Fr Furstrand

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fr Furstrand

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 01/18/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  29.08.2009
 • Type vielse
  Mariendal Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Vi holdte en reception umiddelbart efter vielsen, da mange af vores kolleger og venner samt venner af familien kom til globryllup. Her spiste vi så bryllupskage og så fik vi en lækker dessert om aftenen! Men vi havde også talt om hvad vi ville have gjort hvis vi skulle have kagen om aftenen, og tror faktisk vi blev enige om at have både kage og dessert der. Vi fik så i stedet min svoger til at lave en kransekage til kaffen om aftenen efter middagen, og jeg havde tidligere overvejet kun at have kransekagen som bryllupskage! Held og lykke med det hele Furstrand
 2. Og lige et traditionelt
 3. Hej Bridezillas Har ikke haft en planlægningstråd og ved ikke om jeg skal lave en kort beretning men her er nok vores bedste (eller vores mest romantiske og vores sjoveste billeder) -Har ikke fået dem fra fotografen i høj opløsning så ser måske lidt grumset ud!
 4. Noget nyt: Hmm, det meste! Kjole, smykker, lingeri, sko..... Noget gammelt: En lille hæklet hestesko min farmor har lavet og havde på hendes kjole. Den sidder nu på mit slør Noget lånt: Sløret. Min søsters som jeg godt nok har syet om til et kort slør med blonder, men vi siger at det er lånt Noget blåt: Strømpebånd (dvs. båndet derpå) Obs. Frøken Sarah. Der er nogle søde blå g-streng til salg på smartgirl, se http://www.smartgirl.dk/outlet/VisEfterDes...p?DesignerID=51
 5. Jeg synes også at calaer er en utrolig smuk blomst, men simpelthen for kedelig og minimialistisk alene. Jeg har set på billeder med manden, men han vælger selv buketten. Han ved dog at farve-temaet for brylluppet er hvid/creme og lime og ved at jeg ELSKER ELSKER ELSKER liljer, så regner med at de dukker op et sted i buketten! Men ellers glæder jeg mig til at blive overrasket og se det endelige resultat, om 2 uger!!!!!!!!!!!! Min kommende er uddannet tjener og har derfor haft i kursus i blomsterbinding så han er ikke helt fortabt når det handler om buketter Min smag:
 6. Hov, fik ikke lige billedet af mig med, men det fyldte for meget og kan ikke ændre det nu, så det må ventetil der kommer billeder fra den store dag!!
 7. Ja, vi blev så forlovet for 3 måneder siden, fandt datoen ca. 2 uger efter og skal giftes om 3 uger i morgen!!! Så det er gået SUPER STÆRKT og har derfor ikke haft tid til at lave min egen tråd, men har fulgt lidt med i jeres og det er lidt for spændende nogle gange... Man bliver jo næsten helt afhængig. Min kjole blev en Lilly, og den er her... Regner med at lave en tråd om brylluppet efter den store dag og så kan I jo se den i sit es!!
 8. Hehe, hvor er det modigt og romantisk at du skriver herinde... STÆRKT!!! Nu skal jeg jo selv giftes d. 29. august 2009, så har ikke selv hørt min kære mands tale og ved hvad der fungeredegodt, men det vigtigste er at du er dig selv. Det skal ikke lyde fremmede eller indøvet, men til gengæld som noget du selv kunne finde på at sige en helt almindelig dag... Og så må der selvfølgeligt godt være noget sjovt og noget romantisk der bringer tårene frem!!! Men held og lykke med det. Vi tøser bliver jo så lette rørte på den store dag så 'No worries'!!
