Tyara

Medlem
 • Content count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tyara

 • Rank
  Så er jeg blevet "forgiftet"!
 • Birthday 05/24/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/KMhansen

Profile Information

 • Vielses dato
  17/7-04
 • Type vielse
  Kirkebryllup + fest i forsamlingshus
 • Lokation
  København
 1. Serverer I natmad? Det er vist normal "etikette" at når natmaden er blevet serveret er det i orden at gå, også selvom brudeparret ikke er gået endnu. (Deraf navnet skrub-af-mad. ;)) Til vores fest var der kun en der gik før os - en af vores venner, som lige havde slået op med sin kæreste, og derfor ikke var i det store bryllups-humør. Hun kom hen til os og spurgte om det var OK, og det tror jeg godt folk kunne finde på sådan generelt. Så jeg synes ikke nødvendigvis at I behøver at annoncere det...
 2. Jeg er nu ikke helt enig med de andre.... i princippet jo, så ville det være dejligt hvis vi alle kunne være venner og alle kunne komme med til fest - men er der nogen man ikke vil have med, så vil man bare ikke have dem med!! Men Loui spørger jo om hvordan de skal tackle situationen med faren og konen, og der vil jeg sige: Lad være med at stille en plade om feststedet og kuverter - det gør det bare meget værre hvis de finder ud af senere hvordan det hang sammen! Hvis du holder fast i din beslutning om at I kun har inviteret hans far, og ikke konen, så må I da pænt ringe til hans far, og sige at da invitationen blev sendt ud var det kun ham der var "tilgængelig" for invitation, og det vil I gerne holde fast i. Da vi sendte vores invitationer ud (i god tid, 6 mndr. før dagen fordi det lå midt i ferieperioden) aftalte vi med os selv, at hvis man ikke havde fast kæreste på tidspunktet for invitationernes udsendelse, så var det bare ærgerligt hvis man fik en efter at have takket ja til at komme. Min moster og onkel svarede at de gerne ville komme, og blev så enige om at de skulle skilles!! Men de kunne da finde ud af at troppe op, da de jo havde svaret ja begge to, og det er sådan en etikette man kun kan håbe på af sine gæster. Jeg synes ikke din kærestes far er direkte ubehøvlet - det er måske naturligt for nogle at gå ud fra, at en invitation også gælder for deres kæreste hvis de ikke er samboende. Men der er jo tale om en misforståelse, og det må I bare forklare ham, og sige at det ikke er fordi I har noget personligt mod hans nye kone. Håber I finder ud af det.
 3. Nemlig! Til min lillebrors konfirmation sad jeg til bords med min lillesøster og hendes veninde, begge 12 år, min onkel, en ven af familien og en der lige var blevet mor. Min søster og hendes veninde løb rundt og legede, og den nye mor sad ned nok sammenlagt 15 minutter af de 3 timer. Så sad vi 3 tilbage ved det bord og blomstrede. Jeg er også en af dem der slet ikke synes at børn hører hjemme ved et formelt bryllup - det er altså en voksenfest for mig! Det kommer selvfølgelig an på hvordan man holder det, men alle i vores familie var heldigvis fuldt forståelige overfor vores ønske om ikke at have nogen børn med.
 4. Hej Gantzel, vi gjorde det, at i vores invitationer skrev vi kun navnene på forældrene - altså "i anledning af blah blah vil det glæde os at se Hanne og Hans" - underforstået ikke deres to børn. Hvis du tror der kan opstå tvivl, eller at folk "går ud fra" at det også gælder børnene, så må man vel på en pæn måde formulere at festen ikke er for børn. ;)
 5. Hej Skousen... jeg har sagt det i andre lignende emner og jeg vil sige det igen: Det er JERES fest, I betaler, og I bestemmer f... også hvem der skal og må komme med - hvis folk ikke kan respektere det må de holde sig væk! Nu har jeg godt nok ikke selv børn, men jeg kender da venner og familie der har små børn - og ja, det er ikke skadeligt for hverken mor eller barn at få en 5 mdr. passet i nogle timer. Jeg synes det er så ubehøvlet når folk ikke kan respektere brudeparrets ønsker, og i stedet sætter deres egne behov højest. Hold du bare fest i jeres beslutning med god samvittighed, og sig til din veninde at alle de andre mennesker hvis børn I har frabedt jer jo nok ville føle sig lidt snydt hvis hun tog SIT barn med. Hvis hun er en god veninde vil hun også forstå det. Og omvendt bør du så også respektere, hvis hun så vælger ikke at komme til jeres bryllup...
