belle3310

Medlem
 • Content count

  1,134
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by belle3310

 1. min kostede kun 1000kr )
 2. Her er min smukke kjole
 3. Hvordan laver i kager i flere lag og hvad bruger i til det for at det ikke falder sammen?? Håber i kan hjælpe mig
 4. Tusind tak Mette. det er super. )
 5. tusind tak
 6. Forsinket tillykke herfra. Hvor er i smukke sammen.
 7. starter så småt på beretningen. Dagende op til den store dag. Torsdag morgen startede rigtig fint. Teddy havde fri fra arbejde, for at hjælpe til hjemme. Vi tog begge to afsted med pigerne så de kunne komme i skole. Der efter tog vi rundstykker med hjem til lidt hygge inden jeg skulle til byen igen for at ordnen negle kl. 10. Da jeg kom til frisøren hvor jeg skulle have lavet negle, skulle jeg kun vente et øjeblik på at det var min tur. Jeg fik sat kunstige negle på, som var rigtige flotte, men der var desværre bare det at de var sat forlangt ned i negleroden, nej hvor gjord det ondt. :boohoo: så måtte jeg have dem af igen, det tog lang tid. Da de langt om længe var kommet af, fik hun en anden kunde hun skulle have ordnet. så der var vente tid. I mens jeg ventede på hun skulle blive færdig med kunden, ringede mig mobil. Det var fra kirkekontoret, de manglede et stykke papir ang. ændring af efternavnet. , det kunne jeg ikke forstå for jeg havde afleveret det hele til kommunen og de ville tage sig af dem og sende dem de rigtige steder hen, men det havde de ikke alligevel. Hun sagde til mig at der ikke ville ske andet end at vi ikke ville få vielse atesten på dagen. . Så da jeg var færdig med at snakke med hende, ringede jeg til kommunen og de sagde i første omgang at de ikke havde den, men jeg blev ved med at press dem til at se efter en extra gang. og ganske rigtig lå den hos dem endnu Hende jeg snakkede med lovede mig at sende den med det samme. Så var det min tur igen til et nyt forsøg med negle, denne gang var blev det akryl negle. Da kl. var ved at nærme sig 17 var jeg ikke færdig endnu og da kl var ca. 18 ringede min søster og sagde at de var hjemme hos mig om ca. 10 min. så jeg sagde til frisøren at nu skulle jeg hjem selv om hun ikke var færdig for min søster var der snart. Så det blev huhej, hjem. Nej hvor var jeg træt af at skulle side hos frisøren fra kl. 10 og til kl. 18. Det var spild af tid. Fortrød at jeg skulle have lavet negle. Nå men skade er sket og det kan jeg ikke lave om på. Da jeg kom hjem var min søster og svoger og deres datter kommet, så jeg skulle have gjordt klar til vi kunne få noget at spise lige så snart mine forældre og lillebror kom ca. 30 min. sener. Det var rigtigt dejligt at se dem alle. Da vi havde spist skulle mine forældre have campingvognen sat op og gjort klar til de skulle i seng sener. Det kommer der billeder af sener. nå jeg vil stoppe for i dag, teddy vil gerne have mig med til at læse lidt i vores gæstebog.
 8. Har lige siddet og læst hele beretningen igennem. Puha øjende løber i vand, og den vidunderlige følse er der endnu som man havde på dagen. uha. Jeg får helt lyst til at blive gift igen, :7himmel: :fløjt: Måske med nogen ændringer, men ikke de vilde :fløjt: :fløjt:
 9. 2 af mine piger havde ens kjoler på ( forlover og brudepige) og den sidste havde en anden model på men med samme farver. Havde en voksen til at hjælpe den lille hun havde en lime grøn på, ikke lige hvad jeg havde regnt med.
 10. Havde en vidunderlig dag/aften i går. Fik a vide af min mand at vi skulle i jem og fix efter maling til noget træværk. Så i bilen med os alle og afsted. Da vi kom ud til jem og fix, fik pigerne besked på at finde en blomst hver som kunne plantes i haven, da jeg ikke er hjemme på " morsdag" de fandt nogen rigtig flotte blomster til mig . Da vi havde betalt og sat os i bilen kørte han rundt i Ribe i de gamle flotte gade, efter noget tid fandt han en pakeringsplads og sagde at han vil ud og kigge. Hmmm. når da vi nærmer os min ynglings spisested ( Kiniske) spurgte han om vi ikke skulle gå derind, for de havde et bord til os :a1221: . Nej hvor der blev spist fra buffenen. fik helt ondt i maven :fløjt: :fløjt:, da vi var færdige kørte vi hjem så pigerne kunne komme i seng. Da de var puttet stod den på total hygge med bryllups kagen og en god film. Var dog lidt flov, for jeg havde ikke noget til ham, det fortalte jeg ham også, hvor til han sagde at jeg havde da noget til ham, kærligheden jeg giver ham er en gave i sig selv. nej hvor tårende begyndt at trille af lykke
 11. Tusind tak skal i have. Er lige hjem vendt efter at han overraskede mig med at vi skulle ud og spise på mit ynglings spise sted. Puha nu skal der lige slåes mave inden vi skal have kage og pigerne i seng. gggg. Og så står den ellers på hygge resten af aften sammen. Fortæller vidre i morgen om dagen.
