Felixia

Medlem
 • Content count

  1,389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Felixia

 1. Jeg har fotograferet ved en udendørs præste-vielse og der gik præsten meget op i biskoppernes vejledning og at skulle dokumentere bagefter at det var foregået på rette vis bla. ved at der SKULLE være et "alterbord" med hvid dug, lys og bibelen og det skulle være som en kirkelig handling altså der skulle siges de forskellige bønner mm. Jeg ville tjekke med præsten for at være sikker
 2. Man kan bruge noget der hedder Hiflow eller lignende og det gør at de kan holde sig svævende meget længere tid.
 3. Vi gjorde det og var rigtig glade for den beslutning. Vi havde på forhånd informeret 2 par om at vi ville komme og bytte plads med dem efter henholdsvis for- og hovedret. Da vi sagde velkommen osv. fortalte vi så resten af selskabet om vores plan og det gik fuldstændig glat. Gæsterne var lynhurtige til lige at flytte glassene med rundt også for os.
 4. Når du siger anderledes hvad mener du da? Er det leg med lyset, spændende lokation eller sådan helt unikke ting som vi fx fik taget billeder i en biograf hvor vi kaster med popcorn?
 5. Jeg tænkte på om vi ikke skulle lave en tråd med fotolocations så vi kan inspirere hinanden og se hvor i andre skal have taget jeres billeder! Sæt et par billeder ind og skriv hvor locationen kan findes.
 6. Nøj det er en fed location!!
 7. Du kan sikkert købe dem billigt på et hotel i dk ellers så søg på hotel slippers på ebay så kan du få 10 par til 9 pund.
 8. Jeg vil også lige tilføje, at hvis man påtager sig et arbejde så er der ikke noget der bagefter hedder at man "er træt af kunden" og "det var det der var" når man tydeligvis ikke har leveret det aftalte produkt. Det er flabet og top uprofessionelt!
 9. Jeg kan sagtens forstå at du er skuffet! Jeg synes det er helt til grin at levere sølle 150 billeder fra en heldagsfotografering 500-600 burde være hvad i havde fået. Location billederne synes jeg er pinlige i kvaliteten og hvorfor så få? Det er da rigtigt at 4000 kr. ikke er mange penge for en hel dag, men med det resultat ville jeg synes at 1000 kr. havde været for meget. Jeg er selv freelance fotograf og har fotograferet mange bryllupper så jeg bliver ked af det på jeres vegne over det produkt i har fået - måske I kunne overveje at få taget nogle nye billeder i tøjet igen? Selvom det jo desværre ikke er det samme.
 10. Jeg vil sige at det kommer an på hvor meget planlægning osv. i mangler og især hvor meget I selv skal stå for og sørge for inden dagen. Personligt ville jeg ikke have kunne slappe af med det så tæt på brylluppet fordi jeg så slet ikke ville have mulighed for at ordne lidt småting, lave lister og planlægge, men hvis I har styr på det hele og DU mener du vil kunne nyde det og ikke tænke for meget bryllup så ville jeg da gøre det. Bare husk på at man bliver overrasket over hvor meget der liiiige skal klares når man kommer tættere på datoen.
 11. Jeg havde et af de helt lange blondeslør på til vores bryllup og var super glad for det! Jeg tog det dog af efter brudevalsen og tog ikke noget andet på.
 12. Vi bestilte tøj til min mand, bror og far til vores bryllup og havde en rigtig god oplevelse med det. Min man ville også have et utraditionelt sæt og der skulle vi også lige forklare det et par gange før han var helt med på hvad vi snakkede om Tror lidt at det er kulturelle forskelle der gør at det lyder som om han sviner lidt hehe... Han var ude i nogle vilde forslag med at lave det i rødt fløjl osv for det kunne jo være pænt, men vi var "nej nej nej" indtil vi kom ind på det rigtige. Mht. at der ikke er noget at gøre når det er købt kan jeg ikke helt forstå det, for min bror kunne slet ikke passe vesten der var med til hans sæt og vi skrev derfor til danny som efter at have set billeder syede og sendte 2 nye veste som sad perfekt. Der var også mange dame kataloger da vi var derinde så jeg forstår heller ikke helt det med at han ikke syer til kvinder. Men hvis i føler alt for dårlig kemi ville jeg finde en anden. Held og lykke med det hele
 13. Min mor hjalp mig i kjolen.
 14. Bryllupsmagasiner bortgives - Glostrup.