 9. Uh, den er svær... Men har set på nettet at Bianco har flere forskellige pink pumps(som f.eks. billede nr. 1) og tror også de har det nu så prøv at kigge der... Friis & Co. har vist også lavet et par i pink!! Ellers er farver jo generelt 'in' så måske er det ikke så svært at finde i de almindelige skobutikker,men må indrømme at jeg ikke lige har kigget :-)
 10. *Fortsat*.... :-) En halskæde som nr. 1billede (fra http://www.*FORRETNINGEN ER UDELUKKET FRA VORES SITE*/shop/kaeder-m-blomster-4702p.html og fås også i sølv) ville også være flot til kjolen og udskæringen. Og endnu et sæt fra samme firma, som jeg synes har mange flotte ting, er her http://www.*FORRETNINGEN ER UDELUKKET FRA VORES SITE*/shop/fantastiskt-smykkesaet-4880p.html (billede nr. 2) Tænker at du sandsynligvis har været inde i brudekjole forretninger og setderes sølv smykkesæt så det er måske ikke din stil. Hvis grunden til at du ikke lige er faldet for dem er at du ønsker noget enkelt kan jeg også anbefale sæt som dette http://www.guldsmedagerfeld.dk/Smykkesæt/S...20Sølv%203.html (se billede 3) Ved du ca. hvilken stil du er??? Rå, sødt, stort, enkelt, guld, sølv????????
 11. Wauv... Rigtig flot kjole Jeg ville faktisk anbefale guldsmykker. Netop fordi du har den hvide kjole med det mørke hår ville det være rigtig flot. Skal selv have guldsmykker på til min kjole. et eksempel kunne være den nedenfor (herfra http://www.bysofie.dk/shop/halskaeder-guld-20c1.html) Min er en fin, tynd, lillekæde med et lilleguldhjerte! (lidt alla billide nr. 2, men med en anden kæde) Synes også den på billede nr. 3 er fin. Den er med små 'glas' hjerter (fra http://www.martinello.dk/group.asp?group=58) Ellers kan du altid vælge en meget fremtrædende sølvkæde hvis du finder en der passer dig! Held og lykke med det hele!
 12. Jeg vil da også lige give mit besyv med.... Har selv været til en del bryllupper snart og jeg synes at en af de vigtigste roller den dag er toastmasteren. Uden en sådan kan det hele gå galt... believe me!!! Derfor vil jeg 100% anbefale at finde en og vælg med omtanke... Vi gik hele gæstelisten igennem flere gange inden vi fandt vores (hvilket endte med at blive min mands bedste ven og var tæt på at blive min faster)!!! Det skal være en der er vant til at tale ved større forsamlinger, en der ikke er genert og bestemt en der har overblik og er super god til at koordinere og tage initiativ! Og ikke mindst gerne en der kender jer... som par! Held og lykke med dagen! Det bliver skønt
 13. Hej Fyr 24 For det første så er det fedt at du spørger herinde!! Det kan være svært for en mand at læse kvinders tanker og behov For det andet så ser jeg både fordele og ulemper ved friere den dag hun føder. Det negative kan være at hun er meget træt og at hendes tanker kredser om mange andre ting end lige frieri og ægteskab. Måske vil andre ting overdøve glæden. Det er dog også en meget følelsesrig dag (som du selv siger) så deter jo positivt. Hvis hun er gravid nu ville det måske også være lige hvad hun har brug for hvis du sørger for at jeres barn bliver passet, gør noget for hende som du ved hun elsker og så frier til hende. Men du kender hende bedst!! held og lykke. Hun skal nok blive lykkelig ligemeget hvad! Furstrand
 14. Jeg har selv fået takkekort efter et bryllup flere gange, så det vil jeg nok gøre. Takkekort handler vel i bund og grund om at takke folk for opmærksomheden og gaverne til brylluppet, og man må sige at folk der var med både har givet opmærksomhed og (forhåbentligt ) gaver!!!! Synes personligt at de bedste takkekort jeg har fået er nogle hvor der står hvad brudeparret har fået af os, f.eks. "Tak for lamperne. De kommer til at passe perfekt ind i soveværelset..." Håber du forstår. Det har jeg set et par gange og det gav et godt indtryk! Ditte