belle3310

Medlem
 • Content count

  1,134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About belle3310

 • Rank
  Lykkelig Gift
 • Birthday 04/01/1977

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  07.05.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  rødding
 1. min kostede kun 1000kr )
 2. Her er min smukke kjole
 3. tillykke med dagen
 4. Tusind tak Mette. det er super. )
 5. tusind tak
 6. Hvordan laver i kager i flere lag og hvad bruger i til det for at det ikke falder sammen?? Håber i kan hjælpe mig
 7. Forsinket tillykke herfra. Hvor er i smukke sammen.
 8. Har lige siddet og læst hele beretningen igennem. Puha øjende løber i vand, og den vidunderlige følse er der endnu som man havde på dagen. uha. Jeg får helt lyst til at blive gift igen, :7himmel: :fløjt: Måske med nogen ændringer, men ikke de vilde :fløjt: :fløjt:
 9. 2 af mine piger havde ens kjoler på ( forlover og brudepige) og den sidste havde en anden model på men med samme farver. Havde en voksen til at hjælpe den lille hun havde en lime grøn på, ikke lige hvad jeg havde regnt med.
 10. Havde en vidunderlig dag/aften i går. Fik a vide af min mand at vi skulle i jem og fix efter maling til noget træværk. Så i bilen med os alle og afsted. Da vi kom ud til jem og fix, fik pigerne besked på at finde en blomst hver som kunne plantes i haven, da jeg ikke er hjemme på " morsdag" de fandt nogen rigtig flotte blomster til mig . Da vi havde betalt og sat os i bilen kørte han rundt i Ribe i de gamle flotte gade, efter noget tid fandt han en pakeringsplads og sagde at han vil ud og kigge. Hmmm. når da vi nærmer os min ynglings spisested ( Kiniske) spurgte han om vi ikke skulle gå derind, for de havde et bord til os :a1221: . Nej hvor der blev spist fra buffenen. fik helt ondt i maven :fløjt: :fløjt:, da vi var færdige kørte vi hjem så pigerne kunne komme i seng. Da de var puttet stod den på total hygge med bryllups kagen og en god film. Var dog lidt flov, for jeg havde ikke noget til ham, det fortalte jeg ham også, hvor til han sagde at jeg havde da noget til ham, kærligheden jeg giver ham er en gave i sig selv. nej hvor tårende begyndt at trille af lykke
 11. Tusind tak skal i have. Er lige hjem vendt efter at han overraskede mig med at vi skulle ud og spise på mit ynglings spise sted. Puha nu skal der lige slåes mave inden vi skal have kage og pigerne i seng. gggg. Og så står den ellers på hygge resten af aften sammen. Fortæller vidre i morgen om dagen.
 12. Vildt at i dag er det 1 år siden jeg sagde ja til min dejlige mand. 1. bryllupskagen op af fryser. Don. 2. asti på køl. Tjek. 3. gave til min mand. nej ikke endnu, kan ikke finde ud af hvad jeg skal give ham. hmmm. øv øv øv
 13. Jeg Havde min ældste datter til at følge mig op af gulvet, og den mellemste var forlover, og den mindste brudepige. Min mor blev meget skuffet over at jeg ikke valgte min far, men det er der et par grunde til. 1. da jeg har været gift før var det ham der førte min op ad gulvet. 2. Hans og mit forhold er ikke så godt, så jeg følte ikke det var rigtigt for mig. Min mand og jeg havde snakket meget om det og han syntes at det var en smuk ide at min første født førte mig op. Han spurgte mig hvad jeg ville sige til at han spurgte nummer 2 om hun vil være forlover, Kanon ide han fik. Og den mindste som brudepige, og hun ville holde styr på slæbet og sløret som hun selv sagde.