Camillab

Medlem
 • Content count

  563
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Camillab

 1. :hjerte: Jeg tænkte på om alle jer gifte quinder ikke kunne ligge billede af jeres buket ind her, så vi kunne se hvordan I har "båret" den tio kjolen og det hele. Jeg er meget nysgerrig. Er selv i lære som blomsterdekoratør og skal jo prøev at finde en lidt speciel buket til vort bryllup. camilla - som håber på at se mange flotte buketter.
 2. Jeg skal til 2 bryllupper denne sommer og har lige kigget hårinspiration igennem og tænkte på hvor mon jeg finder alle de der sjove og fine fjer nogle brude har i håret??
 3. Ingen der ved noget??
 4. Det har jeg også gjort i flere år - dg med en særlig indkøbt olie til formålet ved et make up party, men det har jo slet ingen betydning.... Så prøv bare - det er helt vildt nogle hænder man kan få.
 5. Til vores bryllup sad vores gode venner, forlover og toastmasteren til bords med os og så ved bordene lige "nedenfor" eller til siden (runde borde), sad så vores familier med de nærmeste - og så forældrene placeret så de så op på os - det fungerede rigtig godt!! - må jeg spørge - hvem er du Kapke
 6. Hej, Du kan prøve at ringe til Klipoteket (Andreas) og høre ham - han er en super fyr og er dygtig - måske han vil.. Ellers er der frisør Lene West og Salon Barbro Östberg - det er 2 gode frisører. Du kan prøve dem..
 7. Det er ærgerligt at det skal ende sådan.. det er ved at være ret gammeldags at gøre det til en plat dag.... Kikset.. At han ikke kommer hjem at sove, det syntes jeg så man må gå ud fra på en polterabend.. De er mænd og du ville ikke have haft noget hjælp fra ham alligevel. Og så er han som jeg kan forstå, voksen, så drikkeriet syntes jeg er på hans egen regning - det er måske bare hvad jeg syntes.. Men jeg håber I trods alt kan få en god dag - det er det sørste at holde bryllup
 8. ØJ EN FLOT BUKET!!!! Dejligt at se en om fylder og med masser af hæng og ikke alle de (undskyld) kedelige små tætte nogen Får vi et nærbillede af den
 9. Jeg skriver kun når jeg virkelig mener det - men hold kæft den kjole er fed og så er du da også bare smuk til den. Er det store similisten der sidder på den, eller er det en form for huller??
 10. Jeg skulle have en ny mascara den anden dag og gik egentlig bare efter en sort som måske var på bu´.. Og det endte så med et køb af Loreal Double Extension Mascara Den indeholder en hvid del og en sort og den hvide giver ligesom en forlængende lag på spidserne - DEN ER SUPER!!!! OG VIRKER!!! 95 kr i Føtex i den kommende uge
 11. Nu er jeg jo gift, men følger troligt med i alle jeres dejlige bryllupper. MEN Syntes ikke der kommer særlig mange beretninger og billeder her i denne tråd - flytter I dem andre steder hen, eller hva`??????
 12. Denne er min yngling.
 13. Hvade lige samlet mig en bunke af syede roser i forskellig udformning - Det er en flot, men lidt dyrere buket at bestille -men flot
 14. Dejligt at I er enige med mig - den holder nemlig rigtig flot!!!
 15. Min veninde blev gift sidste lørdag og min kollega blev gift i går.. Det sjove og meget rørende ved begge bryllupper var, at hende som også sang til vores eget bryllup i kirken, kom og sang ved begge fester og igen gik denne sang, som for min veninde er en "Vores sang".. Den siger faktisk meget.. Hvis nogen skulle have en ud at synge, så kunne denne overvejes.. Looks like we made it Look how far we've come my baby We mighta took the long way We knew we'd get there someday Bridge: They said, "I bet they'll never make it" But just look at us holding on We're still together still going strong Chorus: (You're still the one) You're still the one I run to The one that I belong to You're the one I want for life (You're still the one) You're still the one that I love The only one I dream of You're still the one I kiss good night Ain't nothin' better We beat the odds together I'm glad we didn't listen Look at what we would be missin'
 16. Tror også det var den version at den var til bedsterne, men pyt med det. kan godt se at man ikke skal misbruge en sang, men jeg har aldrig hørt den før ret meget - men nu fanger den altså - og det var et tilfælde fordi hende sangeren selv måtte vælge den ene sang sidste lørdag og så har hun selv syntes den var god.. men bare en mulighed.
 17. Min svigerinde holdt sin tale til os, som et eventyr, men hun tog os med gennem mange forskellige og bandt dem sammen og tog hvert afnsit hun havde som et nyt eventyr.. Kan altså desværre ikke huske hvilke..
 18. Min mands søster skal giftes og havde fået en tanke om når han nu (min mand) holder en tale som nok primært vil bunde i hvad han ved om sin søster, så kunne ejg jo godt holde en tale om / til hendes mand om eks vis at blive medlem af en ny familie.. Hvordan gør jeg det på en god måde mon...
 19. Jeg ved den er lidt svær lige direkte at svare på, men jeg tænker om nogen har et digt om den nye svigermekanik, noget man måske generelt kan sige om svigerfamilien, eller hvad skal man advares imod og hvad skal man være glad for og glæde sig til.. kan nogen det??
 20. NØJ MANNER - Joe Mortensens billeder - de er da hamrende gode - ihvertfald lige efter min smag hvis jeg skulle vælge igen!!! Her er et af os - også med den der gode vinkel på..Og et med vores bil.. Har ikke så mange på computeren da vi kun fik i papirbilleder dengang..
 21. Til brunt og creme/brækket hvid ville jeg personligt vælge den ferskenfarvede eller bordeaux - de er LÆKRE!!!!!
 22. Altså den helt hvide op til den creme kjole - altså her kan du bare se calla´erne som er gode til armbuketter - såkan man gøre den mindre eller mere fyldig med græsserne.. Men calla´er fås jo også i boredaux som er kanldflot til creme kjoler - og i gul, fersken (FLOT), lyserød og hvid med mere tydelig støvdrager (ikke min smag)
 23. Den forrige skal så ikke ligge på armen, men bære den som en muffe - ret sødt.
 24. Jeg tror jeg kan give dig et par billeder, men jeg vil sige at du skal være opmærksom på at den ikke er lige så handy at have med dig dagen igennem... bare så amn er opmærksom. Og det er ikke alle blomster man kan anvende, da nogen "savler" men here goes..