Julie_Marie

Medlem
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Julie_Marie

 1. Jeg er ved at løbe panden mod muren når det kommer til smykker, så kunne godt bruge noget inspiration! Så hvis I har billeder, tanker eller tips på området, så skriv endelig
 2. Ej, men det er jo smart! Tak for tippet!
 3. Jeg gav min H2B en lækker læderjakke fra Hugo Boss, han er helt pjattet med den, det er ligefør han bliver lidt skuffet når det er for varmt til at have den på!
 4. Ih hvor ser du altså smuk ud Pernut! Stort tillykke med brylluppet!
 5. Jeg har valgt ikke at have slør på, men et headpiece i stedet. Jeg føler at det ville være malplaceret når vi ikke skal i kirke, og fordi jeg ikke vil betale så mange penge for noget jeg vil have på max en time og så aldrig gå med igen. Men min kjole er også ret stor, så ville ligne en marengskage hvis jeg også skulle ha´et slør på Men jeg syntes dog at det er rigtig smukt med slør, så kan godt forstå at mange vælger det.
 6. Hej allesammen! Det er begyndt at gå op for mig at vi jo egentlig er en del der er fra Silkeborg her på BK. Så jeg er lidt nysgerrig efter hvor mange? Om nogen har lyst til at mødes og gå i bridezilla mood og snakke en masse bryllup og udveksle erfaringer? Lad høre!!
 7. Den har jeg set en del gange på pinterest, den er så smuk, og den klæder sig virkelig godt!
 8. Ihh er spændt på at se billeder! Jeg kan rigtig godt li' dine blogge, dem har jeg hygget mig med at læse. Du skriver godt, og illustationerne er gode
 9. Hvad med black no.1? De har smukke goth kjoler og en fysisk butik på studiestræde i KBH. Håber at det kunne hjælpe!
 10. Så er vi også bare i en prisklasse, som jeg ikke har råd til :/ Det hår jeg har købt er herfra Men det du skriver med at man kan se clipsen og det, har jeg vidst også hørt.. Men altså, jeg kan altid farve den extension jeg har købt og tage med på dagen til frisøren og så må vi jo tage den derfra :)/> De lyder også fine, og så i menneske hår så de kan farves og krølles ;) Mente at rapunzel har mange videoer der bedre kan guide dig i hvilken type der er bedst til det du ønsker. Fx. Om de skal clipses i, eller hvordan det vil se ud til din hår længde. Jeg har selv knap skulder langt hår, så det var en stor hjælp for mig, da jeg gik på jagt i hår junglen
 11. Så skete det! Fandt en kjole jeg blev helt forelsket i, der var ikke en finger at sætte på noget jeg ville ændre! Den passede perfekt, og fik sommerfugle i maven og det hele! Ih hvor er jeg glad og lettet!
 12. Du er da lidt bad ass, at du lige kan smække sådan et flot skørt sammen! Det kommer til at se så godt ud når du skal hive lidt op i kjolen!
 13. Hvis du har tyndt hår, så kan man ofte se klipsen, og de glider letter ud. Jeg kan anbefale rapunzel of sweden, de har mange video guides der kan hjælpe, har selv købt fra dem. ;)
 14. Nej så vidt jeg ved er der ingen sensitiv ko på isen her, Men jeg er allergisk i stedet overfor alt muligt andet så mon ikke der er noget skidt i som jeg reagerer på. Efter jeg fik denne reaktion har jeg læst en hel del om lóreals cremer som bliver haglet ned så jeg er ikke den eneste. Jeg har læst at forbrugerstyrelsen også har revet fat i dem pga. indhold af thalater og parabener mv. Tak for tippet med dermatologen, men det er at gå lidt langt for at finde min hudtype som jeg jo mere eller mindre kender. Okay, det var godt! Altså at din hud ikke er super følsom, det gør den da en del nemmere at arbejde med!
 15. Har en veninde i Odder der er frisør. Hun køre ud ;)
 16. Jeg syntes at det lyder til at du har en meget sensitiv hud, hvis du slår ud af almindelige creme. Tror det bedste du kan gøre er at bestilte en hudanalyse hos en dermatolog. De fleste cremer fra Matas og de førende mærker fra retail butikkerne indeholder en masse unødvendig kemi og kan være meget voldsomme for sart hud.
 17. Jeg ender nok med at bruge Flowerbomb af Victor & Rolf. Da jeg bare elsker den parfume. Den er så "glad"! Meen flirter nu også med tanken om Miss Dior hvis jeg køber en ny.. :fløjt:
 18. Hvad med at bruge "kyllingefileter" ?
 19. Der er også Bride House i Århus, Unique Bride ved Hammel (og så selvfølgelig Kennedys, som bare er fantastisk!)
 20. Den er virkelig lækker til dig, og farven er så flot!
 21. Fantastisk! Var selv i klokke dilemma, men nu er det mere overskueligt!
 22. Vil du ikke lige forklare hvad der forståes med dansesko? Min veninde der går til dans siger at mine er, men de er nu ikke smalle og har en 10cm hæl. De har til gengæld ruskind under sålen så man glider over gulvet når man går, ligesom dansesko, men er ikke helt sikker på om man kan kalde dem det? Mine sko er ihvertfald super dejlige at have på. De har en god støtte og er polstret i hæl og trædepuder, så belastningen i foden ikke er så voldsom. Men jeg er også en stillet-pige, så er vandt til at gå i høje hæle. De kan godt holde til at du går ude i dem til dit bryllup, men det bliver nok ikke de bedste hverdags sko
 23. Hold da helt op! Hvor ser du bare smuk ud i din kjole!! Den sidder jo helt perfekt på dig!
 24. Jeg elsker den teori! Hvor er det sødt Jeg sidder også til højre, men det er sket tilfældigt.. underbevidst måske?
 25. Et til kast? Kaster man sit strømpebånd? Det har jeg aldrig oplevet .... :D Ja, eller nogen gør Bruden sidder på en stol midt i rummet og så skal gommen finde strømpebåndet og få det af brudens lår (oftest med tænderne) han kaster det så til de single mænd der er til festen. Ligesom bruden med hendes bukket