Gro

Medlem
 • Content count

  184
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gro

 1. ej, hvor er de sko bare for fantastiske! De skal da også vises frem i stor stil!!!! Hvor har du købt dem?
 2. Jo det er jeg Jeg kan rigtig godt lide samspillet mellem de brune blade, den hvide sne og den hvide kjole.... Det fungerer rigtig fint...
 3. Jeg fik selv lavet en bryllupskage fra handbergs kager (handbergskreative.dk)... Det er ikke en prof dame, som laver dem, hun er amatør, men i absolut den bedste stil! Der var rigtig god service og der var ikke det forslag, som vi kom med, som ikke kunne lade sig gøre (flere rigtige firmaer havde ellers sagt, at flere ting ikke kunne laves, men det kunne hun).. Og så var det klart den bedste bryllupskagen smagen... jeg havde været til messer og prøvesmagninger osv og synes ærlig talt at mange af kagerne var lidt tørre eller hårde eller smagsløse... men handbergs smager fantastisk - vi fik så meget ros fra gæsterne:) Sådan her så vores kage ud...
 4. Hej alle Jeg vil så gerne have mig en lækker 50'er inspireret kjole, I ved, sådan en med masser af strut i skørtet og mini talje... meeen jeg har lidt svært ved at finde den nogen steder... suk... Og nu håber jeg self at I piger herinde kan "do your magic" og kender et sted eller har noge fif:) Det er noget a la det her jeg søger... :
 5. Tja, det er som man tager det... der går en del busser og det tager 20 min, så synes nu ikke det er noget problem... Specielt ikke når man som jeg godt kan lide at nyde roen i haven, når man er hjemme:)
 6. Hej Mine naboer har deres rækkehus til salg... det er på 86 kvm med lidt have til. Adressen er Nørrebjerg runddel 135. Huslejen er på 3400 ca excl. forbrug...
 7. Jeg har selv kigget på det sted, fordi jeg vandt et gavekort dertil - valgte dog ikke at bruge det, da min mand og jeg allerede havde fundet vores drømme-ringe et helt andet sted. Men jeg synes tanken om at man kan lave ringe til hinanden er enorm personlig og fin! Med hensyn til prislejet, så er det svært at sige om det er for dyrt eller hvad, for det kommer jo meget an på mennesket, der kigger... Men jeg synes umiddelbart de havde en ret så medium pris... Hverken dyre eller ligefrem billige... Men hvis det er, så har jeg stadig gavekortet og har det faktisk til salg herinde... Det er på 2000 og sælges for 1000...
 8. Jeg har selv et tylskørt med silke over fra Lily og jeg mener jeg gav 800 eller 900 for det:)
 9. Jeg er selv 23 år, og manden er 26 år, og vi blev gift i lørdags (D. 10/7-2010)
 10. Tricket er, at man sprayer/smører antiperspirant deo mellem inderlårene, så skulle de ikke klistre og blive varme og ømme... Der er en tråd herinde et sted, hvor en masse brude anbefaler det i stor stil, når det er varmt og siger, at det virker rigtig godt! Jeg har selv købt antiperspirant til formålet... tænker at når det bliver så varmt, så kan det nok være rigtig godt med nogle forberedte lår! Og ja, de der sommerfugle... uha de er helt vilde nu ;)
 11. ej, hvor lyder det bare som en super fed løsning! Og når det så er en lidt speciel og rocket sang, så er trinene da heller ikke så vigtige! Jeg selv skal giftes med en gammel sportsdanser, som har vundet priser og sådan blandt andet for wienervalsen, så jeg må nok indrømme at jeg har lidt præstationsangst... ;)
 12. Det her synes jeg er super... Det har lidt flere billeder og derfor et større indtryk end billede nr 1, men det er samtidig stilrent og enkelt! super!
 13. Jeg tror faktisk færre billeder ku være vejen frem. Jeg kan nemlig bedst lide dit billede nr. 1 og det kan godt være fordi det er er mere enkelt, ligetil og overskueligt:) btw. så er billede nr. rigtig fint!
 14. ÅH SUK! Det kan jeg slet ikke overskue... og da slet ikke med stor brudekjole! Vi dør da!
