Julie_Marie

Medlem
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Julie_Marie

 1. Jeg er ved at løbe panden mod muren når det kommer til smykker, så kunne godt bruge noget inspiration! Så hvis I har billeder, tanker eller tips på området, så skriv endelig
 2. Velkommen til vores bryllupsplanlægning. Julie & Henrik 25.5.2013 Lidt om os: Vi mødtes på HF hvor vi var venner, vi blev tættere og tættere til vi var sammen stort set hvert minut af dagen. Endelig til en Halloween fest havde min bedre halvdel drukket mod til, at spørge om vi skulle være kærester. Desvære var jeg for fuld til at huske det dagen efter, så jeg blev først kærester med ham 3 dage senere hvor jeg kom retur fra en weekend med arbejde og en bytur. D. 1. Juli 2010 kom jeg hjem til en sti af roser der løb igennem vores lille lejlighed. Min fødselsdag er d. 2 juli, så troede først at det var en fødselsdagsoverraskelse min dejlige kæreste havde lavet. Da jeg fandt ham for enden af stien tog han mine hænder og faldt på knæ. Med rystende stemme og tåre i øjnene friede han så, og jeg sagde ja. I starten af august holdt vi en fin reception for vores nærmeste familie på torvet i vores hjemby, hvor et vennepar ejede en café. Det var en fantastisk dag med høj solskind og dejlige mennesker der kom forbi og ønskede os tillykke. Nu er vi i fuldgang med at planlægge vores bryllup, der skal holdes d. 25 maj 2013. Vores vielse-, reception- og fest sted: Bord dekoration: Min Brudekjole: Mine sko: Head piece: Post! Headpiece & strømpebånd: Hår opsætning: Extensions: Make-up: Negle: Parfume: Brudebuket og knaphulsblomst: Brudepige kjole: Bryllupskage: Topfigur til Kagen: Så kom toppen: Bobler: Boblerne er bundet: Bryllupsklokker: Gæstebog: Banner og lidt brok: Bryllupsrejsen: Boudoir Inspiration: Morgengave: Nørdet Bekendelse: Milepæl: 3 måneder: Milepæl: 2 måneder:
 3. Hej allesammen!! Mange tak for alle lykønskningerne, hvor er I bare dejlige!! Vi havde en helt fantastisk dag, som I nok skal høre mere om i min beretning! Min bærbar har lige været et smut på værksted, vi har haft en mini ferie og haft gang i alle de ting man skal ordne efter sådan en stor dag. Men i weekenden regner jeg med at være klar med en masse billeder og en hel fortælling om vores drømme dag!
 4. Ej, men det er jo smart! Tak for tippet!
 5. Jeg gav min H2B en lækker læderjakke fra Hugo Boss, han er helt pjattet med den, det er ligefør han bliver lidt skuffet når det er for varmt til at have den på!
 6. Årh, tak! Hvor er du sød, bliver helt genert!
 7. Tak, jeg bliver også ved med at gå og smug kigge når jeg går forbi den Jo, hende der sætter mit hår bruger selv tape, så det var det hun havde størst erfaring med at sætte i, og så kan man stortset ikke se hvor det er sat fast, så ser rimlig naturligt ud. Clip on burde også fungere helt fint og så er det sikkert meget nemmere at holde, der kan du jo tage dem af når du ikke vil have dem på og vaske dem i hånden
 8. Den sidste kjoleprøvning! Så var vi i Kennedys for sidste gang i dag for at prøve kjolen, give min mor et bindekursus og hente den med hjem! Jeg har heldigvis tabt det sidste stykke, så nu passer ryggen helt, uden at det blev nødvendigt at rykke rygstykket! Så alt i alt har jeg kun skulle give 200 for et danse ophæng, ellers har det ikke været nødvendigt at rette noget til! Jeg har selvfølgelig husket at tage en masse billeder til jer! Nu hænger den hjemme på stuedøren og venter på næste lørdag!
 9. Mange tak! Det føles faktisk overraskende naturligt, selvom det godt kan klø lidt hvor det er sat på, men det går vist over efter en lille uge? Jeg endte med at købe to baner fra rapunzel of sweden, og brugte næsten det hele Jeg er altså misundelig på jer der kan gro det selv, mit hår gider simpelthen ikke blive længere end lige under skuldrende! Ville egentlig ha' gjort mit hår-billed til mit nye profil billede, men det var for stort, så tog lige det første buketfoto jeg havde i min fotostream :fløjt:
 10. Mange tak, jeg er også rigtig glad for det! Men puha hvor kræver det meget arbejde i forhold til kort og "rigtigt" hår!
 11. Ih hvor ser du altså smuk ud Pernut! Stort tillykke med brylluppet!
 12. De endelige bordkort/favor poser x30! Sådan endte de med at se ud, cellofanposer med søstrene grene choko-æg, sløjfe og manilaseddel. Syntes selv at de blev gode!
