bobo...

Medlem
 • Content count

  2,179
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bobo... last won the day on August 21 2015

bobo... had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About bobo...

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 10/13/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  15.07.2017
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  sjælland...

Recent Profile Visitors

10,496 profile views
 1. Smuk kjole.... Nu har jeg ikke lige et link, men ved at nogle brude (og jeg bliver en af dem) køber dansesko hjem, de har en blød behagelig ruskindssål under, hvor man lige skal forbi en skomager og have sat en gummisål (eller lignende på) men de skulle ikke være så stive i det og købt hjem fra udlandet skulle de være til at få til en ok pris..
 2. systue i Hadsund, hun er super sød, og dygtig, hendes hjemmeside hedder systue.dk tidligere hed den desto. hun er skrædder.
 3. Puha.. 800kr for en all inklusiv også overnatning tror jeg bliver lidt svært at finde.... men tillykke med det forestående bryllup, og jeg håber i finder drømmestedet.
 4. Der skal vel også være plads til familie forøgelsen.. Det er jo det, vi har været på mini honeymoon i Italien med stor mave her i sommer og så tager vi USA turen med lillepigen når hun har alderen til det Lyder skønt, vi tager turen til USA næste sommer i 4uger, med tre børn på 4-8-12år.. og det har også været et spørgsmål om hvor vi har vurderet vores den mindste stor nok der.... Men Italien med stor mave, puha det lyder varmt, men lækkert.
 5. jeg er modig og bestiller min brudekjole over nettet fra udlandet, så jeg regner ikke med at skulle bruge mere end 2000kr... Jeg har gjort det før og fik en dejlig brudekjole syet efter mine drømme og mål for 1100kr, men måtte sælge den af nogle dumme årsager.
 6. vi har besluttet at have børn & teens med til festen. For at give forældrene mest mulig frihed i løbet af aftenen og natten så sørger vi for 4 - 5 barnepiger som er med og som har babyalarmerne på de sovende børn indtil kl 02:00. men det skal også siges at der vil være omkring 20 børn og teens i det hele.
 7. Der skal vel også være plads til familie forøgelsen..
 8. I kan også blive viet ombord på et sejlskib ude på havet...
 9. Jeg ville nok sætte vielsen 30min tidligere.. Men ellers fin plan
 10. Vi regner med at have pakket vores ejendele ned inden vi rejser så de er opmaganiseret, da der muligvis er en som skal låne huset i den periode vi er væk. Mht ruten, ja så ved vi hvilke steder vi skal besøge, det bliver til ca 18 steder men fast tidsplan har vi ikke endnu, men den skulle gerne blive lagt næste efterår når vi skal holde planlægningsmøde for alle der skal med. ( vi skal sejle med venner fra USA, Holland og Danmark)
 11. Jeg ville nok flytte vielsen til kl 13, så gæsterne kan sove lidt længere hvis de skal hele vejen hjemme fra.
 12. Ja vi tager en jordomsejling på et års tid, og sejler afsted dagen efter når vi tager afsked med vores gæster.. Uhhh det med brevene var en god ide...
 13. Vi sidder og snakker om hvilke ønsker vi kan skrive på vores ønskeseddel, og derfor spørger jeg HVAD HAR I PÅ JERES ØNSKESEDDEL????? Vi kan ikke ønske os: - store ting som skal hjem i huset bagefter (for vi skal ikke hjem) - Gavekort som kun kan bruges et år frem i tiden. - eller teaterbilletter til det efterfølgende år. Vi har allerede nu skrevet: - SD-Kort - Ekstern harddisk - udenlandsk valuta (AU og US dollar, Euro) - kuverter med giverens adresse og porto på så brevet kan komme hjem fra hele verden.. men det er ikke mange ønsker... så ideer søges...
 14. Er det ikke en valk? (altså på dansk)jeg mener miss_Lena havde en mage til i hendes hår da hun blev gift.
 15. Med 70gæster og et bryllup hvor feststedet står for al mad og drikke til os og gæsterne i næsten 1døgn, tøj til mig og børnene, dekorationer, musik, transport så regner jeg med at vi lander på omkring 125000. Men så står jeg med så lidt som muligt selv.