kpk

Medlem
 • Content count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About kpk

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  15.12.2017
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  kbh

Recent Profile Visitors

2,800 profile views
 1. Jeg har lige i går hentet min kjole i Malmø hos Proms and weddings. Og jeg kan kun anbefalede dem. De har et stort udvalg og deres service er i top uden ta være snobbet . De har også mange festkjoler. eftersom jeg kom fra DK fik jeg en tid kl 10:00 fik kjolen på og skrædderen fik kigget på hvad der rettes til. Hun så også lige at mine skulder ikke er ens og rettede self lige ærmerne efter det så det så ens ud. Vi kiggede også sko, undertøj og slør. 11:15 gik jeg, 14:30 ringede hun og nu var kjolen klar. Jeg fik den på igen og hun tjekkede lige at alt var som det skulle. Selv om butikken var fyldt med andre kunder. jeg har været gift før så jeg kender hele processen og de har helt klart givet mig den bedste oplevelse. Ja også har jeg for mindre hvad kjolen koster i DK fået : kjole, slør, sko, bh, tilretning og broafgift. Så jeg har ca sparet 5000 danske kr. Glemte lige, i DK ville det tage 3 MD at få kjolen, i Malmø havde de den i løbet af 10 dage....
 2. Nu kan jeg ikke se hvor du bor men jeg har sparet ca 20-25% ved at tage til Malmø og købe min kjole. Selv om jeg har betalt broen. ellers Krøyers brudekjoler i Brønshøj er et fantastisk sted.
 3. Elsker slædehunde :-) har selv 3 stk
 4. Så er rammerne reserveret til MECJensen
 5. Der var matrialer for 2000-2300 kr og det tog ca 10 timer at lave den. Plus den tid det tog at finde rammer og tapet. Rammerne har jeg stadig og de er ikke solgt endnu. Vi kiggede mange steder men fandt dem i det blå pakhus på Amager, der var broderier i rammerne......
 6. 250,- for dem begge? Jeg skal til Næstved på lørdag eftermiddag så der kan jeg have dem med
 7. den var ca 210 i højden og ca 200 i bredden mener jeg
 8. Den er ikke til salg mere, den er lavet om til hundehus til min lille nye hundehvalp. Jeg har rammerne og nogle tapet rester tilbage.
 9. Det synes jeg ikke at man kan
 10. Vi har selv betalt vores bryllup
 11. Naaajjjj hende vil jeg ikke af med men jeg kan klare nogle store totter hundehår, hvis det skulle være :-)
 12. Det er du i hvert fald ikke, jeg vidste heller ikke hvad det var første gang :-) Man kan stå i rammerne og ligne et portræt og så sidder der tit en el 2 personer på stole/sofa foran væggen, for at give det indtryk at man sidder i en stue med portrætter som kan kigge på en el rækker hånden ud af rammen. Det er kun fantasien som sætter grænsen. Jeg håber på at få lidt tid snart så skal jeg få laget et billed el 2 ind :-)
 13. Jeg har tænkt mig 1200,-. Jeg vil sige at hvis du skal fra Jylland og herover for at hente den kan det ikke betale sig, så er det billigere og nemmere at lave den selv. Vi har selv transporteret den fra amager til Næstved og retur på traileren, så det kan man sagtens. Den er vist omkring 210 i højden, bredden kan jeg ikke huske men det re 2 plader som man skubber sammen.
 14. Den er stadig til salg, bor i Kbh :-)
 15. Hvad med at oprette en pay pal konto?