Marie og Patrick

Medlem
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marie og Patrick

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 01/22/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  28.07.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Vi bestilt derfra da vi holdtes barnedåb, og det var virkelig godt! Vi fik noget buffet, og alle synes det smagte rigtig godt :-)
 2. De var ikke billigere i tyskland da vi skulle bruge dem i sommers. Men tilgænggæld gik jeg i føtex og kvickly og sagde at jeg skulle bruge så og så mange. Og der fik jeg faktisk en okay pris.. Så jeg ville klart gå ned og spørge dem.
 3. Til vores bryllup, valgte vi mange fra. Dels pga plads mangel, men også fordi jeg gad ikke have nogle med pga pligt. Jeg forstod ikke hvorfor jeg skulle have mennesker med, som jeg ikke havde talt eller set i laaaang tid. Så det endte med at vi valgte nogle onkler og tanter/mostre osv fra. Og så besluttede vi os bare for at være kolde i røven hvis nogle havde et problem med det.. Vi sagde at de var meget velkomne i kirken, og de fleste kom også. Så vidt jeg ved, kom der ikke et kæmpe drama ud af det, men der kan selvfølgelig være noget jeg ikke ved Men det er jeres dag, jer der betaler, jer der bestemmer..
 4. Hej alle. Jeg skal til bryllup her den 1. December. Vi skal i kirke kl 12 og så er vi inviteret til frokost ved halv 2 tiden. Men jeg aner ikke hvad jeg skal have på!? Det skal jo helst også være lidt varmt. Har i ikke nogle ideer?
 5. Vores vielse tog kun en halv time. Vi blev viet kl 13:30, holdtes reception fra 14-16:30 og folk var inviteret til 17:30 om aften. Vi kørte fra receptionen kl 15 og fik taget billeder i 2 timer. Der var rigeligt med tid. Jeg ved i skal vies i højdevangens kirken af peter ikke? For det var det samme her, og der tog vielsen altså kun en halv time.
 6. Hmm, der var jeg idag, og de havde ingenting. Jeg spurgte endda, og hun sagde at de slet ikke havde sådan noget mere...
 7. Jeg fik lagt Make-up kl kvart i 10, og det holdte indtil jeg tog det af kl halv 4 om morgenen. Vi blev gift kl 13:30
 8. Jeg vil gerne have at billede sættes inde i kortet. Så der er en forside hvor der står noget med: tak for opmærksomheden. Og så inde i, kan billedet sættes ind..
 9. Hej alle. Jeg ved ikke om denne tråd ligger dte rigtige sted. Jeg leder efter takkekort med uden billeder. Jeg vil gerne have en "blank" side hvor vi selv kan skrive noget, og så en side hvor der er et passepartout hvor vi kan sætte et billede. Jeg kan bare ikke finde sådan et! Nogle der kan hjælpe?
 10. Hej alle. Jeg fik i går aftes nys om, at min fætter muligvis har planer om at fri til sin kæreste til vores bryllup på lørdag. Jeg er ikke sikker på dette, men ud fra det der står skrevet på facebook er det meget der tyder på dette. Der står at han glæder sig til lørdag og så må vi se om jeg kan gøre dig til min. Overreagerer jeg? Hvad ville i gøre, og ville i have noget imod det? Jeg har mange bryllups sommerfugle i maven. Gennem hele forløbet med planlægning har der været så mange familie problemer, og jeg gider bare ikke mere. Jeg har mest lyst til at ringe/skrive til ham, men skal jeg det?
 11. Jeg synes den der strømpebånds tradition er hel åndsvag. Jeg har fået et strømpebånd, som skal fungerer som det blå.. Og jeg tager det på i kirken, men når vielsen er overstået og vi tager ud for at f¨å taget billeder så ryger det af, og kommer med i H2B's lomme. Hvis der er nogle der skulle råbe på det, så har han det.. Jeg gider sørme ikke at alle skal se mit ben og lår på den måde.-. Niksen Biksen!
 12. Hvad satte i tyllen fast med? Tegne stifter ? Vi har købt en masse tyl på ebay, men er lidt usikker på hvordan vi sætter det fast, uden at ødelægge loftet..
 13. Jeg havde en stropløs bh på første gang jeg prøvede kjoler. Men den opgav jeg hurtigt. Der var slet ikke grund til at have sådan en på. Kjolen bliver hvor den skal og der er jo sådan noget corsage i stropløse kjoler. Jeg er ihvertfald glad for jeg ikke skal have bh på :-)
 14. ... Skal i alle have/har haft sådan et på?? Jeg må indrømme, at jeg synes det er noget fis. Skal man rende rundt med det hele dagen, aften og natten? Jeg har fået et, da jeg købte kjole, blev jeg nedstemt af alle der var med. Jeg ville jo egentlig ikke have det, men så har min mor købt et til mig. Det er blåt, og skal fungere som noget blåt, men kan man ikke bare have det på i kirken, og så slut færdig?? Eller hva??
 15. De har det både i kvickly, føtes og Irma. De har det vist også i bilka. Men det billigste jeg har set, er i kvickly