anja mosevang

Medlem
 • Content count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anja mosevang

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 04/21/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  25.07.2009
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Østjylland
 1. Hej. Altså min kjole var der afstivere i pluds at jeg havde en corsage indenunder med afstivere. og jeg kunne sagtens have min på uden det generede. man kan selvfølgelig ikke sidde og hænge ind over bordet, man sidder rankt op. men det er jo også det pæneste når man skal have taget alle billederne men ja som sagt så var min kjole pluds corsage ikke ubehagelig at have på overhovedet.
 2. Hej... Mange tak!!! Det må i helt sikkert, jeg har selv lånt fra andre herinde :-) vi skal jo kunne hjælpe hinanden
 3. Min tale til min k;re mand blev s[dan her, jeg skrev den natten inden, med min syge dreng p[ armen. s[ den blev ikke s[ lang, men er heller ikke s;rlig god til det med taler, s[ da jeg endelig skulle holde den, kunne jeg have kravlet i et musehul!!! men jeg gennemf'rte. og hende sangeren jeg havde bestilt ja hun var bare det hele v;rd!!!! Min k;re mand var helt bl;st bagover. S[ jeg vil takke dette forum, for som sagt sad jeg med en syg dreng p[ armen og ja jeg fandt lidt her og der og fik det sat sammen til noget jeg kunne bruge, det var dejligt!!! min tale Kære Pxx Jeg var meget i tvivl om jeg skulle holde en tale til dig, da jeg jo ikke er den store taler og helst lige nu vil finde det nærmeste musehul at kravle i. Men igen hvor svært kan det egentligt være at skrive et par smukke ord til den man elsker, og har valgt at tilbringe resten af livet med? Jeg er nået frem til at det faktisk overhoved ikke svært – det er stort set umuligt! De ord jeg til dagligt roder rundt med bliver på en eller anden måde til ligegyldige sætninger. Og de virkeligt store ord, dem der får underlæben til at bævre og giver sløret blik, jaaa de mister på en eller anden måde deres styrke, når jeg prøver at sætte dem sammen til en tale. Så jeg har vendt og drejet mit ordforråd for at finde noget der kan beskrive min kærlighed til dig. Jeg har googlet på nettet og læst ordbogen fra start til slut, men stadig uden held. Derfor så står jeg nu og mangler ord! Så jeg har valgt at få en til at hjælpe mig med at udtrykke alle de følelser som jeg har for dig. Paw denne sang er til dig fra mig – vores sang! Cathrine synger: One moment, med Shania Twain. Til sidst vil jeg gerne bede jer alle om at rejse jer op, og udbringe et leve for min dejlige mand!
 4. Jeg fik at vide dengng at man skulle regne med 14 - 16 ugers leveringstid, hvis ikke de havde den hjemme i butikken.
 5. Hej... Mandag skal vi lære brudevalsen herhjemme og skal derfor have sangen til brudevalsen klar. men synes ikke rigtig jeg kan finde det hele af en på nettet. Nogen der har et link i vil dele???? Kan man finde trinene på nettet???
 6. Hej... Vi bliver 52 gæster vores budget var maks 50.000 kr. så også ret stramt og ikke til det vilde udskejelser. vi har overskredet det også selvom min mor endte med at give mig drømmekjolen til dagen og derved sparede 14.000 kr. men har nok overskredet med 5.000 - 10.000 kr. når alt det løse som karton osv bliver lagt til. men det hele går nok, det er jo kun den ene gang man skal stå hvid brud!!!
 7. jeg skal giftes den 25 juli (uh det er jo snart) og jeg skal have selvsiddende strømper på. jeg vil hellere have dem på fra start og så tage dem af end at ville have dem på og så ikke har dem med. skoen glider bare bedre på foden. du kan få strømper uden søm som bare er flottere i en åben sandal. og så er der vel ikke rigtig nogle der kan se dine sko hvis kjolen går til gulvet.
 8. Alle jer der låner et tørklæde, hvor gør i af det??? for skal man ikke have tingene på sig når man bliver viet??? så kan det jo ikke ligge i tasken :-( jeg har stadig ikke fundet det lånte, men har mulighed for at låne et tørklæde flere steder fra, men ved jo ikke lige hvor det skal være henne!!!
 9. Hej... vi fandt ud af det i går aftes. vi skulle bare putte et stk. karton i ad gangen, så ville den gerne printe det det tog noget tid at sidde og sætte den til at printe en ad gangen, men pyt nu er de alle lavet, så nu skal dagen gå med at klippe klistre og sætte dem sammen.
 10. Hej Hvad skriver man i den annonce man sætter i avisen inden man skal giftes????? og er det brudeparret selv der står for den???
 11. Hej vi er ved at lave menukort og bordkort. men er gået i stå allerede ved menukortene, de skal printes på lyserød karton, men vores egen printer samt den på min bedre halvdels arbejde vil ikke printe på karton. havde lige håbet at jeg blev færdig i aften :-( Kan en kopimaskine klare jobbet eller hvad gør i andre som har lavet hjemmelavede menukort osv. ????????????
 12. Hej... Nogen der kender nogen der kører folk til bryllupper??????????? Vi havde bokket en amerikanerbil (impala) for laaaang tid siden. men sidste weekend blev den smadret og når ikke at blive klar til brylluppet, så nu står vi uden bil............. stor krise!!! vi kender nogle der kender nogle osv osv men der er ikke nogen af dem der kan den 25 juli 09. 3 uger til og vi er på den. grunden til at han ikke behøver finde os en anden bil og vi selv står med ansvaret nu, er fordi det var en vennetjeneste/vennepris!!! Vi skal giftes i udbyneder kirke nord for randers og køres til feststedet ved dokkedal (ca. 3 kvarters kørsel) Kender i nogen eller en hjemmeside til en????????
 13. Hej Jeg tror bordplanen blev færdig i dag, synes den ser fin ud og til alles fordele. men nu kigger vi lige lidt på den i et par dage inden den bliver malet på lærred. det er heller ikke alle steder vi har overholdt emma gad, men næsten!!!
 14. hej mange tak, det var lige det jeg manglede så kan jeg komme videre med planen. vi har en del singlefyre med ikke andet end to single piger, så det bliver også noget af en opgave at få det til at gå op.
 15. hej Er der nogle regler man skal overholde når man laver bordplan til sådan en større fest??? skal damen sidde til højre eller venstre for sin partner?? og sætter man mænd over for hinanden eller er det mand dame over for hinanden???? sidder og er startet med dette puslespil... pyyyh det er svært!!!