Julie_Marie

Medlem
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Julie_Marie

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 07/02/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  25.05.2013
 • Type vielse
  Borgerlig (Humanitær)
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  8600
 1. Hej allesammen!! Mange tak for alle lykønskningerne, hvor er I bare dejlige!! Vi havde en helt fantastisk dag, som I nok skal høre mere om i min beretning! Min bærbar har lige været et smut på værksted, vi har haft en mini ferie og haft gang i alle de ting man skal ordne efter sådan en stor dag. Men i weekenden regner jeg med at være klar med en masse billeder og en hel fortælling om vores drømme dag!
 2. Ej, men det er jo smart! Tak for tippet!
 3. Jeg gav min H2B en lækker læderjakke fra Hugo Boss, han er helt pjattet med den, det er ligefør han bliver lidt skuffet når det er for varmt til at have den på!
 4. Årh, tak! Hvor er du sød, bliver helt genert!
 5. Tak, jeg bliver også ved med at gå og smug kigge når jeg går forbi den Jo, hende der sætter mit hår bruger selv tape, så det var det hun havde størst erfaring med at sætte i, og så kan man stortset ikke se hvor det er sat fast, så ser rimlig naturligt ud. Clip on burde også fungere helt fint og så er det sikkert meget nemmere at holde, der kan du jo tage dem af når du ikke vil have dem på og vaske dem i hånden
 6. Den sidste kjoleprøvning! Så var vi i Kennedys for sidste gang i dag for at prøve kjolen, give min mor et bindekursus og hente den med hjem! Jeg har heldigvis tabt det sidste stykke, så nu passer ryggen helt, uden at det blev nødvendigt at rykke rygstykket! Så alt i alt har jeg kun skulle give 200 for et danse ophæng, ellers har det ikke været nødvendigt at rette noget til! Jeg har selvfølgelig husket at tage en masse billeder til jer! Nu hænger den hjemme på stuedøren og venter på næste lørdag!
 7. Mange tak! Det føles faktisk overraskende naturligt, selvom det godt kan klø lidt hvor det er sat på, men det går vist over efter en lille uge? Jeg endte med at købe to baner fra rapunzel of sweden, og brugte næsten det hele Jeg er altså misundelig på jer der kan gro det selv, mit hår gider simpelthen ikke blive længere end lige under skuldrende! Ville egentlig ha' gjort mit hår-billed til mit nye profil billede, men det var for stort, så tog lige det første buketfoto jeg havde i min fotostream :fløjt:
 8. Mange tak, jeg er også rigtig glad for det! Men puha hvor kræver det meget arbejde i forhold til kort og "rigtigt" hår!
 9. Ih hvor ser du altså smuk ud Pernut! Stort tillykke med brylluppet!
 10. De endelige bordkort/favor poser x30! Sådan endte de med at se ud, cellofanposer med søstrene grene choko-æg, sløjfe og manilaseddel. Syntes selv at de blev gode!
 11. Jeg har valgt ikke at have slør på, men et headpiece i stedet. Jeg føler at det ville være malplaceret når vi ikke skal i kirke, og fordi jeg ikke vil betale så mange penge for noget jeg vil have på max en time og så aldrig gå med igen. Men min kjole er også ret stor, så ville ligne en marengskage hvis jeg også skulle ha´et slør på Men jeg syntes dog at det er rigtig smukt med slør, så kan godt forstå at mange vælger det.
 12. Extensions! Så kom de der totter endelig på! Jeg fik søde Tenna Blicher til at påsætte dem, det er også hende der sætter mit hår på dagen.
 13. Hej allesammen!! Ih! Har haft travlt på det sidste og så gik min bærbar også lige i stykker! Øv altså! Men nu er jeg tilbage og har en masse billeder af de projekter der er blevet ordnet!
 14. Jeg har også købt sko fra Badgley Mischka og de er så dejlige at gå i!! Du kan godt glæde dig til at prøve dem, du bliver ikke skuffet!
 15. Hehe jeg hedder nu Daniella Men mange tak er ret stolt , Det kunne bare være så fedt, jeg har det som en lidt magisk grænse, da jeg engang fik det regnet ud som min idealvægt Haha Ej, Undskyld! Fik lige forvekslet dig med dorte s! Men det er rigtig flot klaret at du har tabt dig! Jeg har også 62kg som min ideal vægt, så vi må være samme højde? Jeg hepper i hvertfald på dig og skal nok sende dig en tanke når jeg selv er igang på løbebåndet