wuk63

Medlem
 • Content count

  283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wuk63

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday 05/29/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  22.01.2011
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Tjørring v. Herning

Recent Profile Visitors

1,199 profile views
 1. jeg er enig med dem der siger konfirmations alderen og op. spædbørn undtaget. desuden er de inviteret til receptionen så de får jo lov at være med til noget af det.
 2. Tak allesammen Ja man er vel nok lidt selvkritisk Nu går jeg og venter spændt på mine sko fra terrier playnet!!!
 3. Kan du ikke lave en skabelon af papir?
 4. her er receptions indbydelsen OG endelig.... Mig i kjolen!!!! jeg føler mig som en prinsesse - MEN jeg kunne se på billederne da jeg kom hjem at jeg nok lige skal have tonet armene lidt! Men Zumba er nu på det ugentlige program og svømning er på programmet fra 1 oktober. 3 gange ugentlig. så mon ikke jeg når at få en "fit Body" inden
 5. Tusind tak for de søde tilkendegivelser Jeg syntes så småt at stressen ligger sig. Nu skal i se strømpebåndet, jeg har ikke selv set det "live" for det blev sendt til min mor, men hun siger det er fantastisk flot, og min lillesøster var ved at hoppe op i loftet da hun så det, så jeg glæder mig til at prøve det. Og nu har jeg endelig fået det til at virke med billeder jeg selv har taget så værsgo: indbydelsen og så får i lige lidt flere men det kræver lige et nyt post :-)
 6. Så er der lige lidt opdateringer. kjolen er købt, og det blev den kjole som vises på billederne tidligere i tråden. Vielsesringene er købt og de er bare SÅ flotte. Ringen er delt foran med en skrå indgravering, på den ene side er der "børstet" hvidguld og på den anden og på den anden side rød guld. På min ring er der en lille sten i den skrå indgravering. Anders´s er lidt bredere end min, men bortset fra det og stenen i min er de ens Det var Anders der fik det sidste ord, jeg ville have haft med et hjerte og 3 sten, men så fandt han de her og så var vi solgt! Det fede ved det var, at da vi hentede ringene, fik vi en flaske champagne med, med 23 karats guldflager i. Sikkert noget sprøjt, men det er lidt blæret. Skoene er nu bestilt og det blev de her: Og så er strømpebåndet bestilt, et New England Patriots strømpebånd fra Annies Brudeslør Alle indbydelserne er lavet og jeg er begyndt at aflevere dem, efterhånden som jeg møder folk, så er det både personligt og vi sparer portoen. ønskelisten er færdig, inkl. den i inspiration. Der er også ved at være styr på bordpynten. Jeg er i gang med at lave omslaget til menu hæfterne så de er klar til efter jul når vi kan lave bordplanen og menuen er på plads.
 7. Der er skibbild forsamlingshus, haunstrup huset, (søgården, men de laver vist selv maden) og kølkær forsamlingshus som jeg lige kender, jeg går ud fra at når nu du gerne vil have din bror til at lave maden at du går efter forsamlingshus løsningen :-) jeg kan selvfølgelig tage fejl. Vi skal selv holde vores i haunstrup huset, et ikke så fantastisk flot sted, men det er funktionelt og starter på en renovering i oktober så mon ikke det nok skal blive finere Det er dog mest toiletterne der er uskønne, det andet er bare "almindeligt", men lidt lanterner og glimmer skal nok rette op på det
 8. Det er meget normalt at man selv betaler, men man kan jo give folk nogle muligheder. 2 gange jeg har været til bryllup lå vi på en campingplads i nærheden, en tredje gang kørte vi hjem, men der var mulighed for overnatning på hotellet for egen regning. det var dog så tæt på at vi ligeså godt kunne køre hjem. Men hvis man finder et meget dyrt hotel at holde festen, så har jeg hørt nogle harme kommentarer om at det måske var lidt frækt at give det som eneste mulighed, det er jo dyrt at komme til bryllup i forvejen. Så hvis det er et dyrt hotel så find nummeret på et hostel/vandrehjem, en campingplads eller lig.n.
 9. Det er virkelig en trist situation og det gør mig ondt at du har mistet ham. Men hvor er det flot at du kan skrive om det her. Som svar på dit spørgsmål: Har din forlovede ikke en far der kan agere forlover? Det vil faktisk være et naturligt valg for mange!
 10. Det kan man ikke, for perlerne har ALT for små huller til hårnålene :-( har nemlig selv forsøgt engang - MEN har du set efter de der hår spiraler med perler, det ku jo være!!!!
 11. Tak tak alle sammen, jeg skal HELT klart have mindst 2 underkjoler jo mere puf jo bedre, og IH jeg glæder mig til at få den på! Min mor tudede da hun så mig i den, men jeg skulle lige derind 2 gange for der var en kjole i stærk konkurrence men da min søster stod og sagde "ej Maja det er altså bare SÅ meget dig den der" - ja så forsvandt min sidste skygge af tvivl. Og min veninde sagde "ej Maja den passer bare perfekt til et vinterbryllup, du ligner en is prinsesse " (Og så var den bare rarest at have på)
 12. Ihh hvor er de bare flotte - lige det jeg manglede. Jeg kan overhovedet ikke sætte sådan noget selv, så tiden ved frisøren er bestilt Jeg har plukket dem jeg bedst kan li ud, og så får frisøren dem i hånden så hun har lidt at gå efter. Tror også det er rart for frisøren at vide hvad jeg godt kan li. TUSIND TAK PIGER
 13. vi kommer nok til at sidde således: Min mor - min far - mig - Anders - hans mor - hans far. Det gør vi fordi Anders´s mor ville blive SÅ ked af det hvis hun ikke måtte sidde ved sin søn, og jeg har det bedst med at min far sidder lige ved siden af og kan gi mig lidt ro. Og så glæder jeg mig bare til at se hvor stolte de er når de sidder der ved hovedbordet :-)