Camillab

Medlem
 • Content count

  563
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Camillab

 • Rank
  Guldbruger
 • Birthday 08/26/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.bjoerndalmose.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  7.8.2004
 • Type vielse
  kirke
 • Lokation
  Svendborg
 • Interesse
  Uddannet blomsterbinder og er i lære i en blomsterbutik, hvor jeg nyder at være.<br><br>Dyrker gymnastik og elsker min fritid med min kommende mand.
 1. Ingen der ved noget??
 2. Det har jeg også gjort i flere år - dg med en særlig indkøbt olie til formålet ved et make up party, men det har jo slet ingen betydning.... Så prøv bare - det er helt vildt nogle hænder man kan få.
 3. Jeg skal til 2 bryllupper denne sommer og har lige kigget hårinspiration igennem og tænkte på hvor mon jeg finder alle de der sjove og fine fjer nogle brude har i håret??
 4. Til vores bryllup sad vores gode venner, forlover og toastmasteren til bords med os og så ved bordene lige "nedenfor" eller til siden (runde borde), sad så vores familier med de nærmeste - og så forældrene placeret så de så op på os - det fungerede rigtig godt!! - må jeg spørge - hvem er du Kapke
 5. Hej, Du kan prøve at ringe til Klipoteket (Andreas) og høre ham - han er en super fyr og er dygtig - måske han vil.. Ellers er der frisør Lene West og Salon Barbro Östberg - det er 2 gode frisører. Du kan prøve dem..
 6. Det er ærgerligt at det skal ende sådan.. det er ved at være ret gammeldags at gøre det til en plat dag.... Kikset.. At han ikke kommer hjem at sove, det syntes jeg så man må gå ud fra på en polterabend.. De er mænd og du ville ikke have haft noget hjælp fra ham alligevel. Og så er han som jeg kan forstå, voksen, så drikkeriet syntes jeg er på hans egen regning - det er måske bare hvad jeg syntes.. Men jeg håber I trods alt kan få en god dag - det er det sørste at holde bryllup
 7. ØJ EN FLOT BUKET!!!! Dejligt at se en om fylder og med masser af hæng og ikke alle de (undskyld) kedelige små tætte nogen Får vi et nærbillede af den
 8. Jeg skriver kun når jeg virkelig mener det - men hold kæft den kjole er fed og så er du da også bare smuk til den. Er det store similisten der sidder på den, eller er det en form for huller??
 9. Nu er jeg jo gift, men følger troligt med i alle jeres dejlige bryllupper. MEN Syntes ikke der kommer særlig mange beretninger og billeder her i denne tråd - flytter I dem andre steder hen, eller hva`??????
 10. Denne er min yngling.
 11. Dejligt at I er enige med mig - den holder nemlig rigtig flot!!!
 12. Tror også det var den version at den var til bedsterne, men pyt med det. kan godt se at man ikke skal misbruge en sang, men jeg har aldrig hørt den før ret meget - men nu fanger den altså - og det var et tilfælde fordi hende sangeren selv måtte vælge den ene sang sidste lørdag og så har hun selv syntes den var god.. men bare en mulighed.
 13. Min svigerinde holdt sin tale til os, som et eventyr, men hun tog os med gennem mange forskellige og bandt dem sammen og tog hvert afnsit hun havde som et nyt eventyr.. Kan altså desværre ikke huske hvilke..
 14. Jeg ved den er lidt svær lige direkte at svare på, men jeg tænker om nogen har et digt om den nye svigermekanik, noget man måske generelt kan sige om svigerfamilien, eller hvad skal man advares imod og hvad skal man være glad for og glæde sig til.. kan nogen det??
 15. Min mands søster skal giftes og havde fået en tanke om når han nu (min mand) holder en tale som nok primært vil bunde i hvad han ved om sin søster, så kunne ejg jo godt holde en tale om / til hendes mand om eks vis at blive medlem af en ny familie.. Hvordan gør jeg det på en god måde mon...