  1. Felixia

   Felixia

   se under køb og salg

 15. Bryllupsmagasiner bortgives - Glostrup.

 16. Jeg havde også sorte sko på og ELSKEDE det! Min kjole var lang så det var desværre ikke alle, der opdagede det, men de der gjorde kommenterede det meget positivt... skulle jeg giftes med min mand igen blev det helt sikkert også i sorte sko
 17. ALTID kjolen på til sidst! For det første er det noget mere behageligt at sidde ved frisøren og sidde og få lagt makeup uden kjolen på og for det andet ville det simpelthen være for ærgerligt at få noget på kjolen. Jeg havde fået at vide at jeg sagtens ville kunne få min kjole på nedefra på dagen, men næ nej den gik altså ikke Jeg nuppede en plastik pose på hovedet for at beskytte hår, slør og makeup og så var det ellers superwoman gennem kjolen... det er meget lettere end man tror
 18. Så er det vist blevet tid til at få skrevet lidt på en beretning. Fredag d. 27. maj 2011 Vi skal have styr på det sidste og har en meget travl formiddag. Jeg stod op kl. 6 for at smøre kagerne op og dække dem med fondant. Vi kørte rundt og liiige at købe de sidste ting og som det sidste inden vi kørte mod feststedet smuttede vi til Metro hvor vi hentede ALLE madvarerne (der var godt nok meget). Vi havde lånt en lille kassevogn, hvilket viste sig at være meget godt for det var lige før vi ikke kunne have det hele. Med en godt fyldt kassevogn satte vi næsen mod Slagelse til mine forældre hvor vi lige skulle bytte lidt ting rundt mellem bilerne. Skæbnen ville så at der havde været et kæmpe uheld på motorvejen så AL trafik i den retning stod stille... vi tog den første frakørsel og måtte så ellers køre af små veje hele vejen til Slagelse og var derfor MEGET forsinkede.. til sidst besluttede min mor at det var bedre bare at køre direkte til feststedet. Vi var ved feststedet ca. kl. 17 og præcis kl. 16.59 dør min Iphone = total panik fra min side hehe. Den kunne så ikke reddes og jeg havde selvfølgelig ALLE de numre vi skulle bruge + en masse yderligere planlægning på den telefon. Nå, men der var ikke noget at gøre så vi skyndte os at tømme biler og gå i gang med at få det til at ligne et feststed. Vi havde MANGE hjælpere, da min familie fra USA var kommet og skulle sove på feststedet sammen med os allerede fra fredag, det samme galt mine forældre, min bror og hans kæreste og nogle flere. Det var rart med en masse hjælp, men vi havde lidt for meget af den - der opstod en del problemer mens vi skulle gøre klar og det hele blev ret forsinket så når folk konstant kommer og spørger hvad de nu skal gøre bliver man til sidst liiidt presset hehe. Jeg fik til sidst snerret lidt at folk altså måtte tænke lidt selv og ellers spørge Emil og ikke kun mig. Vi fandt ud af at vi måtte vaske samtlige glas før de kunne sættes på bordene (de var bare så klamme med gamle vinrester osv), der manglede en sovesofa på det ene familie-værelse så vores værelses fordeling gik pludselig ikke op , manden havde glemt elefantsnottet derhjemme så mor blev sendt i byen efter noget og så havde vi glemt at printe listen med hvilke værelser folk skulle sove på - jeg havde kun fået værelsesfordelingen med så det skabte en del problemer. I skal da lige have lidt billeder af klargøringen: Mens vi fik lidt sen aftensmad indenfor ankom nogle vidunderlige mennesker og satte verdens smukkeste æresport op til os. Vi fik et fint brev under "middagen" hvor der stod hvem den var fra osv. Det var simpelthen bare SÅ sødt og rørende. Jeg havde lidt frygtet at vi ikke fik en æresport når nu vi ikke holdt festen derhjemme og jeg ville virkelig gerne have en så det betød rigtig meget... min mor sagde at det havde været virkelig svært at holde det skjult for mig fordi jeg havde nævnt det for hende et par gange
 19. De fleste frisøre tager sløret af kammen da det sidder meget bedre uden. Mit blev sat fast med hårnåle. Jeg fik selv sat mit 2,5 meter lange slør på ved frisøren, men puttede det i en pose som jeg så kunne bære på armen eller skulderen indtil jeg skulle til kirken... det er ikke nær så besværligt eller upraktisk som man tror.
 20. Bryllupsblade bortgives... se mere under læsernes køb og salg :)

 21. Den kage jeg lavede var med Baileysmousse og hindbærmousse - den var MUMS
 22. Vi fejrede vores bryllup på Brydeland og jeg ville vælge den løsning igen til hver en tid! Vi havde en cd-afspiller med i spisesalen og det fungerede super fint. Da middagen var færdig hastede vi over i den anden sal for at nå at danse brudevals og bagefter festede vi videre der og i spillerummet ved siden af! Det var den perfekte løsning og samtlige gæster har gentagende gange sagt at det var det bedste bryllup de nogensinde har deltaget i. Vi var 50 per i alt. Hvis du/I vil vide mere svarer jeg gerne på spørgsmål Mvh. Felixia ps. du kan se billeder i min beretning.
 23. Jeg skal nok smide nogle flere billeder på, men lige nu sidder jeg i Malaysia med min dejlige mand og nyder bryllupsrejsen
 24. Jeg skulle have brugt Trend of Hair i Odense, men de glemte liiige at informere mig om at frisøren (de havde én fast til brudehår) var stoppet! Jeg fandt kun ud af det fordi jeg ringede derind og ville have en tid inden brylluppet! I stedet brugte jeg Salon Helle i Åsum og de kan helt sikkert anbefales! Jeg fik kun sat håret der, men de ordner også makeup... I hår lige et par billeder af mit hår:
 25. Ja det er det! De er intet mindre end fantastiske Og tusind tak for de søde ord... jeg synes også vi er skønne sammen hehe.