 15. Det lyder rigtig godt, at du lover godt vejr!!!! Mit bryllup skal nemlig være udenfor - vi har en back-up plan i tilfælde af dårligt vejr, men nøj, hvor ville det bare være mest fantastisk, hvis det kunne lade sig gøre under åben himmel!
 16. Enig! der dukker hele tiden en masse små ting man skal ha gjort eller købt op... synes næsten ikke jeg laver andet end at handle ind.. suk min stakkels pengepung;) Men nu har jeg fået ferie idag! så forhåbentlig kan jeg få fikset de små ting ret hurtigt... ku virkelig godt tænke mig et par dages ren afslapning uden brylluppet her i næste uge... bare så man kan være nogenlunde afslappet på dagen og virke total overskudsagtigt!
 17. Jeg kan helt klart mærke sommerfuglene! Og specielt nu hvor mine omgivelser (venner/kolleger/familie/forlovede) nu også begynder at blive ret så spændte på brylluppet, så smitter det mig endnu mere... Flere har fortalt om deres egen bryllupsdag og at det var en af de største dage i deres liv, og det giver mig bare det vilde sug i maven! Med hensyn til at være klar, så er jeg ved at vøre der... jeg mangler kun småting såsom at skrive navne på bordkort og sådan nogle ting... håber jeg i hvert fald!
 18. ja det er helt vildt så hurtigt tiden går lige pludselig.... Har også hentet min kjole - det er bare en skøn følelse!
 19. Jeg læste på et tidspunkt herinde en brud, der havde nogle fest regler til brylluppet... De var sådan nogle sjove nogen, a la "du må ikke spise mad fra sidemandens tallerken" agtigt... Men jeg kan død og pine ikke finde dem igen... Nogen der ved hvem det var der havde dem?
 20. Hej piger Håber I kan hjælpe mig, er nemlig ret lost og brylluppet nærmer sig hastigt!!!! Men i hvert fald, så håber jeg I kan anbefale en god ansigtsbehandling/creme/rens/maske... Et eller andet som er rigtig godt til sart hud, der ofte er ret så øøøh kombineret (læs: gevaldig bumset) i stressede perioder (eksamensperioder er de værste, der er jeg virkelig ikke gode venenr med mit spejl!)... Og jeg er ret sikker på, at jeg kommer til at stresse bare en smule lige op til den store dag, og jeg vil altså nødig stå med en smuk bums på hagen på alle mine bryllupsbilleder!!! Jeg bruger normalt clearasil ansigtsscrub til hverdag, skintonic og en lækker ansigtscreme bagefter... Og så har jeg en ansigtspeel fra matas egen linie, som jeg bruger en gang i mellem, når huden lige trænger til lidt ekstra... Men det er som om det ikke er nok for tiden... Så hvad bruger I? Kender I til noget nær et mirakelmiddel? Og hvad gør I selv op til dagen for at få ansigtshuden til at være så smuk som muligt?
 21. Du har så ret... Grunden til jeg ikke er gået til en kosmetolog og fået ansigtsbehandlinger er, at jeg har hørt at ens hud bryder mere ud af, fordi den netop bliver renset igennem... og jeg har ikke tid til at få en ansigstbehandling før om to uger - altså ugen før brylluppet! du æyder til at have en dle erfaring med ansigtsbehandlinger... Kan du genkende det?
 22. Ja, det slør må jeg give dig meget ret i er helt malplaceret... og knap så heldigt sat på
 23. Jeg synes også den er rigtig flot... Og ikke mindst, så synes jeg, at den passer rigtig godt til hende... Det tykke, helt stilrene snit kjolen har... P.s, hvor var det sødt at Victorias stemme bævrede, da hun sagde ja, og at Daniel fældede en lille tåre... ja, man er blevet håbløs bryllupsromantiker undervejs i denne bryllupsplanlægning!
 24. Her er vores... Dette billed er fra første besøg, så hans ring er alt for stor. Hans er 14 karat alm guld, lavet lidt groft, så den ligner noget fra Ringenes Herre, som han siger:) Min ring er en unika ring, 14 karat guld med to diamanter og den flotteste dybe røde rubin, jeg har set:)