aaberg

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aaberg

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Hejsa Jeg havde cirka det samme problem til vores bryllup. Vi havde et vennepar som vi ikke ser så meget andet end til nytår, og så havde de været ude og rejse i ½ år, uden vi havde hørt noget, og derfor valgte vi ikke at invitere dem med. Og sikke sur de blev bagefter. Det er ikke engang nogen jeg så godt kan lide, så jeg valgte at lukke ørene. Jeg gad ikke have at de skulle ødelægge min dag. Og det samme synes jeg du skal gøre. Det er ikke jeres problem hvad andre synes, man skal gøre hvad man selv synes. Det er ikke fair når nogen bliver sure over ikke at være inviteret til ens bryllup, det er ikke deres dag, så de skal ikke bestemme noget som helst.
 2. Hejsa.. Jeg kan ikke se hvad der skulle være galt med at have to brudepiger. Man kan jo gøre det som man har lyst til. Jeg holdte selv et utraditionelt bryllup, og vi havde det super hyggeligt. Det var en super fest..
 3. Ja problemet er at jeg ikke vil sige noget til dem, før de kommer til os og siger noget, for lige nu kommer det hele fra et andet vennepar. Desuden holdte hun en afskeds fest, da de skulle rejse, men hende melding var at vi ikke var tæt på hinanden, derfor var jeg inviteret... Så. så tæt kan hun ikke føle sig på os. Derfor at jeg ikke forstå dem.
 4. Hej alle samme. Vi er lige blevet gift den 9. august 2008, og vi havde en super god fest. Det kunne ikke have været bedre. Men vi holdte festen hjemme i haven og måtte vælge nogen mennesker fra. Vi var kun 36 mennesker. Men nu viser det sig at et vennerpar er blevet fornærmet over ikke at være inviteret. De har lige været et halv år væk (de har været i udlandet). Og inden da snakkede vi kun med dem når vi var sammen med andre vennepar som har inviteret dem. Så i det store hele har vi ikke snakke forfærdelig meget med dem. Men jeg har nu fået af vide at de er blevet fornærmet over ikke at være inviteret. Hvilket jeg ikke synes de kan være bekendt, da der er mange andre som ikke var med som vi er tættere på. Har i oplevet noget lignende?? Det giver mig lidt dårlig samvittighed, men det er der jo ingen grund til, for hvis vi havde inviteret dem, så havde det være på grund af de andre vennepar der var med.
 5. Hejsa Jeg har også valgt gave æsker fra. Vores bryllup er et mindre bryllup, og håber vi kan nøjes med at bruge 30.000 kr.¨ Derfor må vi vælge noget fra.
 6. Det er en rigtig god ide. Det må jeg tænke over. Hvis der er andre der har ideer er i velkommen til at skrive...
 7. Jeg synes det er super ideer. Jeg kan godt lide den med at man skal gøre noget det næste år hver måned. Men hvordan giver man det på selve bryllupsdagen?? Fortæller man det bare. Har du hørt noget om det??
 8. Der er mange der gør det med at få taget billeder af sig selv, og jeg synes også det er en god ide. Men jeg er genert over min krop, så jeg ved ikke om jeg tør. Jeg har også tabt mig opkring 8 kg, men det er stadigvæk ikke nok til at jeg kan springe ud i det føler jeg... Men som sagt super god ide
 9. Hej alle sammen Jeg har et problem, jeg skal finde en morgengave til min kommende mand. Jeg er helt blank. Hvad giver I???
 10. Hej Jeg er ny herinde, men blev rigtig glad da jeg fandt dette forum. Jeg er rigtig bange for at glemme noget til vores bryllup. Det er ikke noget stor bryllup, men et lille stille og roligt. Jeg skal giftes på rådhuset og holde fest bagefter. Jeg synes jeg er blevet lidt stresset her på det sidste, for jeg føler jeg mangler meget, men når jeg kigger på huskelisten så har jeg enlig styr på det. Det er nok fordi jeg kun har to måneder til at nå det hele. Det er nok en god forklaring.