gehlsen

Medlem
  • Antal besvarelser

    50
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About gehlsen

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag 07/08/1981

Profile Information

  • Vielses dato
    04.02.2012
  • Type vielse
    kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    fredericia
  1. Vores blev sat op af familie og venner.... En super smuk æresport.....
  2. Har du nogen ide hvad kage du gerne vil have????
  3. Hej Allesammen. Sjovt nok har mine gavekort fundet min postkasse i løbet af dagen.... Så tyven har åbenbart fået dårlig samvittighed.... Men jeg havde fået de to af kortene spærret hos kop og kande... Så jeg er glad over at de er tilbage hos mig igen.... Ved det ikke er er mit køkkenpersonale da de alle rejste til sverige igår.... Og jeg har været i postkassen i morges, og da jeg på et tidspunkt var ude med skrald var der noget der sagde mig at jeg lige skulle tjekke postkassen og der lå der en kuvert hvori de tre gavekort lå.... Men nu tænker jeg så bare hvem er tyven.... Hvem er det i familien/vennekredsen jeg ikke kan stole på.... Har desværre mine bange anelser...... hvor er det bare trist... Men nu vil jeg se fremad, jeg er trods alt lige blevet gift med verdens dejligste mand.
  4. Så blev vores store dag overstået. En dag der var helt fantastisk. Lige som manden og jeg ville have det..... Dog blev vi noget overrasket igår da vi skulle ordne vores gaver.... Tre af vores gavekort var væk, sjovt nok kun de gavekort på 500 kr. Heldigvis havde jeg fjernet vores penge.... Så kære kommende brudepar, stil ikke jeres gaver hvor i ikke kan se dem eller sørg for at få gavekort væk.... Ved godt at i tænker det sker ikke for jer, det troede jeg heller ikke det gjorde for os.
  5. Til min mand har jeg bestilt en "komiker" som underholdte ved min 25 års fødselsdag. Og jeg var flad af grin så glæder mig til lørdag når han dukker op. Kig forbi www.etbilligtgrin.dk og se om det kunne være noget.... Og han er absolut ikke dyr jeg skal give 1400 kr.
  6. Hvor er i bare skønne at i tager jer tid til at hjælpe en total blondine....
  7. Tusinde tak Maria.... Du har simpelthen reddet mit kommende ægteskab. Har du mon lyst/tid til at hjælpe med et billede mere???? Har lige prøvet at lægge det over og den hvide baggrund kommer med.... Gør jeg noget forkert???
  8. Tusinde tak Maria.... Du har simpelthen reddet mit kommende ægteskab. Har du mon lyst/tid til at hjælpe med et billede mere????
  9. Det gør ikke noget at det er rødt i kanten.... Temaet er creme og mørkerød... Kan du måske lave billedet sort og hvid???? TUSINDE TAK for hjælpen....
  10. Og hvordan mon man gør det?????
  11. Har lige et billede mere men nu kan jeg jo ikke finde ud af at sætte det ind... ØV
  12. Hej i skønne kvinder. Er der mon en af jer derude der kan hjælpe mig. Er ved at være rimelig stresset nu er der jo ikke så mange dage tilbage.... skal giftes på lørdag. Vi har i de sidste par dage lavet menu kort, bordkort og alt det andet på computeren. men jeg har bare ikke været tilfreds og nu har jeg vist endelig fundet ud af hvorfor.... Det billede jeg gerne vil have på skal jo ikke bare som et normal billede, jeg vil rigtig gerne have det er hjerteformet.... Er der mon en af jer skønne kvinder der kan hjælpe med det????
  13. Jeg synes faktisk det er en fed ide. Og jeg synes ikke det gør noget som helst at du starter de sætninger med jeg elsker dig fordi... Men kom til at grine lidt for alle de sætningerne som gæsterne skulle læse, kunne rent faktisk være til min kommende mand....
  14. Nu er det snart nu. Er helt rundt på gulvet efterhånden.... Nu er kun 3 ½ uge til vores store dag... Og jeg synes virkelig stadig jeg mangler ekstrem meget og der er mange ting jeg slet slet ikke har på plads endnu... Men min erfaring (fra 4 barnedåber) siger mig at jeg nok skal nå det.... Men synes alligevel det er vildt at tænke på.... Kan nærmest ikke sove om natten, for lige så snart jeg går i seng begynder jeg at tænke over alt det jeg stadig mangler... Men hva pokker har sådan set også kun været igang med at planlægge i 1½ månede....
  15. Det var jo lige nøjagtig dem jeg tænkte på.... Tusinde tak.