 6. 25 kr. kuverten er ret billigt for en bryllupskage. Hos "rigtige" konditorer starter de normalt fra 40 kr. Men.... ikke for at gøre dig nervøs, men har du læst BTs nylige artikel om konditorer?? Kvickly på Englandsvej lå blandt de 10 værste i landet. ;) Nu skal man ikke tro på alt hvad man læser, og jeg har faktisk aldrig købt noget i deres bageri.... men det kan være, at du lige skal dobbeltchekke at alt er som det skal være.
 7. Vi har valgt at have hver vores lønkonto, mest fordi vi i nogle perioder tjener vidt forskellige beløb, og så er det lettere at holde styr på hver sin konto, i stedet for at diskutere hvem der nu har brugt den andens penge. ;) Vi har i stedet valgt at lave en fælles budgetkonto med 2 dankort til, og der overfører vi så hver måned et fast beløb. Hvad vi så har tilovers på vores egen lønkonto er vores "lommepenge". Dette system har vi tænkt os at køre med indtil vi begge er færdiguddannede og begge har faste lønninger. Det er ikke fordi vi ikke stoler på hinanden, men simpelthen fordi det er nemmest på denne måde, og så opstår der ikke misforståelser! Og vi har aldrig haft problemer med 2 kort til den samme konto!
 8. Hvor er den smuk!! Kan godt forstå du gerne ville give det beløb for at minde om dagen.
 9. Så har jeg taget mig sammen til at lave en hjemmeside... ;) Vores bryllupsside! Jeg har ikke fået alle billederne op endnu, men det er i hvert fald en start! Og der er skønne billeder fra Givskud Løvepark!
 10. Jeg er lidt sen på den, men...... Du godeste hvor er den flot!!!! Hvis du mangler noget at lave efter dit bryllup, så skal jeg bruge en festkjole til efteråret.... ;)
 11. Her er en kjole fra Butik Amalie som jeg prøvede.... den ser mere orange ud på billedet end den var i virkeligheden - der var den sådan lidt bronze-gylden, men sindssygt flot! Det var en af dem jeg kraftigt overvejede at købe. Hvis han er så vild med orange, så kan du jo gå over i de mere gyldne farver.... Men ellers så er der jo buketten, som Lene nævner - det synes jeg er det mest oplagte! ... jeg kan ikke vedhæfte (plejer jeg ellers at kunne!) - hvis du vil se kjolen har jeg den på vores bryllupsside, Her - det er den første fra Butik Amalie under "Alle kjolerne...".
 12. TILLYKKE!!! Hvor ser I lykkelige ud sammen - og hvor er det nogle gode billeder! :hjerte:
 13. Jeg huskede lidt forkert - blandede nogle sange sammen. ;) Men vi havde både en hjerte- og en lyssang, og de kommer her: HJERTESANG: Mel: Skuld gammel venskab... På hjertet som du sidder med dit navn du skrive må Og siden det per hånd afsted Til vort brudepar skal gå Et minde fra jer bryllupsdag Vi håber at det bli'r Og ved at I så godt forstår hvad det lille hjerte si'r Tag kære sommerbrudepar nu hjerterne i hånd og hæng dem på den grønne gren i de fine røde bånd Tillykke si'r vi med i dag gid gode år I får Et hurra fra os skal I ha' og gid lykken bi jer står LYSSANG: Mel: Oh Tannembaum... På hyldesttaler, smukke ord, det kan jeg ikke byde Og derfor blot ved festens bord et eneklt tak skal lyde til jer to for den tid der gik for minder som vi sammen fik Med glæde kan jeg tænke på hvad I for mig har været Så kom den dag I længtes mod en dag vi sent vil glemme Hvor flammen som er ren og god til fest vort sind skal stemme Vi fletter nu en mindeskrans I vore lys' og flammers glans Ser at de alle brænder ned til brudeparrets ære TÆND VEDLAGTE LYS OG STÅ MED DET I HÅNDEN MENS VI SYNGER SIDSTE VERS Så lad vor flamme lys og klar En ring om bordet danne og give vores brudepar et glimt fra lysets strande Gid lyset i vort sind må bo så glæde af dets glans kan gro Vi ønsker lys og lykke må jer fremtid samliv smykke
 14. Det så ellers smart ud med den rygfinne! Nej, pjat. Den sidder rigtig godt - wauw for et timeglas den skaber!
 15. Til vores bryllup var der både en hjertesang og en lyssang - hjertesangen var på melodien "Skuld gammelt venskab..." og lyssangen "Jeg vil male dagen blå".Jeg kan lige lægge dem ind i morgen - har ikke tid til at finde dem nu.