Sanglærke

Medlem
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Sanglærke

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday
 1. Vi har valgt: Du som har tændt millioner af stjerner. I blev skabt som mand og kvinde. Ingen er så tryg i fare. Det er så yndigt...
 2. Kan denne bruges til at overraske min mand i kirken eller?? Jeg elsker den sang og ordene bag dem, men vil det passe til et bryllup??
 3. Vi bliver 34 gæster.... Hvordan ville I stille bordene op til det? Enkelte borde? Hestesko? Langbord??
 4. Jeg har fået mit slør sendt i en kasse og der er jo nu folder i det. Nogle der ved hvordan jeg kan få det rettet ud??
 5. Hvor kom det der lige fra?? For jeg må tilstå at jeg ikke forstår dit "udbrud".....!? Er så træt af alle disse fest uden børn-tråde,- hvor folk ikke forstår at det kan være et problem for nogen at få passet sit/sine børn (uanset alder i pricippet). Der kan jo være mange årsager og prioriteringer til det. Når man vælger at holde fest uden børn (hvilket jeg synes er helt fint at gøre!!), så må man jo også acceptere at nogen så fravælger festen... Man kan altså ikke generalisere og sige, at børn pr. definition SAGTENS kan undvære mor i en alder af 9 mdr. Måske har forældrene slet ikke lyst til at barnet skal passes?! Men det må man endelig ikke sige i DK for så er man frygtelig pylret. (Mine er alle blevet passet tidligt! Den ældste ved 3 mdrs-alderen) Synes vist bare det er så træls at man SKAL være imod børn ved bryllupper og alligevel blir mange skuffet når folk så melder afbud pga børn... Man skal gøre hvad man synes er rigtigt! Men det gælder jo på begge sider;-) Jeg forstår så ikke hvorfor du overhovedet springer ind i sådan en tråd hvis du er så træt af emnet.... Men det er nok en anden diskussion. :-)
 6. Hvor kom det der lige fra?? For jeg må tilstå at jeg ikke forstår dit "udbrud".....!?
 7. Tak for alle jeres svar... :-) Grunden til at vi egentlig ikke har foreslået af hun godt kan komme med inkl. en barnepige eller bare med alligevel, er fordi at vi selvfølgelig ikke vil gøre forskel... Hvad så med vores andre venner med små børn - så skal de jo også med... Man kan vel ikke sige ja til et par og nej til et andet. Det er virkelig ikke fordi barnet ikke er velkommen, hun er sød bette pige, men skal hun med, skal andre børn og så da især vores egne også med, syns jeg. Så bliver festen bare ikke den fest vi ville have til at starte med :-(
 8. De har spurgt mig en del gange om det godt nok er helt børnefri, om vores børn ikke skulle med og i den dur.... Hver gang har jeg svaret at vi har valgt at det skal være børnefri OG sagt at jeg syns også det er dejligt som forældre engang i mellem at være afsted til fest uden at skulle sidde på stikker for at holde øje med børn. Der bliver nævnt at det er hårde betingelser jeg sætter op... Altså jeg mener jo at det er vores fest, og vores betingelser der gælder lige præcis på vores dag!.... Hvis folk vil noget andet kan de jo vælge at melde fra. Jeg syns bare det er træls og unfair at blive sat i det dilemma overhovedet at skulle overveje at tage tage andre børn med når vores egne ikke engang skal med og det er blevet sagt så tydeligt mange gange, og oven i hatten så skal være mokken der er på tværs, NÅR vi nu engang har inviteret uden børn!
 9. Jeg ville selvfølgelig ikke være sådan "på tværs" hvis det var en lille baby, men jeg syns også der er forskel på en lille ny og en stor baby...
 10. Vi har ikke ønsket at have børn med til vores bryllup, da vi anser det for at være en voksenfest. Vores egne skal passes, men vi har et vennepar med et barn på 9 mdr, og efter hvad jeg kan forstå vil de vist spørge om ikke de må tage deres datter med fordi hun er så morsyg... Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal sige... Jeg vil jo gerne være rummelig osv, men vi ønsker virkelig bare ikke børn med :-( Hvad ville I gøre i denne situation? Jeg er faktisk lidt ked af at blive sat i dette dilemma, da vi jo lige netop ikke har inviteret børnene med af en grund :-(
 11. Min kæreste syns at det er en begravelsessalme.... Jeg syns den er så smuk, så ville egnetlig gerne have haft den til præludium, men jo ikke når han har det sådan. Så tænkte jeg om det egentlig bare var mig der mener den godt kan bruges til bryllup også....?
 12. Jeg vælger den selv :-)
 13. Jeg skal have et billede med af den buket som jeg gerne vil have til blomsterbinderen... Men jeg kan bare ikke finde lige nøjagtig DEN jeg vil have... Pokkers altså!! Så hvis I har set eller har nogle billeder af buketter med hvid, lyselilla og lyserøde pæoner og roser, så er jeg meget interesseret i at se dem! :-) På forhånd TAK!
 14. Hvornår havde I det? Og hvis I havde en surprice sang til h2b, hvornår fik i så det på plads med præsten?
 15. Bruden og Gommen er al for formelt til mig... Så jeg ville helt klart vælge navnene :-)