wuk63

Medlem
 • Content count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wuk63

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 05/29/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  22.01.2011
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Tjørring v. Herning

Recent Profile Visitors

1,008 profile views
 1. jeg er enig med dem der siger konfirmations alderen og op. spædbørn undtaget. desuden er de inviteret til receptionen så de får jo lov at være med til noget af det.
 2. Kan du ikke lave en skabelon af papir?
 3. Der er skibbild forsamlingshus, haunstrup huset, (søgården, men de laver vist selv maden) og kølkær forsamlingshus som jeg lige kender, jeg går ud fra at når nu du gerne vil have din bror til at lave maden at du går efter forsamlingshus løsningen :-) jeg kan selvfølgelig tage fejl. Vi skal selv holde vores i haunstrup huset, et ikke så fantastisk flot sted, men det er funktionelt og starter på en renovering i oktober så mon ikke det nok skal blive finere Det er dog mest toiletterne der er uskønne, det andet er bare "almindeligt", men lidt lanterner og glimmer skal nok rette op på det
 4. Det er meget normalt at man selv betaler, men man kan jo give folk nogle muligheder. 2 gange jeg har været til bryllup lå vi på en campingplads i nærheden, en tredje gang kørte vi hjem, men der var mulighed for overnatning på hotellet for egen regning. det var dog så tæt på at vi ligeså godt kunne køre hjem. Men hvis man finder et meget dyrt hotel at holde festen, så har jeg hørt nogle harme kommentarer om at det måske var lidt frækt at give det som eneste mulighed, det er jo dyrt at komme til bryllup i forvejen. Så hvis det er et dyrt hotel så find nummeret på et hostel/vandrehjem, en campingplads eller lig.n.
 5. Det er virkelig en trist situation og det gør mig ondt at du har mistet ham. Men hvor er det flot at du kan skrive om det her. Som svar på dit spørgsmål: Har din forlovede ikke en far der kan agere forlover? Det vil faktisk være et naturligt valg for mange!
 6. Det kan man ikke, for perlerne har ALT for små huller til hårnålene :-( har nemlig selv forsøgt engang - MEN har du set efter de der hår spiraler med perler, det ku jo være!!!!
 7. Tak tak alle sammen, jeg skal HELT klart have mindst 2 underkjoler jo mere puf jo bedre, og IH jeg glæder mig til at få den på! Min mor tudede da hun så mig i den, men jeg skulle lige derind 2 gange for der var en kjole i stærk konkurrence men da min søster stod og sagde "ej Maja det er altså bare SÅ meget dig den der" - ja så forsvandt min sidste skygge af tvivl. Og min veninde sagde "ej Maja den passer bare perfekt til et vinterbryllup, du ligner en is prinsesse " (Og så var den bare rarest at have på)
 8. Ihh hvor er de bare flotte - lige det jeg manglede. Jeg kan overhovedet ikke sætte sådan noget selv, så tiden ved frisøren er bestilt Jeg har plukket dem jeg bedst kan li ud, og så får frisøren dem i hånden så hun har lidt at gå efter. Tror også det er rart for frisøren at vide hvad jeg godt kan li. TUSIND TAK PIGER
 9. vi kommer nok til at sidde således: Min mor - min far - mig - Anders - hans mor - hans far. Det gør vi fordi Anders´s mor ville blive SÅ ked af det hvis hun ikke måtte sidde ved sin søn, og jeg har det bedst med at min far sidder lige ved siden af og kan gi mig lidt ro. Og så glæder jeg mig bare til at se hvor stolte de er når de sidder der ved hovedbordet :-)
 10. Jeg har et ønske om at mit hår ikke skal sættes for meget op, at det skal være mere løsthængende og naturligt - det er det manden, bedst kan li, og så syntes jeg jo at når nu jeg gør mig lækker for hans skyld på bryllups dagen, så skal det også være noget han godt kan li. Jeg har efterhånden langt hår, men mit pandehår er kortere da jeg har haft kort pandehår. det går dog snart til ørerne. Jeg har "fald" i håret, men det glattes fint. Nogen der ligger inde med nogle billeder. jeg er helt blank!
 11. Hvor mange kan der sidde ved hvert bord? Slukke tid - gå til ro tid hvilke stik er der (musikken skal måske bruge et specielt stik) Hvad koster det at leje en ekstra dag? De fleste forsamlingshuse kan man først komme ind i ved middagstid og på bryllupsdagen er det altså ret presset - til gengæld er de ofte lidt billigere at leje den ekstra dag, så man ikke skal give fuld pris for 2 dage. Undersøg om toilettet er stort nok til dig og kjolen og måske en hjælper vaser service skal i betale ekstra pr. kuvert - hvor meget mål på rum osv hvornår får i nøglen - hvornår og hvordan afleverer i? Er der nole rum der skal gøres lidt "ekstra" ud af - grimme rum farver på væggen hvor skal musikken stå i forhold til stik køkken forhold - især fryser og køleskab
 12. Jeg troede jeg skulle i mindst 3 butikker før jeg fandt KJOLEN, men næ nej, den var jo lige i Lilly!!! Jeg håbede håbede virkelig også at jeg kunne bære den - for den er så smuk. Og den er bare flot! Men så er det lige det dermed underskørter - er der nogen der har de 2 underskørter fra lilly til billig salg? Altså den nye og den gamle slags? Jeg skal først bruge dem i januar og jeg bruger str. 38. bare send mig en PM hvis i vil sælge dem!!!
 13. Er der nogen der kan hjælpe mig med stregtegning af rind kirke?