ChariteK

Medlem
 • Content count

  2,565
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ChariteK

 1. Suk!! Så det godt på fb.. Så smukt!
 2. Jeg havde ivory kjole og helt hvide sko, og det var sgu ikke noget man lagde mærke til. Når kjolen er så stor, og det er den der er ivory, tror jeg ikke på den kommer til at se beskidt ud. Tror det ville være noget andet med hvid kjole og ivory sko.
 3. Du får også lige en PIIIIFT her! Lækkert album og smukke billeder!
 4. Skønne billeder! Smuk brud! Jeg er vild med det blå i har brugt. Dejligt med en lidt anden farve end hvad man ofte ser ved bryllupper. Og hvor ser maden møglækker ud. Lige mig! Stort tillykke!
 5. Jeg var der som barn, så jeg er ikke til megen hjælp. Men skal dertil igen næste år i forbindelse med en større tur til Italien, så jeg kigger da lige med. ;)
 6. Vi fik kalvefilet og farseret unghanbryst - tallerkenanrettet, IKKE buffet.
 7. Når der gives udtryk for, at nogle mener i gør mange fravalg ift traditioner, så forstår jeg det, som en form for forståelse af din venindes reaktion.. Jeg kan hvertfald til dels godt forstå hende. Men jeg mener også, at hun skal respektere jeres ønsker. Hun skal nok bare lige komme sig over overraskelsen af jeres valg.
 8. Hvis meningen er hotdogs, vil jeg nok sige to per mand - altså to pølser og to brød. Men hvis det er pølser med brød ses det ofte at folk spiser to brød til én pølse, da brødene ofte er mindre. Her vil jeg nok stadig regne med to pølser per mand, men med to brød per pølse hvis der er tale om de små brød. Hvis det var mit eget bryllup, havde jeg nok helt ærligt valgt at have tre pølser puls brød per mand, da det er min største frygt at løbe tør. Men min sans for mængder er også absurd ringe - vi har stadig cidere tilbage fra vores bryllup, som altså var i juni 2011.
 9. Jeg er generelt tilhænger af forskellige måder at gøre tingene på. Men jeg synes måske det her er en smule spøjst og lidt for lang håret til min forståelse rækker. I min verden er kæmpe forskel på at gifte sig først, for så at at holde den store bryllupsfest og eventuel kirkelig velsignelse senre, og så at tage festen og velsignelsen før ægteskabet reelt bliver indgået. Der er jo ikke noget ægteskab at velsigne eller fejre.. Jeg synes det er lidt som at sælge skindet før bjørnen er skudt, for det kan jo reelt ske at I fejrer et ægteskab, der aldrig kommer til at blive indgået. Det giver slet, slet ikke mening for mig, at det er vigtigere at fejre det med en fest, end det er at blive reelt gift. Man kan altså ikke komme uden om, at I vores kultur er ægteskab til for at binde et par sammen - herunder også juridisk. Og afsluttende synes jeg faktisk det er lidt en hån mod os, der rent faktisk har indgået ægteskab og den store forpligtelse der medfølger (både økonomisk og socialt), hvis i render og kalder jeg ægtefolk, når I ikke er det. Jeg vil ønske Jer alt muligt held og lykke med jeres kærlighedsfest (for bryllup får ingen mig til at kalde det), og hvor er det dog (trods forskellige holdninger) dejligt når to mennesker elsker hinanden.
 10. Vi havde en klokke til hver. Tror man risikerer det bliver et blandet kor af klokker og bestik på tallerknerne hvis ikke alle får en.
 11. Vi havde på forhånd bestemt os for at gøre det dagen efter, da vi havde meget svært ved at se hvor tiden til det skulle komme fra. Mine svigerforældre var ikke begejstrede for det på dagen, og en enkelt tante kommenterede det også, men ellers sagde ingen noget. Hvis emnet kom på banen, sagde vi, at vi prioterede at brugen dagen samme med vores gæster, for de var der jo ikke dagen efter modsat gaverne. Den begrundelse faldt i god jord. ;) Det gav også god tid til at nå og glædes over gaverne, i stedet for det bare var noget der skullee hastes i gennem.
 12. Jeg arbejder som lægesekretærelev ved Hospitalsenheden Vest. Forventer at afslutte min uddannelse i 2013.