 12. Vildt at i dag er det 1 år siden jeg sagde ja til min dejlige mand. 1. bryllupskagen op af fryser. Don. 2. asti på køl. Tjek. 3. gave til min mand. nej ikke endnu, kan ikke finde ud af hvad jeg skal give ham. hmmm. øv øv øv
 13. Jeg Havde min ældste datter til at følge mig op af gulvet, og den mellemste var forlover, og den mindste brudepige. Min mor blev meget skuffet over at jeg ikke valgte min far, men det er der et par grunde til. 1. da jeg har været gift før var det ham der førte min op ad gulvet. 2. Hans og mit forhold er ikke så godt, så jeg følte ikke det var rigtigt for mig. Min mand og jeg havde snakket meget om det og han syntes at det var en smuk ide at min første født førte mig op. Han spurgte mig hvad jeg ville sige til at han spurgte nummer 2 om hun vil være forlover, Kanon ide han fik. Og den mindste som brudepige, og hun ville holde styr på slæbet og sløret som hun selv sagde.
 14. Vi pakkede vores op på selve dagen i flere etapper, Men det ville jeg nok have gjort anderledes hvis jeg kunne, enten ved at få forældre/ søskende til det eller vente til dagen efter,
 15. Nej hvor vildt at det i morgen allerede er 1 år siden jeg sagde ja til min dejlige mand og hvor vi havde den mest vidunderlige dag. Der er sket rigtig meget på det år. Jeg røg ned med en depression og panik angst. Det har været et år hvor vi har kæmpet med at jeg fik det bedre, Med min dejlige mand ved min side er det gået stille og roligt fremad, men vejen er lang endnu. Har flere gange søgt noget frivillig arbejde, men desværre uden held. I efteråret tog jeg et fotokursus, så jeg kunne begynde at tage billeder af personer og naturen. Lige nu er marken omkring hvor vi bor rigtig flot gul, sidder og får ideer om en brud/ par uden i den. ) Imorgen skal vi spise det kage vi har gemt fra bryllupet, mums hvor jeg glæder mig til at nyde den sammen med min kære mand. :7himmel:
 16. Jeg er så heldig at jeg fik penge af min mand, børn og dyr i fødselsdagsgave, til en galla/festkjole. Jeg skal til bryllup til august og har forelsket mig i denne her kjole, men er i tvivl og den kan gå til det. Så kom endelig med jeres mening
 17. Det skal holdes på et hotel, hvor der er indbudt ca. 150 personer. De har snakket om lange kjoler, manden skal i smoking/ habbit
 18. Har lige siddet og kigget min beretning igennem. Sidder med følesen om at det var i går vi blev gift, selv om det er næsten et år siden nu. alle de dejlige minder fra dagen står kniv skarp i mine tanker. Der er sket en del siden da. Min "sygdom" går op og ned hele tiden, og har fået panikangst, som bryder ud når jeg kører med børn i bilen, så jeg kommer ikke langt omkring. Er dog begyndt at kører lidt, men kun sammen med min kære mand ved min side. Jeg er ikke nær så træt mere og har fået mere energi, Dejligt. Min kære mand fortæller mig hver dag hvor meget han elsker mig, det er såååååååååå dejligt at få det a vide. Fortæller også ham hvor meget jeg elsker ham. Vi står også til at skal have familie forøgelse inden for den nærmste fremtid. Min Chincilla er gravid og kan nedkomme hvad tid det skal være. Nej hvor spændene.
 19. Jeg havde samme farve tema til mit bryllup sidste år. Rigtige flotte farver
 20. Vi havde sæbebobler til vores bryllup, og de lavede ikke pletter på tøjet, dem havde jeg fået hjem fra england
 21. I mandags var jeg ved lægen, og fik en rigtig øv besked med hjem. Min Dep. er blusset op igen, og nu står den på antidep. medicin og samtaler. Havde håbet at jeg var kommet over det, nej jeg kunne godt tro om igen, er rigtig ked af det lige nu. Føler ikke at jeg er god nok og ikke er noget værd. Tankerne flyver rundt konstant i hovedet på mig, kan slet ikke finde hovede eller hale på dem. :boohoo: Har snakket meget med min elskede mand om det,og om at jeg er bange for at han vil forlade mig nu hvor jeg er "syg" igen, og der til sagde han at han aldrig ville forlade mig lige meget hvor skidt jeg fik det. Han sagde også at jeg skal tænke på mig selv og finde ud af hvad jeg er glad for at lave, men syntes det er svært at finde noget der gøre en glad lige nu, hvor jeg desværre ser mest sort. Puha, sidder og tuder imens jeg skriver dette, men det er nu rart at få det ud, selv om jeg også har snakket meget med min mand om det.
