad for min brude pige ikk gik i de helt korte kjoler. for så havede hun sku ikke fået lov til at være brude pige
 13. har lige kortet det lidt ned ;) men det kan jo godt være det "bare var" 30 for dem. men det betyder det jo ikke at det også kun er det for dig. du havede jo brugt et år på at planlægge det. og det må man jo respektere. og og det er jo ris til egen røv at de ikke selv søgerede for at være der til tiden. 1 år er jo længen. og der burde man jo kunne få fri. selv om "det kun er 30" så havede i jo brugt en masse pengen på det. bryllup eller ej. det samme med dine veninder der ikke var der til tiden. de repekterede ikke jeres inbydelse ved at være det til tidspunktet. så havede de jo oplevet det. og hold da op nogle finker.... at skælde dig ud for at ville overraske dem. hvis i jo ikke havede holdt brylluppet på den måde var jo sikkert slet ikke blevet gift. syntes det lyder til at være en kanon dag. og du havede det godt. lige på trors af tøsserne der "overfaldte dig" tillykke med du fik et godt bryllup og en god dag ;) og lige tilbage til trådstarter: vi holdte barnedåb og bryllup i et da vores anden datter sku døbes. og folk var næsten pænere klædt på da vores første datter blev døbt. haha så mon ikke folk klæder sig pænt på. tror også folk havede regnet med manden og jeg blev gift dengang vi holdte barnedåb første gang.
 14. så vidt jeg ved må man vist ikke give et efternavn vidre som man selv er har giftet sig til... men det lyder da fint med at i bytter lidt rundt på mellem navn og efternavne
 15. Det kan jeg sagtens forstå. Men man kan jo sagtens sige fra selv om de ved det. Det er bare så du husker du fravælger en masse ved det. Kan i så ikke holde det hemlig indtil to mdr så er alt planlagt så de ikke kan blande sig. ja det ville jeg også syntes er en god ide, så har de 2 mdr til at finde tøj gaver osv. først sende en alm invitation ud så man ved folk kan og så bag efter bryllups invitationern. ca 2 mdr før men det kan jo være der er nogle der vælger jeres fest fra det de ikke ved det er en vigtig fest. når de i starten bliver inviteret som alm gæster. men det syntes jeg er en god måde at gøre det på. så kan i også få en polterarben/staves