 13. Jeg har valgt ikke at have slør på, men et headpiece i stedet. Jeg føler at det ville være malplaceret når vi ikke skal i kirke, og fordi jeg ikke vil betale så mange penge for noget jeg vil have på max en time og så aldrig gå med igen. Men min kjole er også ret stor, så ville ligne en marengskage hvis jeg også skulle ha´et slør på Men jeg syntes dog at det er rigtig smukt med slør, så kan godt forstå at mange vælger det.
 14. Extensions! Så kom de der totter endelig på! Jeg fik søde Tenna Blicher til at påsætte dem, det er også hende der sætter mit hår på dagen.
 15. Hej allesammen!! Ih! Har haft travlt på det sidste og så gik min bærbar også lige i stykker! Øv altså! Men nu er jeg tilbage og har en masse billeder af de projekter der er blevet ordnet!
 16. Hej allesammen! Det er begyndt at gå op for mig at vi jo egentlig er en del der er fra Silkeborg her på BK. Så jeg er lidt nysgerrig efter hvor mange? Om nogen har lyst til at mødes og gå i bridezilla mood og snakke en masse bryllup og udveksle erfaringer? Lad høre!!
 17. Jeg har også købt sko fra Badgley Mischka og de er så dejlige at gå i!! Du kan godt glæde dig til at prøve dem, du bliver ikke skuffet!
 18. Hehe jeg hedder nu Daniella Men mange tak er ret stolt , Det kunne bare være så fedt, jeg har det som en lidt magisk grænse, da jeg engang fik det regnet ud som min idealvægt Haha Ej, Undskyld! Fik lige forvekslet dig med dorte s! Men det er rigtig flot klaret at du har tabt dig! Jeg har også 62kg som min ideal vægt, så vi må være samme højde? Jeg hepper i hvertfald på dig og skal nok sende dig en tanke når jeg selv er igang på løbebåndet
 19. Tak, jeg tror også at jeg ramte plet! Han har godt nok fået den, tænkte at det var bedre at give ham den nu, så han kunne bruge den i løbet af foråret, frem for sidst i maj hvor det forhåbentligt er så varmt at han ikke kan gå med den før efteråret Men han blev meget lykkelig og glad, det er lige før at han ikke vil ta den af igen!
 20. Ja! Det syntes jeg også! Har virkelig også haft svært ved at finde den helt rigtige ting. Havde egentligt et budget på 2000kr, men tænkte F*ck it! Han skal ha' det han ønsker sig! Kunne heldigvis låne pengene af min mor uden rente, så nu betaler jeg stille og roligt af Frederik Fedder burde sælge ud af det lækre tøj han har, så burde de første 500.000kr gæld være betalt af! Hvad har du tænkt dig at give din H2B? Den Jesper gerne vil have den er fra Sand, og den kostede vist 7.000 GLEM DET! Men måske på udsalg.. Vi har sagt 3-4000, så dem skal jeg så liiige hen og grave op et sted Jeg giver ham en tattovering og et par Ray Ban solbriller tænker jeg. Det lyder som en rigtig god og personlig ide, ved du hvad han vil ha' tusset? 7000 er også en del over min smerte grænse! 5000 var allerede at stramme den en del!
 21. Haha Det håber jeg også at han er! Men er nu glad for at give ham noget (mere) han bliver glad for
 22. Ja! Det syntes jeg også! Har virkelig også haft svært ved at finde den helt rigtige ting. Havde egentligt et budget på 2000kr, men tænkte F*ck it! Han skal ha' det han ønsker sig! Kunne heldigvis låne pengene af min mor uden rente, så nu betaler jeg stille og roligt af Frederik Fedder burde sælge ud af det lækre tøj han har, så burde de første 500.000kr gæld være betalt af! Hvad har du tænkt dig at give din H2B?
 23. Tak, jeg tror også at det bliver helt perfekt! Var ellers klar til at opgive at finde et sjal! Ja, den ekspedient var enormt sød, det er så dejligt når man møder mennesker der har så meget godhed i sig. Jeg syntes virkelig at det var en smuk gestus
 24. Morgengave! En anden ting jeg købte idag, var morgengaven til Henrik. Han har gået og sukket efter en læderjakke fra Hugo Boss, så tænkte at det var den perfekte ting at give ham! Han går nemlig ikke med så mange smykker, end dem han har, og han har næsten lige fået et nyt ur. Boudoir billeder var også en mulighed, men dem tror jeg så at jeg evt. vil give ham det i bryllupsgave næste år i stedet? Jeg købte i hvertfald denne smukke jakke og fik den lidt billigere end hvad den stod til, handlede selvfølgelig hos fantastiske MR! Henrik har tabt sig 25kg imens vi har været sammen, og de 10 af dem indenfor de sidste 5 måneder, så han er stolt over hvad han har opnået og har fundet en glæde i at klæde sig pænt på og vise sig lidt frem. Det er en rigtig smuk ting, og jeg er meget glad for at give ham noget der understreger hans flotte figur, og som han føler sig speciel ved at gå i. Jeg har givet 5000kr for den.
 25. Tak, er også helt forelsket i det! Det er fra deres sommer kollektion fra sidste år, det var derfor at jeg fik det til halv pris. Man kan måske få det på deres hjemmeside, hvis der er en outlet..? ;)