lypex

Medlem
 • Content count

  498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

lypex last won the day on May 12 2011

lypex had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About lypex

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 04/22/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  13.08.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fredericia
 1. Tak for besvarelsen og tak for linket...så må vi jo liiige sætte hovedet i blød...
 2. Tak fo de første besvarelser. Mon der er andre end eventuelle præster og folk fra kommunen som kan vie? På forhånd tak :-)
 3. Hejsa Jeg har lige lovet en gammel veninde at spørge jer om hjælp. Hun og hendes kæreste er ved at planlægge bryllup næste sommer. De har haft fat i kommunen, men pga næste års byrådsvalg kan de ikke få et svar før efter nytår. Det er ligesom ikke så optimalt når de gerne vil have fastsat en dato og rigtig igang med planlægningen. Så skulle høre om der er nogen der kender andre måder at blive viet på...eller hvem der ellers må forestå en vielse. Det skal være en lovlig vielse ikke bare en cermoni. Håber meget der er nogen der kan hjælpe.
 4. Du kan roligt tage til Humlum Kjoler ved Struer. Der prøvede jeg 16 kjoler bare for at se hvad jeg kunne lide og ikke lide. Og den endelige kjole blev købt hos Panayotis i Vejle, som så absolut også kan anbefales. Go jagt ;-)
 5. Vi brugte ca 12.000 kr på mad til 60 gæster. Varme retter, kød og kartofler bestilte vi udefra. Og så lavede vi selv forret, salater og brød. Derudover fik vi lavet bryllupskage til ca 100 prs. for ca 4000. PS. Tillykke hilsen mig som også er gift i Tiphede :-)
 6. Havde det fuldstændig som dig. Troede jeg skulle tude hele vejen til alteret. Men utroligt nok så smilte jeg i stedet, og kunne slet ikke lade være. Og har bagefter fået at vide af mange at de var overrasket over at jeg slet ikke tudede. Men det blev ikke i kirken jeg gjorde det, men først til talerne. Så tror bare du skal tage det som det kommer, garder dig med rigelige mængder af lommetørklæder. Og så se hvad der sker, måske reagerer du helt anderledes end ventet.
 7. Var forbi deroppe sidste år, og der tog de dankort, så mon ikke de gør det igen i år:-)
 8. Altså hvis i har sat en dato (kan se der står oktober 2012 under din profil) Så er det bare med at få booket det hele, specielt hvis i har nogle særlige ønsker. Og husk at tjekke alt det med småt.
 9. YAY billeder...hvor ser i godt ud. Glæder mig til flere
 10. Glæder mig altså helt vildt til at se billeder
 11. Jeg havde blå kornblomster i min buket.
 12. Kæmpe tillykke med jeres store dag. Håber den må blive mindst lige så fantastisk som i har håbet på. Glæder mig vildt til at se billeder.
 13. AAAIIIIII...... Nitten at arbejde om aftenen når det er der alle de spændende billeder bliver smidt på og taget af igen alt for hurtigt.... Men håber de kommer igen senere, når de måske ik er helt så hemlige mere.(smily der krydser fingre) Håber du ellers er ved at være klar, nu er det jo lige omlidt. Glæd dig og nyd det i fulde drag, dagen går lynhurtig.
 14. Så er der lige lidt flere. Og disse er spritnye, taget lørdag eftermiddag. Kun den første er redigeret.