mumsmig

Medlem
  • Antal besvarelser

    64
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About mumsmig

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag 08/22/1978

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Morsø
  • Interesse
    Min kæreste, vores drømmested, plet på jorden og hjem - gården, heste, hunde, feste, venner, familie, mit job som tjener osv!
  1. ja det er helt vildt!! synes dagene er for korte! men det går vel!!
  2. GOdt du fik styr på lynlåsen! Fulgte godt med da du var i panik ;) Hvilket også minder mig om, at jeg hellere må komme i kjolen igen inden festen! ;) Ellers synes jeg vi er klar... skal selvfølgelig dække op i salen på fredag - men der er så mange der er søde til at hjælpe, så jeg er fuldstændig fortrøstningfuld! Især pga vejret :D
  3. Det blir da bare så godt! Har lige, for min del af verden, set at det vil være letskyet, 8 m/s - ca 26 grader Men NU må det heller ikke blive varmere men er bare så glad for det ikke vil regne! God fest til dig! Håber I hvert fald min blir det ;)
  4. jubi jubi jubiiii! Vejret ser ud til at blive godt!! PYHA hvor det letter mit hjerte ;) Bare det nu ikke bliver FOR varmt... hehe
  5. Vores kirkesanger har også brændt os af.... en uge før brylluppet!! Det var endda en overraskelse til mig fra min kæreste, og hun skulle synge vores sang - youre still the one, shania twain.... jeg ved det kun fordi han var så skuffet, så han bare måtte fortælle det... Tror heller ikke det blir nemt at finde et band til 4000... Måske sku I tænke på en enkelt "spillemand" eller noget i den stil..
  6. Sommerfugle? HELT KLART ;) Men egentlig nogle gode nogle ;) Jeg har det fint! Jeg har været stresset - og jeg blir det sikkert igen snart... lad mig sige det sån... men kan godt mærke at det var bryllupskagen der drillede mig mest... og den er der helt styr på nu! Jeg synes egentligt, at de ting vi mangler - er noget vi ikke kan komme igang med før datoen er tættere på! Hvordan skal I egentlig holde jeres 26. juli bryllup? Vi skal have kaffe og bryllupskage herhjemme på gården - i huset og et telt - og så holde middagen i et smukt gammel forsamlingshus - det ottekantede, hedder det. Min mor har bagt og bagt, så vi blir virkelig forkælet med lækkerier den dag! Og jeg har en hær af venner og familie så træder til som hjælpere, i den sidste fase, nemlig næste uge - hvor vi selvfølgelig har ferie!
  7. Skal vi ikke lige have en opdatering her Vi er så småt ved at have brudevalsen på plads ;) Bordkort er snart færdige Menukort designet, skal bare printes Mangler engangskameraer Bryllupskagen er der styr på! Mad og vin ligeså Mangler at finde noget at lave dekorationer på. Møde med præsten den 18 Var lige i mit nye lingeri igår... nææ hvor er det fint! Kjole og jakkesæt TJEK Aftale med alle hjælpere til dagen på plads. Skal lige aftale få detaljer med kokken Dét jeg lige kan komme i tanke om... Polterabend for os begge... TJEK ;)
  8. Hej alle Jeg skal godt nok snart til at skynde mig... 12 DAGE tilbage Men jeg mangler blandt andet engangskameraer... Nogen der gir et bud på hvor man kan købe sådan nogle bedst og billigst?
  9. Jeg havde det ligesom dig!! Men mig narrede de... ;)
  10. Jeg har købt en mary jo avero - i den str 65E dog - meeen det er nok ikke helt det du søger - men prøv at google den evt. Jeg har købt den med halterneck, men skiftet stroppen ud, med en af de fine perle kæder man kan købe til formålet Det går an - men min barm ville nu også gerne have lidt mere løft! Men korsagen i kjolen hjælper det sidste
  11. tak for jeres svar ja jeg hælder til en bærmousse og en ostefromage faktisk!! Har prøvet det i hjemmebageriet ;)
  12. Der er altså noget jeg ikke forstår ved den første opskrift som er chokoladecremen.... først skal man piske fløde så skal man varme den op?!? Jeg fatter ikke fremgangsmåden... nogen der kan forklare det?
  13. Jamen... vi har prøvet at lave en idag, min søster og jeg... men fyldet blev alt for slatten... Hvordan får i moussen stiv?? Er der andre måder end at bruge husblas, som måske vil trævle!?
  14. Det gjorde hun ikke. Altså meldte klart ud. De sagde ingenting om hvorfor... Det måtte vi fiske rundt efter i familien.. Det skal hun ikke ha credit for.
  15. ÅH!!! Hvorfor skal det være så besværligt... har selv lige kringlet mig ud af et invitationsproblem! Ufatlig man kan gøre folk så fornærmet! Tænk at din bror melder fra?! Han burde være dig loyal og bistå dine beslutninger! Jeg synes han sku rende og hoppe.... men håber I finder en løsning for fremtidens skyld