 13. Jeg synes klart vi skal lukke den her! Men om jeg bruger ordet "kvalmende" skal jeg nok selv styre!
 14. Jeg har meget svært ved at forstå, at ordet "kvalmende" kan skabe så meget debat. Det er da helt vildt fjollet det her. Og især med tanke på at den har været oppe og vende én gang. Jeg er på intet tidspunkt raget uklar med Varna. Jeg boede der hos min daværende kæreste i et par måneder, og havde intet med folkene bag at gøre. Og jeg bragte det kun op for at pointere, at jeg udemærket kender til Varnas beliggenhed, og generelle fysiske rammer. Jeg synes faktisk du er rigtig modbydelig lige nu. Enten er jeg ude på at give Varna dårlig omtale eller også er jeg uvidende! Det er sgu ikke fair! Jeg synes Varna er et skønt sted. Jeg har på intet tidspunkt udtalt mig om hvad der er god forretning. Og hvis Varna kan få folk til at betale den ønskede pris, så er det da det de skal gøre. Men jeg mener stadig ikke, at stedet er så meget værd - det er min egen personlige holdning, og så kan du lege ekspert lige så meget du har lyst, det ændre ikke på noget. Jeg forstår virkelig ikke dit behov for at tage dette op igen! Lige netop vi to har jo allerede haft en lille debat om emnet.
 15. Haha. At jeg finder Varnas priser "kvalmende" dyre, har intet med vores budget at gøre og det har heller ikke noget med trådstarters bryllup at gøre. Det har noget at gøre med, at jeg ikke synes Varna har prissat fair. At du så læser det som en "sviner", er dit problem. Jeg synes det er fuldstændig fantastisk, at trådstarter har haft en skønt bryllup. Men jeg synes sgu du er noget sart!
 16. Jeg vil klart anbefale Tosafoto!
 17. Jeg sad omvendt på toilettet. Så havde jeg styr på hele kjolen uden at være bange for at dyppe noget i toilettet. Jeg havde skiftevis min mor og søster med ude og hjælpe mig. Jeg kunne nemlig ikke selv få mine trusser af os på. Allan var vist også med mig på et tidspunkt. Haha.
 18. Haha. Lyder fantastisk med køretøjet! Min kære mand havde planer om at få delingen til at komme og hente os i deres åbne biler - altså med hele følget bestående af seks biler eller sådan noget Jeg synes idéen var fantastisk, men det blev afblæst da han stoppede ved forsvaret inden brylluppet.. Men hvis min mener det kunne lade sig gøre, kan det da også være din kan få det fixet? Det er jo trods alt samme kompagni!
 19. Vi fik 10.000 kr af min far, 10.000 kr af min mor (i form af min brudekjole) og 5.000 kr fra min mands forældre. Brylluppet kostede samlet lidt under 100.000 kr. Udover tilskuddene har vi også fået rigtig gode gaver. Bl.a. giver min far os vores første hund når vi når dertil, og det er en gave til omkring 8.000.
 20. Der står priser på deres hjemmeside - det afhænger jo af hvor lang tid man vil have dem der og hvor mange billeder man ønsker. Og jeg kan også varmt anbefale tosafoto! Jeg synes vi har fået nogle fantastiske billeder - og til en virkelig god pris!!
 21. Jeg var inde og kigge på cpr et par dage efter, og der stod jeg som gift og med mit nye navn. Mit nye sygesikringsbevis fik jeg vel to uger efter brylluppet. Jeg ville klart tjekke op på det hvis jeg var dig!
 22. Så vil jeg klart anbefale Askepot Modeller i Horsens. Nok var der lidt forvirring om hvornår min kjole kom hjem, men den kom i god tid. Tilretningen gik fint - og da vi hentede kjolen og den var liiidt for lille skydte de sig at rette det til mens vi gik en tur i byen.
 23. Freja (mener jeg den hedder) i Viborg og Lilly i Holstebro er umiddelbart de eneste jeg kender til sådan helt tæt på. Eller brud og festgården er Kjellerup. Min egen kjole købte jeg dog i Horsens, og jeg har ikke prøvet i nogle af ovenstående. Men jeg synes nu ikke I skal holde jer tilbage for at køre efter det. Der findes nogle gode butikker både nord, syd og øst på, hvis man bare gider køre lidt. ;)
 24. Lyder crazy!