mulle81

Medlem
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mulle81

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 02/03/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  10.04.2010
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Jeg skal giftes her i april, og har købt en stropløs kjole, jeg har fået en kollega til at sy et sjal som jeg kan tage over mig, så vi var inde og købe stof sammen. Jeg satser på godt vejr, men man er jo ikke så meget udenfor.
 2. Jeg skal betale 3400 kr. Har så været inde ved skrædderen i 1 time her første gang hvor de var to på mig, den skal syes ind og lidt ud ved hoften, og i sættes perler, næste gang tager det også ½-1 time hvor de vil lægge længden op, de sætter spænde på mit slør, og damper kjole og slør for mig. Og skal så der ind og prøve kjolen også skal den med hjem. Så når man tænker på de kommer til at bruge 2 -2½ time på mig også også skal have syet på den synes jeg det er en okey pris. Men de sagde også at min kjole er speciel med syningerne.
 3. Jeg overvejer nok Noa, den har en dejlig duft og holder længe. Har du prøvet at sprøjte lidt parfume i håret, kender nogle der gør det, fordi de ikke vil bruge det på huden.
 4. Takker mange gange for linket, har lige kigget på det, men må da lige prøve at se om jeg ikke skulle kunne finde ud af det.
 5. De collager er bare så flotte, og sidder selv og knokler for at prøve at lave sådan en, men det går da slet ikke. Jeg har downloadet Photofiltre. Er der mulighed for at der er en der kan hjælpe med at skrive hvordan man gør?? Kunne hjælpe meget.
 6. Kan du flytte den her: 27. marts mulle81 * Christina og Zoran * kirke og tidspunkt ikke fastsat Til: 10. April 2010 Christina & Zoran Mariendalskirken kl. 14.00 Middag kl 17.00 Restaurant Halvleg i friheden Takker mange gange
 7. Hvor er de bare søde.
 8. Smider da lige et link til dig, de er nemlig bare så søde. Skal også selv bruge dem. http://bryllupsklar.dk/forum/index.php?...c=47641&hl=
 9. Takker mange gange for hjælpen.
 10. De er så flotte de stregtegninger, så håber der er en sød sjæl der kan hjælpe mig. Jeg har nogle billeder af Mariendalskirken her men ikke de bedste og kan ikke finde andre .
 11. Den er blevet rigtig flot
 12. Rigtig god ide det her vores farver er: Sort, Pink,Sølv.
 13. Os mig... Christina og Zoran 27 Marts 2010. Kirke og tidspunkt ikke fastsat.
 14. Hvor er det et dejligt digt, det nupper jeg da også lige til vores cd billeder Hvor er det dejligt med sådan en kreativt digter
 15. Hold da op, hvor er du uheldig med den kjole. Øv øv. Men den er helt vildt flot med det røde i, og tror den bliver meget flottere med perlerne i. Vil sende dig en masse kram, for det har du da brug for.