 22. Det går meget op og ned puha hvor tankerne flyver rundt hele tiden. Nå men jeg er gået igang med at finde ideer til TTD billeder i sne/vinter, det kunne være det kunne få mig til at tænke på noget andet. Part 2. Det var en lettelse da vi kom hjem for så kunne jeg slappe af og føle at jeg var noget værd igen. dejligt. Men det var desværre ikke nok til at mit humør steg igen, var meget trist og havde ikke lyst til ret meget. Da det blev d. 31/12 skulle vi være sammen med nogen venner hos dem, så skulle jeg ikke tænke så meget på hvad jeg skulle nå at lave inden. puha, det ville ikke have gået godt. Nå men først på dagen skulle vi med pigerne ud og skyde nytåret ind rundt omkring, og så skulle vi hjem og klæde om og ned til vores venner. Det startede godt, men jo sener på aften jo fulder blev et par stykker, og de var så fulde at de ikke helt viste hvad de lavede, puha havde aller mest lyst til at komme hjem, men blev der for h2b skyld.
 23. Puha det var en hård omgang i går til mødet. I må bære over med mig hvis det er lidt/meget rodet det jeg skriver. Det startede allerede før jul, nærmer November, hvor jeg fik nogen panikanfald når jeg kørte bil. Var ved lægen flere gange inden de fandt ud af hvad der var galt. Så jeg fik a vide jeg ikke måtte køre bil på ubestemt tid. ikke nok med det, skulle jeg have nyt medicin ( beroligende) og nogen andre "lykkepiller" øv øv. Julen nærmer sig med hast, men tristheden overskyggede julen humøret meget, :-( Vi skulle holde jul sammen med min Søster og hendes familie. De havde spurgt vores forældre om de også ville være sammen med os juleaften, men det ville de ikke i første omgang. Jeg have fået lidt julepynt om men ikke for min egen skyld men for pigernes. men den hygge der plejer at være i julen i mit hjem var der slet ikke, selv om min mand prøvede en hel masse, hjalp det desværre ikke. Jo tættere vi kom på julen jo mere ville jeg ønske at det var overstået. min søster ringede og fortalte os at vi skulle holde jul med vores forældre i sidste øjeblik. hmmm. Der skal siges at min søster og forældre er naboer. Så det hele blev flyttet over til mine forældre, Da vi kom derop d. 23 Dec. var det meget underligt. Vi havde ikke været der ret længe inden min far faldte i søvn på sofaen, og min mor havde travlt med at fortælle om et af deres vennepar, som havde været der, og min far og den anden mand havde fået en masse at drikke. Der blev jeg meget skuffet da jeg hørte det. Dagen efter stod vi op, og fik morgenmad sammen med mine forældre, der var meget stille ved bordet, der blev knap nok sagt noget. efter vi havde spist, gik vi igang med at gøre klar til om aften, sidst på eftermiddagen kom veninden til min mor med hendes unge, fordi hun ikke kunne få ham til at sove, så skulle min mor få ham til at sove, veninden tog afsted igen men ungen blev. Ungen stod først om lige inden vi skulle sætte os til bordet. så mor skulle have ungen op og gjordt klar til den blev hentet. Hele aften var ikke som jeg havde håbet, der var ikke meget hygge, og det var som om vi ikke var der, men kun luft. nej hvor var jeg ked af det. Heldigvis skulle vi hjem d. 25 da h2t skulle på arbejde d. 26. Det var det fot nu, men der kommer mere.....
 24. Så er jeg tilbage for at skrive lidt og lurer. Det går desværre ikke for godt for tiden, eller retter det har det ikke gjort siden før jul. Hver dag har været en kamp for at holde humøret oppe og smile. Jeg er kommet på nyt medicin, jeg har også fået noget beroligende pga. min panikangst, så der må ikke køres bil pt. så jeg har fået en til at kører for mig pt. Det er hårdt at man ikke bare kan sætte sig i bilen og kører der hen man gerne vil alene, men at man hele tiden skal have en med. Jeg har fået flere bemærkninger om at jeg ikke er hård nok over for mine børn, og det gøre ondt at hører det, især når det er fra en der ikke selv har børn. Personen ved ikke helt hvad det vil sige at have børn, og især ikke med det jeg har fra min barndom, som jeg ikke vil ønske mine børn skal prøve eller opdrages på den måde jeg blev det på. Skal til et møde i morgen om at få mere hjælp, så det er jeg meget spændt på hvordan det kommer til at gå. Der kommer en længere skrivelse om alt det der er sket siden før jul. Skal bare lige have mødet overstået imorgen. puha det lettede lidt, men går stadigvæk med en kæmpe sten/klump i hjertet over alt det der er sket. er lykkelig for min dejlige mand, så støtter mig 1000% hvis det kan gøre det.
 25. og der er også staldbygning og lade hvor der er muligheder,