mille1981

Medlem
 • Content count

  1,279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by mille1981

 1. Anyway - linket til stropløs blå BH er her: http://www.lingeri-online.dk/shop/bh-saet-livia-365p.html
 2. Vi er blevet enige om at vi gerne vil have en professionel fotograf til at tage vores officielle bryllupsbilleder. Til receptionen og festen får vi en hobby-fotograf til at fotografere, så vi har kun brug for en fotograf i 1-2 timer. Jeg vil derfor høre, om I kan anbefale en fotograf til on location-billederne omkring Roskilde og evt. til kirken til max. 2.500 kr. incl. billederne på CD-rom. Jeg har kig på et par stykker, men man vil jo altid gerne høre andre erfaringer og anbefalinger
 3. Så må det være min tur til at få skrevet om vores fantastiske dag! Den seneste uge var jeg ikke god til at få opdateret min tråd, så jeg starter lige med lidt billeder af mine favoruboxe Var selv ganske tilfreds med resultatet, taget i betragtning af at jeg bestemt ikke er den kreative type!!!
 4. Manden hentede blomsterne om formiddagen og jeg fik så min brudebuket i våbenhuset i kirken. Kordegnen (tror jeg det var) hjalp så min far med at få hans brystbuket sat på, så jeg ikke skulle stå og fumle med det...
 5. Tøser, I har gjort det igen... Fået mig til at skifte mening! For et år siden skulle jeg BESTEMT ikke have taget trash the dress billeder... Men nu er jeg altså blevet tændt på ideen... Kom derfor med jeres bedste trash the dress inspirationsbilleder. Jeg tænker at det skal være strand/skov/mark eller noget i den dur... Men måske er der en fed ide jeg ikke har tænkt på? Jeg har endnu ingen til at tage billederne, så har du en glad lille amatørfotograf i maven der kunne tænke sig at prøve og tag TTD-billeder (som en vennetjeneste - jeg får taget billeder, du får øvelsen i TTD-billeder), så skriv en PM
 6. Her er vores budget incl ALT, selv hvis jeg har købt noget til en 10'er... Hvis jeg har solgt noget, er salgsprisen dog også trukket fra, men det er småting... max 1000 kr. vil jeg tro. Ringe: 7265 Invitationer: 726,25 Porto: 373 Receptions invitationer: 362 Mille frisør m.v. på dagen: 993 Kjole: 5500 Mille ny kjole: 1187,98 Tilbehør Mille (taske, vifte, spejl mm): 143,52 Andet tøj Mille (undertøj, strømper, slør skørt og lign.): 1818,84 Smykker Mille: 427,46 Sko Mille: 125 Brudebuket: 1000 Tøj Daniel: 4517 Sko Daniel: 1330 Knaphulsblomster: 500 Tøj + sko Ulrick: 687 Tøj + sko Cecilie: 734,4 Reception - service: 837 Reception - drikkevarer: 1482,3 Reception - mad: 2393 Reception - servering: 1200 Kro: 34396 Chokolade kro: 303 Vin både kro og reception: 5021 Bordpynt: 115 Favouræsker/bordkort: 743,96 Materialer til menukort, hvem er hvem mm.: 597,32 Risposer: 128,02 pianist (booket www.hyggepianisten.dk): 5000 Overnatning: 1800 Portræt foto kirke + special location 2 timer: 3010 Fotograf (Julie): 1000 Kørsel - limo (bestilt over www.starlimo.dk) 1,5 time: 3000 Show 25/9-2009 (prøvemiddag): 1093 Navneændring: 460 Mille ansigtsbehandling: 525 Gaver til unger, Toke og mor: 569 Takkekort: 683,4 Billedfremkaldelse: 451,77 Salg af småting: -60 Sum =======> 92.439,22 Edit: Vi var 49 til fest på kroen og ca. 80 til reception der blev holdt hos os selv. På kroen rørte vi ikke en finger, men til receptionen havde vi lavet alt mad selv. Havde 2 til at hjælpe med at sætte ting frem og rydde op.
 7. Dette var mit blå Ikke specielt svært at lave, og meget diskret... Behøver jeg sige vores initialer er M og D ;)
 8. Jeg har været til stort bryllup i KFUMs lokaler midt i København. Det kræver noget energi at få dem hyggelige, men der er god plads. Mener dog de er pænt dyre at leje...
 9. Jeg har også handlet med Lingsmoment, og har været duper tilfreds. Men som EB81 skriver, så kommer det ikke fra England. Derfor kan der godt være lang leveringstid.
 10. De gange jeg har haft noget til fortoldning hos Post DK har det taget max en-to uger. Der hvor det har taget længst tid, har været hvis de skulle have tilsendt faktura-informationer fra mig.
 11. Vi holdt selv vores bryllup på Lindenborg, og var 110% tilfredse med dagen, så I kan godt glæde jer Billederne fik vi taget ved Herslev Havn. Vedhæfter lige lidt billeder fra dagen, så du kan se de forskellige muligheder. Derudover ligge der en lille strand lige ved siden af græsstykket, så der kan man også få billeder, ligesom der er en badebro man også kan gå ud på. Der er rigtig mange muligheder! Men selvfølgelig også risiko for at der er mange mennesker. Men mon ikke folk er villige til at flytte sig i 5 min for et brudepar?!
