camillaogmartin

Medlem
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About camillaogmartin

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 06/22/1981

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Frederikssund
 1. Vi havde trio himmelblå til, at spille til vores bryllup.. de var super gode, og alle roste musikken meget..
 2. Hej:-) Ja overskriften siger vel det hele... Jeg vil gerne gemme min kjole, men mit skab tillader ikke, at den hænger der, så jeg vil gemme den på loftet... Men.. Det skal jo være i en syrefri kasse/æske... Hvor køber jeg sådan en henne?
 3. Vi har fortalt hvem der er toastmaster i vores invitationer, og at folk skulle henvende sig med sange/taler en uge før. På denne måde har han tid til at planlægge forløbet ordentlig, hvilket jeg syntes vil være lidt svært, hvis han først får det at vide på dagen...
 4. charlotte skal tage billeder af mig på onsdag... Jeg var egentlig fast besluttet på, at jeg ikke ville ha taget billeder, men jeg har ændret mening, og syntes at netop charlottes billeder ser rigtig spændende ud.... Camillaogmartin: Ja jeg kan kun nikke enigt i at hendes billeder ser gode ud kunne du måske skrive igen bagefter hvordan det gik / føltes og hvad blev resultatet? Hej igen, Så har jeg fået taget billeder af Charlotte, og det kan helt sikkert anbefales! Hun er meget dygtig til, at få en til, at slappe af, og finde de rigtige stillinger/positioner. Billederne blev bar fantastisk flotte, så det skal altså prøves! God fornøjelse:-)
 5. Tak for alle jeres svar....:-) Jeg fik købt mig et par idag i den lokale undertøjs forretning
 6. Jeg leder efter nogle strømper el. bukser ( a la cykelbukser), som holder mavsen inde og løfter numsen... Jeg vil have dem på under kjolen... Hvor kan jeg købe dem????
 7. Du kan købe det i både guld og sølv i panduro... det har jeg gjort.
 8. charlotte skal tage billeder af mig på onsdag... Jeg var egentlig fast besluttet på, at jeg ikke ville ha taget billeder, men jeg har ændret mening, og syntes at netop charlottes billeder ser rigtig spændende ud....
 9. jeg holder på 2'eren
 10. Jeg ville nu sætte musik på montagen ( har tænkt på, at bruge: "jeg har ingen anden drøm"... og indimellem alle billederne ville jeg sætte lidt tekst..... Vi skal holde reception i telte, og der kommer rigtig mange mennesker, så jeg syntes ikke den passer til der. Det skulle jo være noget til min kommende, når nu jeg ikke kan holde tale, og jeg tror ikke, at der er nogen der vil lægge særlig meget mærke til den, hvis den bare skulle kører i baggrunden... Men kan jeg have begge dele og i hvilken rækkefølge?
 11. Jeg har ikke lavet fotomontagen endnu, men jeg regner ikke med, at den kommer til, at tage vildt lang tid... max 4-5min. Den skal bestå af billeder af os begge fra vores barndom og til vi mødes, og så lidt billeder af os sammen.... I sangen handler mest om hvordan vi mødtes, frieriet, og os nu.... Ved ikke om det blev meget rodet, men jeg håber du forstår? Er der ikke andre der har en mening til, om det bliver for meget med begge dele?????? Og hvilken rækkefølge skal det komme hvis jeg vælger begge dele???
 12. hej er der nogen der ved hvor jeg kan få fat i det? Det er nemlig temaet til vores bryllup, og jeg vil derfor gerne have orkideer på kagen som pynt... Og så ville det jo være sjovest, hvis de kan spises. Jeg skal helst bruge lilla/pink phalanophis (eller hvordan det nu staves) håber der er nogen der kan hjælpe...
 13. Hej Ved godt, at min far skal holde tale som nr2... altså først skal vi byde velkommen, og så er min far den næste... Men hvornår er det? Er det under forretten, efter eller på et andet tidspunkt? Håber I kan hjælpe...
 14. er der slet ikke andre der har en mening om dette????
 15. Jeg overvejer at starte eller slutte montagen af med en sang til min kommende... altså en alle får uddelt og skal synge med på, men jeg er meget i tvivl om jeg kan have begge dele eller om det bliver for meget?