annikajohansen

Medlem
 • Content count

  737
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by annikajohansen

 1. Jeg er i tvivl om man spiser kagen til receptionen eller man venter og spiser den efter maden. Kan man ha 2 kager? Vi bliver over 100 til receptionen så det ville jo være superflot med en kæmpekage, men er i tvivl om hvad der er rigtigt og gøre.
 2. Ja så er jeg kommet i gang med det kreative. Håber i kan se den røde tråd og at i øvrigt syntes om det. Der følger lige en række billeder. Først lidt indkøb:
 3. Det er så min første rigtige kage i den svære kagekunst.. den er da fin.
 4. Så har børnene haft fødselsdag og jeg vil da lige vise hvad jeg fik fremtryllet
 5. Min søster er bager og skal lave vores kage, hun har allerede lavet blomsterne af ½ fondant og ½ marcipan, så skal de bare ligge og tørre så de bliver helt hårde, det gør at det ikke kommer til at svede som marcipan ellers gør, og farven bliver præcis som en ægte hvid rose, det er smart syntes jeg for min brudebuket og resten af oppyntningen er hvide roser.
 6. SEX

 7. Fantastisk beretning med din stil kunne det jo heller ikke gå galt... I er et fantastisk smukt par Jeg håber vores dag bliver så fantastisk som jeres var, min kommende mand er også en mega drengerøv, så han har sikkert noget i ærmet
 8. Det er bare nogle super billeder i har fået fra jeres store dag, og endnu en gang hvor ser i fantastiske ud.
 9. Tillykke igen glæder mig helt vildt til at høre mere
 10. Mange gange tillykke med dagen det er nogle fantastiske billeder og godt gået med talen.
 11. Jeg skulle give 2000,- i HOB det syntes jeg sinpelt hen var for dyrt... så jeg har fundet en skræder i Holbæk der skal have 700,- hun laver samtidig strop og oghæng. det kom udover de 2000,- i HOB, det er vild dyrt syntes jeg.
 12. Så er der nyt på det kreative jeg har besluttet mig for at det ikke skal være æsker, men alm. bordkort de er kommet til at se sådan her ud.
 13. Jeg viser da gerne vores frem
 14. Her er vores ringe, desværre er det ikke så gode billeder.. håber i kan fornemme det.
 15. Og mine smykker
 16. Her er mine fine Billi Bi sko, det er svært at de ikke må bruges-
 17. Her er min taske
 18. Nøj det er lang tid sinden jeg har været herinde... Det er en god chokolade og så er det jordbær mousse, jeg har efterfølgende lavet den hvor jeg delte i 3 stykker så der kom mere mousse i den, det var super..
 19. Tillykke hvor du smuk
 20. Så er der en 2. mulighed til lysene. Hvad syntes i???
 21. dejlige billeder, hvor er i alle 5 bare smukke MER MER MER