MariaA

Medlem
 • Content count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MariaA

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 02/04/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  08.08.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Kæææææææmpe krammer til den sødeste dejligste Maria <3

 2. Vi havde i første omgang også det problem, men vi har heldigvis fået lavet en ny aftale med at vi har stedet allerede fra fredag. Men hvis jeg var dig, så ville jeg helt klart uddeligere nogle af tingene... <for du bliver da alt for stresset hvis du selv skal nå det den dag. Kan du ikke evt lave en opstilling af borddækningen inden (bare en enkelt plads), så dine hjælpere kan se hvad du ønsker, og ikke behøver spørge hele tiden?
 3. Hvor er din kjole bare smuk til dig - kan godt forstå du faldt for den
 4. Vi skal køre i vores egen bil - en spritny hvid Fiat 500 Synes den er så retro og cool, og kunne slet ikke forestille mig en anden bil til bryllupskørslen.
 5. Ok tak, sådan en har jeg også i sort, så den kunne da være en mulighed.
 6. Ja jeg ved godt det måske er et lidt underligt spørgsmål, men nu er jeg altså nysgerrig... Tænkte på, hvilken slags undertøj I har haft på til kjoleprøvning, især bh´er? Om det var push-up, alm, stropløs/selvsiddende, eller corsage? For jeg tænker jo, at kjolen kommer til at sidde lidt forskelligt i "barm-regionen" alt efter hvad man har på, og jeg kan ikke rigtig bestemme mig til hvad jeg skal have på til kjoleprøvning næste lørdag. Og har I alle haft hvidt undertøj på?? For jeg ejer ikke en hvid bh Hmm bekymringer har man som kommende brud vist mange af
 7. Vi vedlægger også ønskeliste, selvom det egentlig ikke var det planlagte. Men vi var til min kærestes søsters bryllup i sommers, hvor der ingen var vedlagt, ej heller nummer på gavekordinator osv, og der var så flere der igennem aftenen spurgte, om vi ikke nok ville vedlægge en ønskeliste. Det havde nemlig været meget svært at finde ud af hvad brudeparret ønskede sig, og nogle gæster sagde endda, at uden ønskeliste - ingen gaver! Så der blev alle hurtigt enige om, at det var dårlig stil IKKE at vedlægge en ønskeliste.
 8. Hvor er den bare flot! Især er jeg vild med detaljen i nederdelen
 9. Glæder mig til at se billeder, og høre om din dag....
 10. Ja jeg vil da meget gerne have min tilkommende med på sådan en messe... Selvom jeg ikke tror det siger ham det store. Men jeg synes det kunne være hyggeligt, og vil gerne dele den del af planlægningen med ham også.
 11. Hvor er det en smuk kjole... Og da jeg selv har planlagt at få syet kjole ved samme, var jeg også meget nysgerrig efter at høre prislejet... Bare i en PM, hvis det er i orden jeg spørger...
 12. Mmmm den ser lækker ud... Bliver helt kagesulten
 13. Vi har selv valgt creme, latte og pink... Og en smule lyserødt
 14. På vores står der bare "Maria & Jesper"