 12. Her bestilte vi til: Gommen Forlover Brudens far Vi havde bestilt en ekstra til gommen efter alle krammene udenfor kirken, men i forvirringen fik vi ikke skiftet, og det endte med at nogen af receptionsgæsterne tog kurvene med fra kirken, og vi så først fik dem 4 uger efter... Så hvis I køber en ekstra, så hold lige styr på hvor den er ;) De er jo ikke helt billige... Mener vi gav 150 kr for vores...
 13. Jeps, jeg holdt tale til min mand. En kort en, men den var der... Tror den fyldte ca. en A4-side i alt. Havde dog klippet den ud i afsnit, så der var ca. 5 små kort i alt. Den var dog ikke halvt så god som den han holdt for mig
 14. Der er flere muligheder... Den Blå Avis, Gul og gratis, QXL, e-bay og salgsforummet herinde. Eller måske kan du få den syet i Kina? Der er også mange brudeforretninger der har udsalg i løbet af året. Mener Bentes Brudedesign i Taastrup starter udsalg på mandag (kan ikke lige se hvor i landet du bor...). Måske kan du alternativt finde en selskabskjole i en lys farve, du kan bruge til brudekjole? Held og lykke med kjolejagten!
 15. SUUUUUPER gode billeder!!!!!! Glæder mig til flere ;)
 16. Så har jeg fået enkelte billeder fra den ene fotograf (Jan Christensen) der var ude og tage TTD billeder af mig... Jeg bander mine tykke arme, deller ved armhulerne og vinterblege hud langt væk, men ellers synes jeg han har lavet et par gode billeder ;)
 17. Tak for alle roserne! Jeg har netop fået de sidste billeder, og håber jeg får lagt lidt af dem ind en af dagene! Jeg gjorde det fordi min kjole var gået lidt i stykker på dagen, og jeg derfor ikke forventede jeg kunne sælge den. Og jeg ville samtidig gerne have noegn lidt alternative billeder af min kjole - noget manden ikke synes vi skulle have som bryllupsbilleder. JEg er rigtig glad for at jeg gjorde det. Synes jeg har fået nogen super gode billeder, og havde en super oplevelse.
 18. Jeg bestilte vores på optimalprint.no - synes de havde nogen gode muligheder, og det var ikke specielt dyrt!
 19. Min brudekjole fik lidt småhuller i tyllet forneden, da jeg blev trådt en del på på dansegulvet ;) Jeg satte den på DBA til 500 kr., og dagen efter jeg havde bestemt mig for at bruge den til TTD-billeder, var der en der henvendte sig på den. Så er prisen rigtig, kan den bestemt sælges!
 20. Fedt! Glæder mig til at se resultatet! Jeg synes det var rigtig svært at gå i kjolen i vandet - den var rigtig tung, og "hang fast". Det var dog ikke så koldt som jeg havde frygtet. Men det er jo også blevet noget køligere siden jeg var "i vandet" i starten af oktober... God tur!
 21. Vi gav 3000 for 1,5 time i denne her:
 22. Vi var i Paris for et par år siden. Boede i Marais på dette hotel Les Jardin Du Marais hvilket var ganske udemærket. Vi fik dog booket uden morgenmad, og den kostede vist 20 euro pr. person. Der ligger dog en lille cafe som nabo, hvor man kan få morgenmad til en noget lavere pris. Til gengæld var rejsen + hotellet rigtig billigt (3000 for 2 personer med 4 overnatninger), så vi kunne godt overleve med at spise morgenmad ude i byen i stedet ;) Mener vi bookede gennem Mr. Jet eller et andet mindre selskab. Hotellet ligger 100 m. fra en metrostation. Nyd turen, Paris er SKØN!
 23. I vores lille lokale kirke var der 2 bryllupper samt en barnedåb på vores dag. Vi blev velsignet kl. 13. og præsten havde bedt os om at se, om vi ikke kunne være væk fra stedet lidt over 14, så der var "plads" til de næste gæster til brylluppet 14.30. Og det passede super-fint! Vi kørte fra kirken omkring kl. 14, så der var ikke noget overlap med gæster eller mangel på parkering. Ligeledes var vores gæster også bedt om ikke at komme før 12.30, da der så ville være optaget på parkeringspladsen af gæsterne fra arrangementet inden os. Så mon ikke også jeres kirke har styr på det?
 24. Jeg ville enten lave en playliste på en computer og få den tilsluttet et godt lydanlæg eller leje en jukebox. Selvom ikke alle danser skal der jo være musik alligevel Personligt er jeg ikke så meget til bands, da jeg har sarte ører, og synes de larmer for meget - og så bliver jeg i dårligt humør ;)